Využilo vaše dieťa spací vak?
Baby kupovali ste detočkám tie spacie vaky viužije sa to ??
moja ma 2.5r a stale je v spacom vaku. neviem si to vynachvalit. 🙂
u nas je to TOP vec, pretoze Tomasko vydrzal v zavinovacke asi tak dva tyzdne a bez nej sa zas budil vlastnymi pohybmi. Takze sme zacali davat do vaku a spanok sa zlepsil snad o milion percent 🙂
my sme v ňom spávali asi do 2,5 roka , lebo malá sa stále odkopávala, takže u nás to bola nevyhnutná vecička 🙂
super vecička hlavne ked sa mimi budi na chlad mala v tom spavala takmer do troch rokov
my vôbec, pre nás strata peňazí
U nas najlepsia vec na svete, pri oboch..a pre mna tiež, žiadne vstavanie tristokrat za noc a zakryvanie🙂
super vec, nasa sa zacala odkopavat neznesie ani tenku deku na sebe, tak vak jej urdzi teplo v noci..mame taky vacsi 6-18mesiacov, tak uvidime dokedy vydrzii 🙂
ano, velmi dobra vec, vyuzivame stale, hlavne ked je mala nepokojna a odkopava sa
Moj maly vak nechcel 🙂 nemohol v nom cestovat,uz ako mimco mal rad slobodu ,teraz ma 14 mesiacov,vyskusali sme opat,ale nic 🙂 zamotaval sa,budil a hneval 🙂 takze tisickrat zakryvam,a hoci je odkopany,ved nie vzdy sa zobudim v tom momente ako sa odkopal,tak mi ani nikdy neprechladol,ani nemal sopliky🙂 zalezi naozaj na dietatku,odporucam pozicat od kamosky a vyskusat
Môj malý nechcel byť v perinke asi od 2. týždňa. Odvtedy je len v spacom vaku, vyhovuje mu, že môže kopať a hýbať sa
cestuje v postieľke 🙂). Cez deň, keď zaspí mimo postieľku a zakryjem ho, do minúty je odkopaný.
Urcite vyuzijes,super vec 🙂
My sme ho dostali ako darcek a vyuzivame ho od 2 mesiacoch, lebo z perinky sa nam mala zacala vykrucat. Spinka tam pekne, zatial sme spokojni 🙂
Kym bola malá malicka t.j 3-7 mesiacov v zimnom obdobi spala stale v spacom vaku,teraz uz ma 18 mesiacov a nechce v nom spat ,lebo ked ju do neho dam z vecera kym sa este v dome kúri je jej v nom teplo ,ale myslim si ze na ranom by jej nom bolo super....zial zistila som ze ked ju dam do vaku a ulozim ju spat do hodiny je hore ,spotena a place...mame vak aj od pasa dole ale ten si uz vie vyzliect 🙂 ,takze spinkame len pod perinkou ,ale jasne ze sa odkope takze lepsie povedane spime na perine...
vsetky tri mi spavaju v spacakoch od narodenia az doteraz - najstarsia ma uz 7 rokov 🙂
prvá nie.druhý áno.naučila som ho od malinka naň.
stále využívam pri oboch deťoch a to dcérka má už 3roky, neviem si predstaviť že by som ich každú chvíľu v noci prikrývala. Ale používame ich pravidelne takmer od narodenia s výnimkou letných mesiacov, keď je veľmi teplo tak nie. Podľa mňa, ak ho začne dávať mamička 6mesačnému dieťatku ktoré nie je na to zvyknuté tak ho môže odmietať.
my sme ho použivali len do niakich 8 mesiacov lebo potom už bolo teplo ale sttrašne dobre sme ho využili 🙂
mame 2 a nie..mala spava odkryta..
ja som to využívala od narodenia do dvoch rokov pri oboch mojich deťoch. Veľmi dobrá vec, aspoň viem že ak sa odkope paplónom tak viem , že v noci im zima nebola 😉
my sme vyuzili hned od narodenia, kedze mala nechcela byt v perinke az do predskolskeho veku
ja som nekupovala ,a ani nepoužívala ...perinku mali chvíľu a potom paplónik
my bohuzial nie, mala v nom nechcela byt... ale zacala som ho davat neskoro, teraz by som nan zvykala uz od malicka, je to velka pomoc :( V kuse vstavat a zakryvat odkopane nohy... 🙂)
moji dvaja nie, vzdy sa do toho zamotali = nervyyyy 😀 ale skoda, lebo hlavne mladsi je v noci stale odkopany 😕
prvy nie a pri druhom som neskusala. najprv mali perinku a potom paplon.
prva dcera nevyužila a druha skoro do roka vyuzivala spaci vak 😉 je to super vec, lebo som nemusela riesit odkopane nohy a studene dieta 😀
My sme aj požičali, aj kúpili..ale náš drobec nechcel dokonca ani len v perinke spať, nie to ešte vo vaku..ale mamičky si to vychvaľujú..záleží od dieťatka si myslím 🙂
pre nás to bola tá najlepšia vec... malý vôbec nechcel byť zakrytý a v noci keď spinkal tak bolo chladnejšie tak spinkával v ňom takže je to perfektná vecička 🙂
My sme ho vyuzili par mesiacov. Podla mna mas teraz zbytocne ho kupovat, aspon moje deti spavali najprv v perinkach a potom zakryte dekou. Vo vaku zacali spavat az okolo dvoch mesiacov do cca pol roka a potom sme presli na perinu.
Moje obe vobec nie, zbytocne sme vyhodili korunky,putovali oba vaky po kamaratkach a rad za radom sa vracali ze deticky v tom nechcu spat 🙂

..využili..super vec..