Vaše skúsenosti s predajcami
ahojte, zakladam tuto temicku, nakolko sa mi stala nemila skusenost pri kupovani veci pre nase miminko. ak ma niekto podobny problem, rada sa dozviem, kam ist nakupovat a kam radsej nie. moju skusenost popisujem v nasledovnom obsiahlom prispevku
@kaya60
@mczuzu
@babymarket_sk
@molly21
dakujem Vam vsetkym za Vase nazory, majitelka ich poslala na reklamaciu na posudenie, vyjadrila sa, ze ked jej vratia peniaze, automaticky vrati peniaze mne, tak v to pevne dufam. Inak sa este vyjadrila, ze hned stiahla vsetky kusy z predajne, lebo ta podrazka bola naozaj na prd.
@darja20
Ak je spomínaná dáma p. Rozália Trefilová, tak v tom prípade sa ani nečudujem. Pracovala som pre ňu ešte v čase keď bola výhradným dovozcom značky CHICCO. Podľa mňa táto dáma nie je normálna..zažila som si s ňou svoje a určite nie iba ja 🙂 Treba si dávať na ňu pozor, určite nie je seriózna a pri prvom probléme, či reklamácii sa prejaví a vôbec sa neštíti byť vulgárna, nepríjemná...
@darja20 http://www.postielky-kociky.sk/conditions.php pozri VRÁTENIE TOVARU
Pokiaľ so zakúpeným tovarom z nášho obchodu nie ste spokojní, môžete ho vrátiť, najneskôr však do 7 dní odo dňa prevzatia tovaru zákazníkom a zároveň ste povinný nás o tom vopred informovať - telefonicky, alebo mailom, v opačnom prípade, ak nás neupovedomíte, zasielka nebude prevzatá. Tovar bude predávajúcim po predchádzajúcej dohode so zákazníkom a po doručení takého tovaru (na adresu prevádzkovateľa) prijatý. Tovar musí byť vrátený nepoškodený, nepoužívaný, kompletný, v pôvodnom nepoškodenom obale a s dokladom o kúpe. Tovar neposielajte na dobierku - nebude prevzatý. Po vrátení tovaru bude zákazníkovi vrátená cena tovaru (do ceny tovaru sa nezapočítava dopravné) poštovnou poukážkou, alebo na váš účet, ktorý uvediete, najneskôr do 5 pracovných dní od dňa, kedy bol vrátený tovar doručený na našu adresu – Predajňa Postielky-kociky, s.r.o.,Nám. Hraničiarov 6/A, 851 03 Bratislava. O úmysle vrátiť tovar zakúpený v našom obchode nás, prosím, informujte e-mailom na: obchod@postielky-kociky.sk
Takže ja na tvojom mieste prevezmem tovar a spätne vrátim hneď na druhý deň.
@mamkakatka uz to sice nie je aktualne, ale kazdopadne v case zakupenia spominanych veci neboli obchodne podmienky uvedene ani v predajni na viditelnom mieste ani na internetovej stranke. vtedy mali stranku este inu a ver, ze som hladala. ale ved nevadi, veci mame, stale sluzia, akurat som sa poucila

@kaya60 dakujem 🙂 dam vediet urcite ako som dopadla