icon

V čom má spať novorodenec?

erienka
10. jún 2013

Co mam obliect novorodencovi na noc? Zatial som svoju malu nechavala spat v kosielke, dupackach a kabatiku, zabalila do perinky. Mam vsak kupeny aj spaci vak. Ak pouzijem spaci vak, co je mam pod neho obliect? Dakujem

Strana
z2
mia6012
Odpoveď bola odstránená
loknicka
6. nov 2013

ahoj - my sme mali aj spacie vaky a mala pri zaspavani vzdy zurila tak som ju len musela len poviazat do perinky. ale urcite ti staci bodynko a dupacky... 🙂 pekne spinkanie prajeme

marianka3
6. nov 2013

my sme októbrový, malý spával v zavinovačke, pokiaľ sa do nej zmestil a cítil sa v nej pohodlne, neskôr v spacom vaku...

teodorko2013
1. dec 2013

Ja mám synčeka narodeného v júni.Ja som ho obliekala tenučká košielka,tenučky kabátik,tenučke ponožtičky tenučké bodiky a od bruška až po nožičky som ho obalila do bavlnenej plienočky každú nožičku zvlášt a do zavinačky.
Neskôršie som mu obliekala tenučku košielku.tenučke ponožtičky a overalik alebo mám ešte pyžamkové tenučké šatečky a
dolú sa zaviazujú na šnúrečku vyzerá v nej ako malinký klokanik.Zabalila do zavinovačky a prespinkal mi celú noc.
Ráno sa zobudil nebol ani spotený,ani prehriatý mal normálnu teplotku.Keď dieťatko prespí celú noc a nezobudí sa spotené vtedy je najlepšie oblečené aj sa dobré cíti.Všetko však závisí aj od teplotky v izbe.

Strana
z2