icon

Využili ste monitor dychu pre bábätko?

samuelkovo
15. dec 2022

Ahojte maminy. Čo vravíte na monitor dychu? Využili ste to?
Ďakujem za odpovede 🙂

motogirl699
15. dec 2022

@samuelkovo záleží aj aký máš na mysli

veronika3110
15. dec 2022

@samuelkovo áno využívame

anavixy
15. dec 2022

Ak planujete mat dieta v postielke, tak vyuzijete.

petamich
15. dec 2022

ano vyuzivali sme

nwnw
15. dec 2022

@samuelkovo ano pri druhom aspon som sa nestrhavala zo sna ci dieta dycha. Pri prvom som nemala.

3petka
15. dec 2022

@samuelkovo My sme používali a aj pri druhom budeme. Cítila som sa bezpečnejšie, lepšie som spávala.

basska_b
15. dec 2022

Nie, furt som to zabudala vypnut, ked som vybrala babo z postele a liezlo.mi to na nervy. Aj v porodnici som to potom uz vypla... je to dolezite pri predcasne narodenych detoch, detoch na UM, ktore upadaju do hlbsich spankovych vln a ak mamina fajcila alebo brala drogy... inak sa vraj SIDS nemusime velmi obavat

svokrinjazykmonika
15. dec 2022

@samuelkovo myslela som že budem využívať, zvykla som si naň už v nemocnici, v Bojnickej ich majú všetky deti. Pár krát sa mi bezdôvodne spustil, zakaždým ma skoro porazilo keď to začalo pípať, totál infarkt. Potom som začala spávať s malou aby sme si uľahčili kojenie a je mi úplne zbytočný.

svokrinjazykmonika
15. dec 2022

Ale akože určite ho kúp, to neváhaj. Lebo ja som zo začiatku chodila stále pozerať či malá dýcha a to som mala aj monitor, a bez neho by som ju asi úplne nepustila z očí. Ja som kúpila za 30€ z druhej ruky, dajú sa aj zapožičať z lekárne alebo z pôrodnice alebo z poisťovne.

veroonr
15. dec 2022

@samuelkovo jednoznacne ano

jane1987
15. dec 2022

@samuelkovo maly spal od zaciatku so mnou, takze som ho nevyuzila a ked ho obcas zapla, tak s chytala infarktove stavy, ked som nan zabudla 🙂

thereisabear
15. dec 2022

@samuelkovo určite áno. Bábätko môže prestať dýchať, tak načo riskovať, keď nemusíš.

dominika19p
21. dec 2022

@samuelkovo ano určite a da aa požičať z poisťovne na pol roka

beata_k
21. dec 2022

@samuelkovo Nevyuzila. Starsi nechcel byt v postielke a mladsieho som rovno dala k sebe.

kris_tin257
21. dec 2022

Áno využívali sme do pol roka, mali sme zadarmo cez dôveru a plánujeme využívať aj pri druhom 😊

valeriakadarova
21. dec 2022

@samuelkovo požičali sme si z pôrodnice, keďže máme predčasniatko, týždeň spala v postielke len... Teraz spí s nami, takže sa nevyužíva, ale zas keď sa ju podarí dať do postieľky tak zapínam...

zorkahorka
28. dec 2022

Pri prvom ano,lebo maly spal od 2.mesiaca celu noc.druhejo som kojila,niekolkokrat vytahovala z postielky,az mi liezlo na nervy to furt zapinat a vypinat.do pol roka sme to mali zapnute parkrat.beztak dom si maleho neskôr nechala pri sebe v posteli