Ulitka pre bábätka
Ahojte, čakám druhé bábätko o dva mesiace a rozhodujem sa kúpiť ulitku - zavinovačku pre bábo. Moc som o nej čítala (prečítajte si: http://www.ulitka.sk/sluzby/) a vzhľadom nato, že moja prvá dcérka mávala problémy so spinkaním a kolikami, chcem to vyskúšať teraz pri druhom. Máte niekto skúsenosti s takoutou ulitkou? Funguje to naozaj, že bábo je kľudnejšie, keď je v nej zabalené?? A aká značka! Sú nejaké Red Castle alebo Miracle Blanket alebo čo šije pani Janka H. z Košíc? Prosím popíšte. Ďakujem.
@tana278 ja som mala austrálsku, objednávala som, teraz je tuším aj u nás na maderne. tenká, biobavlna, úplne super aj v lete, nenormálne mi pomohla. a krpec mohol rúčkami pohnúť, chytiť si ich, aj spať na brušku, ale zároveň sa nebudil na to ako si nimi plieska do tváre. u mňa top kúpa pre deti čo som kedy urobila. on sa do nej normálne tešil 🙂 http://www.maderna.sk/najdene-produkty/love to ... tu je, viac typov, ale úplne presne tento tam nie je, ale podobné áno. ja som to mala priamo z austrálie a vyšlo to cca podobne. na ebayi majú tiež shop.
takto nejak
ja som s ňou velmi spokojná.. kúpila som na aliexprese za 6 ewri.. malý v nej velmi rád a velmi dobre spával... teraz už trošku s nej vyrastol, ale ešte sa sem tam dá zabaliť... aj napriek tomu že je z aliexpresu.. je krásna farbná,mäkkúčka a bavlnená...
ja som mala ulitky trojbalenia po 29eur z originalbabyshop.eu SwaddleMe tieto mi viac vyhovovali ako slovenska ulitka lebo boli viac elasticke a babo malo v nej viac "volnosti".. potom z brendon.sk po 11 eur SwaddleMe a po 16 na suchy zips tie boli uplne naj👍😊
Ahojte baby. Prosim vas, aku mate skusenost s oducanim tejto swaddle me? Zvykne si babo potom spat s volnymi rukami? Vopred vdaka
Ahojte. Ulitka je super vec pre deticky ktore nemôžu pokojne spavat pretoze sa budia ruckami. Neodporucam kupovat z ulitka shop z Kosic, predrazena, skoro 50€ som za nu dala, reku kvalitna slovenska, vyuzijem aj pri druhom dietati, ale uz po par tyzdnoch sa zozmolkovala a roztiahla tak ze sa nedala zapnut, lebo suchy zips uz bol mimo plochy na zachytenie. Tak som kupila jednu z aliexpresu za 6€, splnila svoj ucel a este aj ostala pekna a pruzna...
@tankika nemohla by si dat link? Dakujem