icon

V ktorom týždni ste stavali postieľku pre bábätko?

21. okt 2023

V ktorom tt ste stavali postieľku?

alexandraas
21. okt 2023

Pri prvom cca 2-3 tyzdne pred porodom,a teraz pro druhom sa nechystam o nic skor

zorkahorka
21. okt 2023

V 8.mesuaci. narodil sa napokon o 3 tyzdne skor

danyelia
21. okt 2023

Až keď sa bábätko narodilo, keď sme sa vrátili z pôrodnice, bola už pripravená...

lelelienka
21. okt 2023

Manzel poskladal den pred porodom (planovana sekcia), mali sme ju doma kupenu- nezlozenu

kaja01
21. okt 2023

No tak mi sme stavali, keď sme prišli s pôrodnice.

margaretka_
21. okt 2023

Mne sa zda, ze ked sme dosli domov z porodnice, tak este nebola dokoncena a strasne som sa hnevala na muza, ze bol doma sam par dni a on to nedokoncil. Potom som si uvedomila, ze on tych par dni bola sam doma, kde sa staral o moje macky, vencil mojho psa. Cestoval za mnou kazdy den hodinu tam a hodinu spat a stravil cele navstevne hodiny so mnou 😀 plus este pracoval.
Druhe dieta uz ani nemalo postielku 😀

banalu
21. okt 2023

Mali sme postielku skor ako sme sa rozhodli mat dieta, v hostovskej pre vikendovu navstevu 🤷‍♀️

autor
21. okt 2023

Som v 28 tt je ešte priskoro ? Mám problémy z tlakom a beriem aj Anopyrin

dzejsik
21. okt 2023

okolo 35tt staci a keby vraveli, nieco o skorsom porode, postavi muz raz dva, ale nech je vsetko ok a mas sa dobre 🙂

tanuuulka
21. okt 2023

Preco skoro. My mame tretie babatko, ktore sa narodilo v aprili a postielku sme stavali zaciatkom januara, ked sme mali velke deti na prazkach u starych rodicov a cas na pripravu vsetkeho. Aj som v tom case vsetko oprala a ozehlila, aby som to mala pripravene. Pri detoch nemam sancu na taketo aktivity 😁

tehotna40
21. okt 2023

35tt som si všetko chystala. Ale veď to je na tebe 🙂 rodila som v zime a u nás keď sa kúri, tak sa dosť práši, tak aj koli tomu.
Veľa zdravia

domka222
21. okt 2023

Aj keď máš problémy s tlakom a berieš anopyrin, keby sa bábo narodilo aj skôr, určite máš ešte na to čas. Však cca 12 týždňov bude ešte na ňu padať prach.

nikha2809
21. okt 2023

Muž ju zložil kym som bola v pôrodnici

rebrambora
21. okt 2023

Ked som bola v porodnici a vedela, ze vsetko je v poriadku.

kvietok2012
21. okt 2023

Kym som bola v porodnici, muz ju zložil, aj periny navliekol, aj baldachyn a aj kolotoč namontoval...

4stanka4
21. okt 2023

v 35tt keď som prišla z nemocnice, hrozil predčasný pôrod tak som to už chcela mať pripravené ze ak by sa predsa mala narodila skôr

tanuuulka
21. okt 2023

@domka222 ved postavenie postele neznamena hned aj navlecenie perin 🙂 a teda postielka sa zakryt, aby sa nanu neprasilo

floki1994
21. okt 2023

Manžel postavil kým sme boli v nemocnoci 🙂

tramtada31
21. okt 2023

Veď to poskladá aj manzel, kým budeš v porodnici. Zbytočne sa ti bude prášiť na ňu, aj na matrac

petronellla87
21. okt 2023

V tom tyzdni jak sa nastupuje na MD, uz neviem ze ktory presne to bol😀

l_maria
21. okt 2023

V stredu idem na planovanu sekciu,včera sme zložili 🙂

taktotedanie
24. okt 2023

Ked sme mali prist z porodnice

zuzi0911
24. okt 2023

Keď prišla 😅(trebalo vyskúšať či je ok)čo bolo 2 m dopredu ... a teda už zostala tak ...bola prekrytá a prálo sa cca 2 t pred pôrodom ....

zuzudrnda
24. okt 2023

Muž postavil kým som bola v nemocnici. Rozobrana,keď malá dcérka mesiac 🙂

jesenzima
24. okt 2023

Muž ju postavil, kým som bola v pôrodnici ...

catherine87
24. okt 2023

Tatino poskladal, kým sme boli v pôrodnici.

bujnakmich001
8. nov 2023

Ja som tiež mala problémy s tlakom, tehotenskú cukrovku nábeh na preeklampsiu a v 31tt som bola hospitalizovaná kedy mi hrozil predčasný pôrod pre skrátený krčok😣 v tom čase priateľ všetko doma pripravil pre bábätko ak by sa vypýtalo na svet ☺️
Ale v 34tt ma prepustili a čakali sme doma už so všetkým pripraveným 😊

gvenduska
8. feb 2024

Pár hodín pred porodom