Využilo vaše dieťa spací vak?
Baby kupovali ste detočkám tie spacie vaky viužije sa to ??
my fungujeme len so spacim vakom, kedze celu noc "cestuje" 😉
Moj maly sa v tom budi je mu moc teplo ma uplne horuci chrbatik a svagrina to iste.
Mame 2 na striedacku kvoli grckaniu a pouzivame odkedy sme prisli z porodnice, nechcel byt v perinke. Pouzivame ich doteraz a su super, netreba uz ziadnu deku a viem, ze sa neodkope. Dokonca sa v nom prevrati na brusko, v pohybe mu rozhodne nebrani 🙂
Pri obidvoch detoch som max vyuzila spacie vaky, postupne ako rastli som kupovala vacsie, nezniesli byt prikrytí s perinou, takze spaci vak určite u nas ano 🙂 😉
my sme vak maximalne vyuzili, nastastie ho aj bez problemov prijal, ....noc bez stresu ci prechladne, ziadne odkopavanie.. podla mna skvela vec, ale asi nie kazde dietatko v tom chce byt...
malý v nom bol iba do pol roka, potom chytal nervy, ked si ho priľahol, zatočila sa v nom a nevedel sa pohnúť, ale malá ma rok a vpohode, osobne si to pochvaľujem, kedže ani jedno dieťa neznášalo paplon ani deku 😉
nie
Ano my sme vyuzili spaci vak od zavinovacky az po 9.mesiac. Pri uspavani na rukach na fitlopte bola v jednom klbku, lepsie sa mi drzala a aj jej sa dobre lezkalo.
absolútne nie. kým bola malinká, tak som ju mávala v zavinovačke. potom, keď sa už vedela prevracať, tak revala, keď som ju do toho dala, lebo sa jej to nedalo, zavadzalo jej.
spací vak využívame v podstate od narodenia, drobec v ňom vie robiť všetko - plaziť sa, štvornožkovať, chodiť 🙂 môže cestovať po celej postielke a stále je v teple 🙂 pre nás osobne jedna z top vecí, čo sme kúpili
Syn má 21 mesiacov a stále spí vo vaku.
ano ale najlepsie si s rukavmi, ktore sa daju odopnut
vyuzili sme, od odlozenia perinky spinkal vo vaku, potom v horucavach takmer holacik a potom ked sa uz zacal stavat na nozicky,tak som mu ho prestala davat. teraz ma na pyzamku taky hruby volny bavlneny futrovany overal a je to super, vyzera v tom ako kozmonaut, ale moze sa v tom pohybovat ako chce.
áno, je to super vec na zimu.
Myslím že závisí od dieťatka, moja v tom nechcela a ani nechce byť.🙂
ja mám pol ročnú akurát skúšam 🙂 uvidíme čo z toho bude 🙂
zimny sme vyuzili do 6 mesiacov...akonahle sa zacala otacat, mala nervy na vak, kupila som aj letny ale nikdy sme uz v nom nespali...zavisi od dietata...moja dodnes radsej zmrzne akoby mala na sebe paplon, lebo ked sa chce otocit na brusko a ma na sebe paplon, zobudi sa a zacne vrieskat
My sme vyuzivali pokial mala sa nezacala pretacat,bolo to super viem ze na seba nic nestiahla na hlavicku ako sa zacala pretacat uz sa na to budila zacolo jej to prekazat pri spanku.Takze ja som zastancom ze iba do urciteho casu...Vsetko je vec nazoru a komu ako co vyhovuje 🙂
nie, dcerke v tom bolo asi teplo, budila sa v noci.
ano moja do 7 mesiaca spala v nom ked sa zacala ale stavat na nohy tak uz v nom byt nechcela...
môj synček spal vo vaku do 2,5 roka a bola som rada, lebo nemal tendenciu utekať z postielky🙂
My sme ju tam supli hned po odlozeni perinky a zatial v pohode,pouzivame asi 2 mesiace
300 vzorov spacích vakov.
nevyužili sme, skusila som parkrat ale nespal dobre, bol hrozne nervozny, že sa v tom nemože hybať, takže NIE.
nevyužili ani pri jednom z troch detí,akoby ich to spútavalo a nechceli ich,a to neboli že malá veľkosť...
https://www.modrykonik.sk/shops/deky-zavinovack...
Naša spoločnosť Babyland sro vyrába takéto krásne a praktické spacie vaky v našej dielni pri Trnave v malej obci ZAVAR. Rôzne veľkosti 70, 90, 110 a predĺžené....
ano, velmi, pri dcerke do dvoch rokov bez periny len spaci vak, a syn spava aj pod perinou, aj spacim vakom na striedacku
Od narodenia do pol roka a koniec...neznesie byť zakrytý...
My sme vak vyuzili pri babatkach vsetkych tak do roka a potom vyrastli z tych so sme mali ale majmensia sa mi stale odkopavala, tak som jej nedavno, asi dva mesiace dozadu kupila taky vak pre vecsie deti, je to vlastne deka, co sa naboku zozipsuje, odvtedy spi v nom a je apon prikryta dekou, ked spod paplona stale utekala. A hlavne v noci uz nemrzne, ma aspon nieco...

Doteraz pouzivame, v aprily budeme mat 3 roky ;), je ti super vec.