icon

V čom periete staršie detské vecičky?

majkabr
13. sep 2013

Ahojte žienky čakáme minko a dostala som kopec starších vecičiek zašednutých, treba mi ich preprať v čom máte skusenosti že to dobre preperie a vybieli??

marduliena
14. sep 2013

Ja som používala Lovelu je to aj protialergický prach na pranie ale aj pekne pral a hlavne biele veci .

ivuska027
14. sep 2013

mozno skus preprat poriadne v riadnom prasku co pouzivas, ja ariel, a potom to este zvrtnut pre doby pocit aj v lovele 😉 nezabudni na dvojite plachanie 😉

aristka
14. sep 2013

pri všetkých troch deťoch klasika tekutý prach ako nám ,ak by sa niečo dialo tj.alergia potom by som to riešila ,ale od malička učiť detičky na fajnové a vypestuješ si alergika ...takže tekuté ,tiež používam ariel...

stanislavao
14. sep 2013

moj osvedceny sposob prania je Persil Sensitiv prasok na pranie a do prania pridat Ariel pPofesional. biele vecicky su krasne snehobiele aj ked su starsie. a avivaz si kupte nejaky sensitive, velmi pekne vonia biely Batole.

monyccka
14. sep 2013

Na zasednute a flakate veci vyborne zabera flackensalz z DM. Plus prasok Denk Mitt tiez z DM. Je to lacne a velmi ucinne pranie 🙂

marissenka
14. sep 2013

tiez by som to najprv oprala v riadnom prasku a potom este raz v detskom

zabka7
14. sep 2013

Na biele prádlo, podbradníky a látkové plienky najviac sa mi osvedčilo Persil expert, kde je nakreslené bábätko (skúsila som aj ariel, lovelu, ale nebola som spokojná), na bielenie a na fľaky od ovocia na bielom prádle používam savo perex. Na farebné prádlo tak isto persil expert s obrázkom bábätka. Teraz som kupovala persil expert ale v krabici a už mi to nevypralo tak ako ten v sáčku s obrázkom bábätka.

nanulik
14. sep 2013

ked bol malicky tak som pouzivala detsky persil a avivaz lenor

maja2039
14. sep 2013

ARIEL TREBA VIAC X PREPRAT