Využilo vaše dieťa spací vak?
Baby kupovali ste detočkám tie spacie vaky viužije sa to ??
My vak pouzivame od narodenia este stale, mala ma 3 roky a 3 mesiace. Spanie vo vaku miluje a sama si ho pyta. Teraz sa chystam kupit zasa vacsi, na 3-6 rokov, nam sa teda velmi osvedcil 🙂
Starsia do 3. rokov, mladsia v nom spi este teraz.....
Ano my pouzivame od 6 mesiacov a som spokojna, sice iba kratko...mala ma iba 7 a pol, ale pekne v nom spinka, a hlavne sa v noci neodkopka...rovno som kupila do 18 mesiacov, lebo je dost dlha... 🙂
Asi zalezi od akeho veku to zacnes pouzivat.
Mojim dvom starsim detom som to kupovala ked mali cca 1 1/2 a nechceli byt v tom ani za svet.
Pri poslednej som to zacal pouzivat uz od narodenia a pouzivala to na spanie asi do 2 1/2 roka.a bolo to uplne super 😵
Ano vyuzii a veeelmi dlho, hlavne v chladne noci, lebo obe moje deti spia ako keby v noci zvadzali tie najtazsie boje o prezitie a do rana mali hole krize a viseli cez postel dolu hlavou. V spacom vaku som mala 100% istotu, ze su v teple aj pri otvorenom okne.
od narodenia asi do 2 rokov sme vyuzili,momentalne spi tak ze je odzipsovany a nohy mu trcia von ale moj spi iba na bruchu a tym padom ma chrbatik zakryty
mne v tom nechcela spat..tak my nie...sme ho nevyuzili...
obe deti mi spávali v spacom vaku.Hneď ako im bola perinka malá som ich dávala do vaku a pekne boli zakrytí,teplúčko,žiadne odkopávanie.Bola som maxi spokojná.
ja zatial spaci vak vyuzivam v kociku, v postielke sme este v perinke, pripadne s dekou. ale ked budu trosku vacsie, pojdu do vaku aj v postielke. je to supr vec, bo ked dam len deku, tak sa lubia odkopat... vak neoddkopnu 🙂
Nasa mala je postielkovy cestovatel, tak bez vaku si neviem predstavit noc, to by som ju len zakryvala. My mame vaky dva na noc do postielky (ked je jeden opraty a nestihne vyschnut) a jeden cestovny hrubsi na spanie vonku ( cez den spinka iba vonku). Ten cestovny si tiez neviem vynachvalit 🙂 http://www.thedreambag.sk/detske-spacie-vaky/de...
spaci vak je naj. neodkope sa, moje deti v nom spia stale
moje v nom spavaju od prichodu z porodnice asi az do 2.5 roka. mame rozne velkosti aj hrubky podla rocneho obdobia a je to super, nemusim mat starost, ze sa odkopu 😉
U nas uplne nepotrebna a nevyuzita vec...neznasala v tom spat od mala a ani teraz sa jej to nepaci...
Pri prvych dvoch zhruba do roka a pri tretom zatial nie mame 4mesiace rovno som mu dala paplonik
moja malá má teraz 5,5 mesiaca a vo vaku spinká od 2 mesiacov...a je to super vec, lebo sa nemôže odkopať 🙂
nasa od narodenia v zavinovacke po mesiaci som ju dala do vaku, v nom vydrzala asi mesiac a potom ked sa zacala otacat a cestovat po postielke tak bola z neho nervozna. A to som mala asi 3 vaky v 3 velkostiach kupene...
Takze sme vyzili len jeden aj to len chvilu.
ahojte zienky, my tiez pouzivame spaci vak hned po perinke, mali sme dva - jeden mensi do 6tich mesiacov a jeden vacsi do 18tich mesiacov - ta ista znacka, ten isty material, tie iste gombicky na ktore bola dcerka velmi zvyknuta a drzala si ich vzdy pri zaspavani, bohuzial uz z nic vyrastla, dali sme jej usit novy spaci vak ktory je iny ako bola zvyknuta a tak ho zacala odmietat.... chcem sa Vas opytat, ako riesite vymenu vakov ked z nich deticky vyrastu?
Ja som od urciteho veku davala dieta do vaku, az ked spalo..syn,totiz nechcel byt od urciteho veku v ziadnom vaku. 🙂 dcerke to vydrzalo dlhsie,teraz ma 25m a asi mesiac ju do vaku nedavam,len,ju prikryjem,sice sa odkope,ale co uz..aj syn,stale spi odkopany..
inak sme spacie vaky pouzivali po zruseni perinky,v lete sice len ak bolo take,pocasie,ake je v tieto dni.
Ja som pri obidvoch využívala spacie vaky hlavne v zimnom období kým boli ešte bábätká. Je to super ;)
vak používame od 3. mesiaca ešte dodnes 🙂 , je to super vec
Ahoj, super vec
Ano ale iba ked bola malinka ,pokial neputovala po postielke , lebo potom sa do neho uz zamotala a vadilo jej to. cize max do 6m
moja malá v nom bola stále,je to perfektné 🙂
aj nas v tom spinkal, deku si uz dokazal odkopat zo seba a paplonik bol pre neho este tazky. takze ten vacik bol pre nas super vec 🙂
Je to super vec... moja mala je v spacom vaku od 4 mesiaca do teraz, ma 18 mesiacov... 🙂
Nie, maly to neznasal
Tak nasa ma skoro 4 roky a spava v nom stale. ja si to pochvalujem. zvykla si na to od mala, aspon sa v noci neodkopava
Ani my nie,musis ho havat hned aby si zvykolo dieta,moje deti v nom nechceli byt vobec

ani raz!