icon

Využilo vaše dieťa spací vak?

radusanight
24. jan 2014

Baby kupovali ste detočkám tie spacie vaky viužije sa to ??

zuzkamacken
15. máj 2014

ani raz!

pallacinka
15. máj 2014

My vak pouzivame od narodenia este stale, mala ma 3 roky a 3 mesiace. Spanie vo vaku miluje a sama si ho pyta. Teraz sa chystam kupit zasa vacsi, na 3-6 rokov, nam sa teda velmi osvedcil 🙂

jahody11
15. máj 2014

Starsia do 3. rokov, mladsia v nom spi este teraz.....

11vlasta11
Autor odpoveď zmazal
ushuaia
15. máj 2014

Ano my pouzivame od 6 mesiacov a som spokojna, sice iba kratko...mala ma iba 7 a pol, ale pekne v nom spinka, a hlavne sa v noci neodkopka...rovno som kupila do 18 mesiacov, lebo je dost dlha... 🙂

barbapapa
15. máj 2014

Asi zalezi od akeho veku to zacnes pouzivat.
Mojim dvom starsim detom som to kupovala ked mali cca 1 1/2 a nechceli byt v tom ani za svet.
Pri poslednej som to zacal pouzivat uz od narodenia a pouzivala to na spanie asi do 2 1/2 roka.a bolo to uplne super 😵

strociatka
15. máj 2014

Ano vyuzii a veeelmi dlho, hlavne v chladne noci, lebo obe moje deti spia ako keby v noci zvadzali tie najtazsie boje o prezitie a do rana mali hole krize a viseli cez postel dolu hlavou. V spacom vaku som mala 100% istotu, ze su v teple aj pri otvorenom okne.

katinka71
15. máj 2014

od narodenia asi do 2 rokov sme vyuzili,momentalne spi tak ze je odzipsovany a nohy mu trcia von ale moj spi iba na bruchu a tym padom ma chrbatik zakryty

nella1
15. máj 2014

mne v tom nechcela spat..tak my nie...sme ho nevyuzili...

akrim1311
15. máj 2014

obe deti mi spávali v spacom vaku.Hneď ako im bola perinka malá som ich dávala do vaku a pekne boli zakrytí,teplúčko,žiadne odkopávanie.Bola som maxi spokojná.

elanor
15. máj 2014

ja zatial spaci vak vyuzivam v kociku, v postielke sme este v perinke, pripadne s dekou. ale ked budu trosku vacsie, pojdu do vaku aj v postielke. je to supr vec, bo ked dam len deku, tak sa lubia odkopat... vak neoddkopnu 🙂

gianna
15. máj 2014

Nasa mala je postielkovy cestovatel, tak bez vaku si neviem predstavit noc, to by som ju len zakryvala. My mame vaky dva na noc do postielky (ked je jeden opraty a nestihne vyschnut) a jeden cestovny hrubsi na spanie vonku ( cez den spinka iba vonku). Ten cestovny si tiez neviem vynachvalit 🙂 http://www.thedreambag.sk/detske-spacie-vaky/de...

yollanda
15. máj 2014

spaci vak je naj. neodkope sa, moje deti v nom spia stale

margarita
15. máj 2014

moje v nom spavaju od prichodu z porodnice asi az do 2.5 roka. mame rozne velkosti aj hrubky podla rocneho obdobia a je to super, nemusim mat starost, ze sa odkopu 😉

edvelyn
15. máj 2014

U nas uplne nepotrebna a nevyuzita vec...neznasala v tom spat od mala a ani teraz sa jej to nepaci...

skoricaxx
15. máj 2014

Pri prvych dvoch zhruba do roka a pri tretom zatial nie mame 4mesiace rovno som mu dala paplonik

aduuus
15. máj 2014

moja malá má teraz 5,5 mesiaca a vo vaku spinká od 2 mesiacov...a je to super vec, lebo sa nemôže odkopať 🙂

kuriatko84
15. máj 2014

nasa od narodenia v zavinovacke po mesiaci som ju dala do vaku, v nom vydrzala asi mesiac a potom ked sa zacala otacat a cestovat po postielke tak bola z neho nervozna. A to som mala asi 3 vaky v 3 velkostiach kupene...
Takze sme vyzili len jeden aj to len chvilu.

katarina.potocka
16. máj 2014

ahojte zienky, my tiez pouzivame spaci vak hned po perinke, mali sme dva - jeden mensi do 6tich mesiacov a jeden vacsi do 18tich mesiacov - ta ista znacka, ten isty material, tie iste gombicky na ktore bola dcerka velmi zvyknuta a drzala si ich vzdy pri zaspavani, bohuzial uz z nic vyrastla, dali sme jej usit novy spaci vak ktory je iny ako bola zvyknuta a tak ho zacala odmietat.... chcem sa Vas opytat, ako riesite vymenu vakov ked z nich deticky vyrastu?

siska53
16. máj 2014

Ja som od urciteho veku davala dieta do vaku, az ked spalo..syn,totiz nechcel byt od urciteho veku v ziadnom vaku. 🙂 dcerke to vydrzalo dlhsie,teraz ma 25m a asi mesiac ju do vaku nedavam,len,ju prikryjem,sice sa odkope,ale co uz..aj syn,stale spi odkopany..

inak sme spacie vaky pouzivali po zruseni perinky,v lete sice len ak bolo take,pocasie,ake je v tieto dni.

biancarv
16. máj 2014

Ja som pri obidvoch využívala spacie vaky hlavne v zimnom období kým boli ešte bábätká. Je to super ;)

cecily
16. máj 2014

vak používame od 3. mesiaca ešte dodnes 🙂 , je to super vec

henushka
16. máj 2014

Ahoj, super vec

pslahorova
16. máj 2014

Ano ale iba ked bola malinka ,pokial neputovala po postielke , lebo potom sa do neho uz zamotala a vadilo jej to. cize max do 6m

machovalucka
17. máj 2014

moja malá v nom bola stále,je to perfektné 🙂

sviecka
17. máj 2014

aj nas v tom spinkal, deku si uz dokazal odkopat zo seba a paplonik bol pre neho este tazky. takze ten vacik bol pre nas super vec 🙂

bozenkad27
17. máj 2014

Je to super vec... moja mala je v spacom vaku od 4 mesiaca do teraz, ma 18 mesiacov... 🙂

mircalla
17. máj 2014

Nie, maly to neznasal

farenka
17. máj 2014

Tak nasa ma skoro 4 roky a spava v nom stale. ja si to pochvalujem. zvykla si na to od mala, aspon sa v noci neodkopava

ssuekk
17. máj 2014

Ani my nie,musis ho havat hned aby si zvykolo dieta,moje deti v nom nechceli byt vobec