V ktorom týždni ste stavali postieľku pre bábätko?
V ktorom tt ste stavali postieľku?
V 8.mesuaci. narodil sa napokon o 3 tyzdne skor
Až keď sa bábätko narodilo, keď sme sa vrátili z pôrodnice, bola už pripravená...
Manzel poskladal den pred porodom (planovana sekcia), mali sme ju doma kupenu- nezlozenu
No tak mi sme stavali, keď sme prišli s pôrodnice.
Mne sa zda, ze ked sme dosli domov z porodnice, tak este nebola dokoncena a strasne som sa hnevala na muza, ze bol doma sam par dni a on to nedokoncil. Potom som si uvedomila, ze on tych par dni bola sam doma, kde sa staral o moje macky, vencil mojho psa. Cestoval za mnou kazdy den hodinu tam a hodinu spat a stravil cele navstevne hodiny so mnou 😀 plus este pracoval.
Druhe dieta uz ani nemalo postielku 😀
Mali sme postielku skor ako sme sa rozhodli mat dieta, v hostovskej pre vikendovu navstevu 🤷♀️
Som v 28 tt je ešte priskoro ? Mám problémy z tlakom a beriem aj Anopyrin
okolo 35tt staci a keby vraveli, nieco o skorsom porode, postavi muz raz dva, ale nech je vsetko ok a mas sa dobre 🙂
Preco skoro. My mame tretie babatko, ktore sa narodilo v aprili a postielku sme stavali zaciatkom januara, ked sme mali velke deti na prazkach u starych rodicov a cas na pripravu vsetkeho. Aj som v tom case vsetko oprala a ozehlila, aby som to mala pripravene. Pri detoch nemam sancu na taketo aktivity 😁
35tt som si všetko chystala. Ale veď to je na tebe 🙂 rodila som v zime a u nás keď sa kúri, tak sa dosť práši, tak aj koli tomu.
Veľa zdravia
Aj keď máš problémy s tlakom a berieš anopyrin, keby sa bábo narodilo aj skôr, určite máš ešte na to čas. Však cca 12 týždňov bude ešte na ňu padať prach.
Muž ju zložil kym som bola v pôrodnici
Ked som bola v porodnici a vedela, ze vsetko je v poriadku.
Kym som bola v porodnici, muz ju zložil, aj periny navliekol, aj baldachyn a aj kolotoč namontoval...
v 35tt keď som prišla z nemocnice, hrozil predčasný pôrod tak som to už chcela mať pripravené ze ak by sa predsa mala narodila skôr
Manžel postavil kým sme boli v nemocnoci 🙂
Veď to poskladá aj manzel, kým budeš v porodnici. Zbytočne sa ti bude prášiť na ňu, aj na matrac
V tom tyzdni jak sa nastupuje na MD, uz neviem ze ktory presne to bol😀
V stredu idem na planovanu sekciu,včera sme zložili 🙂
Ked sme mali prist z porodnice
Keď prišla 😅(trebalo vyskúšať či je ok)čo bolo 2 m dopredu ... a teda už zostala tak ...bola prekrytá a prálo sa cca 2 t pred pôrodom ....
Muž postavil kým som bola v nemocnici. Rozobrana,keď malá dcérka mesiac 🙂
Muž ju postavil, kým som bola v pôrodnici ...
Tatino poskladal, kým sme boli v pôrodnici.
Ja som tiež mala problémy s tlakom, tehotenskú cukrovku nábeh na preeklampsiu a v 31tt som bola hospitalizovaná kedy mi hrozil predčasný pôrod pre skrátený krčok😣 v tom čase priateľ všetko doma pripravil pre bábätko ak by sa vypýtalo na svet ☺️
Ale v 34tt ma prepustili a čakali sme doma už so všetkým pripraveným 😊
Pár hodín pred porodom

Pri prvom cca 2-3 tyzdne pred porodom,a teraz pro druhom sa nechystam o nic skor