icon

Vaše skúsenosti s predajcami

darja20
1. apr 2010

ahojte, zakladam tuto temicku, nakolko sa mi stala nemila skusenost pri kupovani veci pre nase miminko. ak ma niekto podobny problem, rada sa dozviem, kam ist nakupovat a kam radsej nie. moju skusenost popisujem v nasledovnom obsiahlom prispevku

Strana
z2
hajanka
22. mar 2012

@kaya60 dakujem 🙂 dam vediet urcite ako som dopadla

hajanka
23. mar 2012

@kaya60
@mczuzu
@babymarket_sk
@molly21
dakujem Vam vsetkym za Vase nazory, majitelka ich poslala na reklamaciu na posudenie, vyjadrila sa, ze ked jej vratia peniaze, automaticky vrati peniaze mne, tak v to pevne dufam. Inak sa este vyjadrila, ze hned stiahla vsetky kusy z predajne, lebo ta podrazka bola naozaj na prd.

kaya60
23. mar 2012

@hajanka fiha, tak to je ozaj seriozna majitelka, ved stat sa moze vselico, ale ide o ten pristup. Len skoda, ze clovek sa tesi ake super topanky zohnal a teraz mozes hladat znovu 🙂

molly21
23. mar 2012

@hajanka seriozny pristup sa casto nevidi. A kde si kupovala?

hajanka
26. mar 2012

@molly21 to mas pravdu. No, kupovala som na opacnom konci SR (z tvojho pohladu) 🙂

atevi26
1. júl 2012

@darja20
Ak je spomínaná dáma p. Rozália Trefilová, tak v tom prípade sa ani nečudujem. Pracovala som pre ňu ešte v čase keď bola výhradným dovozcom značky CHICCO. Podľa mňa táto dáma nie je normálna..zažila som si s ňou svoje a určite nie iba ja 🙂 Treba si dávať na ňu pozor, určite nie je seriózna a pri prvom probléme, či reklamácii sa prejaví a vôbec sa neštíti byť vulgárna, nepríjemná...

mamkakatka
1. júl 2012

@darja20 http://www.postielky-kociky.sk/conditions.php pozri VRÁTENIE TOVARU
Pokiaľ so zakúpeným tovarom z nášho obchodu nie ste spokojní, môžete ho vrátiť, najneskôr však do 7 dní odo dňa prevzatia tovaru zákazníkom a zároveň ste povinný nás o tom vopred informovať - telefonicky, alebo mailom, v opačnom prípade, ak nás neupovedomíte, zasielka nebude prevzatá. Tovar bude predávajúcim po predchádzajúcej dohode so zákazníkom a po doručení takého tovaru (na adresu prevádzkovateľa) prijatý. Tovar musí byť vrátený nepoškodený, nepoužívaný, kompletný, v pôvodnom nepoškodenom obale a s dokladom o kúpe. Tovar neposielajte na dobierku - nebude prevzatý. Po vrátení tovaru bude zákazníkovi vrátená cena tovaru (do ceny tovaru sa nezapočítava dopravné) poštovnou poukážkou, alebo na váš účet, ktorý uvediete, najneskôr do 5 pracovných dní od dňa, kedy bol vrátený tovar doručený na našu adresu – Predajňa Postielky-kociky, s.r.o.,Nám. Hraničiarov 6/A, 851 03 Bratislava. O úmysle vrátiť tovar zakúpený v našom obchode nás, prosím, informujte e-mailom na: obchod@postielky-kociky.sk
Takže ja na tvojom mieste prevezmem tovar a spätne vrátim hneď na druhý deň.

darja20
autor
2. júl 2012

@mamkakatka uz to sice nie je aktualne, ale kazdopadne v case zakupenia spominanych veci neboli obchodne podmienky uvedene ani v predajni na viditelnom mieste ani na internetovej stranke. vtedy mali stranku este inu a ver, ze som hladala. ale ved nevadi, veci mame, stale sluzia, akurat som sa poucila

Strana
z2