V čom periete staršie detské vecičky?
Ahojte žienky čakáme minko a dostala som kopec starších vecičiek zašednutých, treba mi ich preprať v čom máte skusenosti že to dobre preperie a vybieli??
mozno skus preprat poriadne v riadnom prasku co pouzivas, ja ariel, a potom to este zvrtnut pre doby pocit aj v lovele 😉 nezabudni na dvojite plachanie 😉
pri všetkých troch deťoch klasika tekutý prach ako nám ,ak by sa niečo dialo tj.alergia potom by som to riešila ,ale od malička učiť detičky na fajnové a vypestuješ si alergika ...takže tekuté ,tiež používam ariel...
moj osvedceny sposob prania je Persil Sensitiv prasok na pranie a do prania pridat Ariel pPofesional. biele vecicky su krasne snehobiele aj ked su starsie. a avivaz si kupte nejaky sensitive, velmi pekne vonia biely Batole.
Na zasednute a flakate veci vyborne zabera flackensalz z DM. Plus prasok Denk Mitt tiez z DM. Je to lacne a velmi ucinne pranie 🙂
tiez by som to najprv oprala v riadnom prasku a potom este raz v detskom
Na biele prádlo, podbradníky a látkové plienky najviac sa mi osvedčilo Persil expert, kde je nakreslené bábätko (skúsila som aj ariel, lovelu, ale nebola som spokojná), na bielenie a na fľaky od ovocia na bielom prádle používam savo perex. Na farebné prádlo tak isto persil expert s obrázkom bábätka. Teraz som kupovala persil expert ale v krabici a už mi to nevypralo tak ako ten v sáčku s obrázkom bábätka.
ked bol malicky tak som pouzivala detsky persil a avivaz lenor
ARIEL TREBA VIAC X PREPRAT

Ja som používala Lovelu je to aj protialergický prach na pranie ale aj pekne pral a hlavne biele veci .