Výbavička cez e-shop
Baby nakupovali ste niektorá vybavičku pre bábatko cez nejaký e-shop???? Dajte nejaké tipy na lacný a zároven dobrý....može byt aj zahraničný ak posiela na Slovensko
@lusterka mne to tiez prijde drahe... ale chapem ze chces odprezentovat svoj eshop.... mozno na vas region su primerane ceny ... ja som v BA zvyknuta kupovat za nizsie ceny .... prip. si objednam zo zahranicia .. ale takmer 6 eur za bodynko je vela ...kvalitu neposudzujem nepoznam ...
@maznacik007 xixi...nie nie...nie je to moj eshop, ale je pravda, ze radsej vyuzijem osobny odber, ako platit postovne a podobne poplatky..a ked pozeram, ake ceny tam maju ine eshopy, tak nic lacnejsie nevidim...ale tak posli link, ak su tam fakt super ceny inde, tak rada si sama tam budem objednavat...a isto aj kamoskam dam tip...ved to je len super, ak je nieco lacnejsie....napis link..vdaka
Ak mate zaujem o slovenske vyrobky, tak vas pozyvam k nam , vyrobky mame skladom, odosielame 1-2 dni po uskutocneni objednavky (podla typu platby). 🙂
veci: perinbaba, mimiamama
flasky a cumle: Yoomi.sk
ja som veľmi spokojná s českým e-shopom MI-kids.cz, s dodaním nebol problém a niektoré veci majú lacnejšie ako na našej heuréke.
Refundo,setri kazde euro,ked nakupujes casto cez inernet,a ked sa zaregistrujes a budes to odporucat znamym tak si aj nieco privyrobis
https://www.refundo.sk/?ref=50130
ahojte, ja odporucam eshop - www.sonya-shop.sk, autorizovana predajna disney, postovne je lacne a nad 40 eur zdarma.
www.lubime.sk tam majú fajne zavinovacie bodycka, ľahšie sa to oblieka malým detickam
ja som nakupovala pred nedavnom na www.prvekrocky.sk je tam naozaj vsetko, oblecenie je krasne a kvalitne maju rychle dodanie a pri vacsom nakupe teraz dokonca darcek. fakt sa oplati.
Na tejto stránke máme všetky textilné produkty - ako obliečky, hniezda, plachtu, spací vak, zavinovačky, deky, látkové plienky, osušky...na výbere si dávam záležať - takmer všetko ihneď k odoslaniu expres kuriér alebo osobný odber a darček k nákupu 😉
www.lumpidoo.sk
Ja mám super skúsenosť s feedo.sk, aj kladne.vybavenou reklamáciou, ďalej veľmi pekne slovensle oblecko na mile. Sk, potom nejaký textil máme z lumpidoo.sk, prípadne od mamičiek tu z bazáriku
ja odporucam www.sonya-shop.sk
rychle dodanie a kvalita je super, pozerala som aj ine shopy ale cenu su strasne vysoke

@barcelona94901 tak v porovnani s ostatnymi, su tam dobre ceny. Tiez som to pozerala, dokonca som si body uz u nich kupila, no kedze som z NMnV,tak osobne prevzala. Tak preto iba body, ze skusim a potom mozem viacej kukat