icon

Ugg zimné čižmy pre 14-mesačnú

17. nov 2022

Ahojte, mala chodi uz par mesiacov velmi pekne, doteraz nosila vylucne BF obuv, avsak hladam zimne cizmy teraz pre nu, najradsej by som jej kupila ugg, kedze ja sama ich nosim uz niekolko rokov a celkovo som s nimi extremne spokojna, len neviem sa nikde dopatrat k informaciam, ci su vhodne aj pre takych “zacinajucich” chodcov…chodi cca 4 mesiace. Za kazde ODBORNE rady budem velmi vdacna, prosim ak sa chcete vyjadrit a pomoct mi nepiste mi o svojich preferenciach ale iba ak tomu naozaj objektivne rozumiete. Vdaka

Strana
z2
natalala
20. nov 2022

Ja ich mam velmi rada a nosim ich. Malej (skoro 3 rocnej), kt tiez nosi BF obuv som kupila (nie original ale tvar aj podrazku maju rovnaku) na vianocne fotenie taketo cizmicky a velmi dobre sa jej v nich teda nechodilo ani len u tej fotografky 🙈 Akoze su teplucke, dobry material ale asi by som pri tak malom dietati do nich nesla. Ja som fanusik znacky ddstep pre deticky (pomer cena vykon je super). Kupila som jej teraz taketo na zimu plus ma zateplene gumaciky. Skus pozriet zateplene enfant gumaky mozno sa ti zapacia a chodi sa v nich lepsie detom ako v UGGsoch 🙂

anonymous87
20. nov 2022

14m asi nie. Ked tak mozno o rok by som zvazovala, ked uz bude normalny chodec. Nie uplny zaciatocnik 🙂

simona20201309
18. dec 2022

@mamamasama prepac mi prosím, že som si o tebe utvorila mylný názor na základe jednej diskusie (tuším o pozerani tv a pozivani alkoholu počas tehotenstva). Nebolo to odo mňa fér.

Strana
z2