icon

Výbavička cez e-shop

marianka99
29. máj 2012

Baby nakupovali ste niektorá vybavičku pre bábatko cez nejaký e-shop???? Dajte nejaké tipy na lacný a zároven dobrý....može byt aj zahraničný ak posiela na Slovensko

Strana
z2
jerry23
10. jún 2013

@barcelona94901 tak v porovnani s ostatnymi, su tam dobre ceny. Tiez som to pozerala, dokonca som si body uz u nich kupila, no kedze som z NMnV,tak osobne prevzala. Tak preto iba body, ze skusim a potom mozem viacej kukat

maznacik007
10. jún 2013

@lusterka mne to tiez prijde drahe... ale chapem ze chces odprezentovat svoj eshop.... mozno na vas region su primerane ceny ... ja som v BA zvyknuta kupovat za nizsie ceny .... prip. si objednam zo zahranicia .. ale takmer 6 eur za bodynko je vela ...kvalitu neposudzujem nepoznam ...

lusterka
10. jún 2013

@maznacik007 xixi...nie nie...nie je to moj eshop, ale je pravda, ze radsej vyuzijem osobny odber, ako platit postovne a podobne poplatky..a ked pozeram, ake ceny tam maju ine eshopy, tak nic lacnejsie nevidim...ale tak posli link, ak su tam fakt super ceny inde, tak rada si sama tam budem objednavat...a isto aj kamoskam dam tip...ved to je len super, ak je nieco lacnejsie....napis link..vdaka

jankase1984
Odpoveď bola odstránená
oblecenieprekojencov
23. okt 2013

Ak mate zaujem o slovenske vyrobky, tak vas pozyvam k nam , vyrobky mame skladom, odosielame 1-2 dni po uskutocneni objednavky (podla typu platby). 🙂

kocurikova1
3. feb 2015

veci: perinbaba, mimiamama
flasky a cumle: Yoomi.sk

mia886221
Odpoveď bola odstránená
reppka10
25. feb 2015

ja som veľmi spokojná s českým e-shopom MI-kids.cz, s dodaním nebol problém a niektoré veci majú lacnejšie ako na našej heuréke.

janett310
12. júl 2015

Refundo,setri kazde euro,ked nakupujes casto cez inernet,a ked sa zaregistrujes a budes to odporucat znamym tak si aj nieco privyrobis
https://www.refundo.sk/?ref=50130

sonyap111
10. aug 2015

ahojte, ja odporucam eshop - www.sonya-shop.sk, autorizovana predajna disney, postovne je lacne a nad 40 eur zdarma.

livia78
10. aug 2015

www.lubime.sk tam majú fajne zavinovacie bodycka, ľahšie sa to oblieka malým detickam

sonyap111
10. aug 2015

@livia78
ceny su tam strasneee

230804
14. aug 2015

ja som nakupovala pred nedavnom na www.prvekrocky.sk je tam naozaj vsetko, oblecenie je krasne a kvalitne maju rychle dodanie a pri vacsom nakupe teraz dokonca darcek. fakt sa oplati.

yasmin0001
19. aug 2015

Na tejto stránke máme všetky textilné produkty - ako obliečky, hniezda, plachtu, spací vak, zavinovačky, deky, látkové plienky, osušky...na výbere si dávam záležať - takmer všetko ihneď k odoslaniu expres kuriér alebo osobný odber a darček k nákupu 😉
www.lumpidoo.sk

kudrlivka
19. aug 2015

Ja mám super skúsenosť s feedo.sk, aj kladne.vybavenou reklamáciou, ďalej veľmi pekne slovensle oblecko na mile. Sk, potom nejaký textil máme z lumpidoo.sk, prípadne od mamičiek tu z bazáriku

sonyap111
19. aug 2015

ja odporucam www.sonya-shop.sk
rychle dodanie a kvalita je super, pozerala som aj ine shopy ale cenu su strasne vysoke

Strana
z2