Z čoho pijú vodu vaše ročné deti?
Ahojte. Rocna dcerka pije vodu z flasky so slamkou. Dokedy je to takto vhodne? Alebo aky typ flasky odporucate vy, z pohara kedy ma zacat pit dieta vodu? Dakujem.
Naša má dva roky, pije z fľašky so slamkou. Vie piť aj z pohára, ale fľaša je pre nás praktickejšia. Ja tiež pijem z fľaše so slamkou. Nevidím v tom problém. Kľudne jej fľašu nechaj len ju nauč potom aj z pohára.
Ja som sa snažila od začiatku pohár (ak sme neboli mimo domu, vtedy fľaša so sosačikom alebo slamka).
Na rok vedel sám piť z pohára, ak bol do polovice plný (plnší sa mu rozlieval).
Teraz má dva a skoro stále si ide po pohár, keď je smädný. Ak dostane džúsik, slamku po chvíli vyhodí, lebo mu vadí a chce piť normálne 😁
Môj syn doteraz pije zo slamky. Akože napije sa aj z pohára ale preferuje slamku😁 mame takú super nerezovu fľašku.
u nás sa najviac osvedčila fľaša so slamkou z DMky ☺️
Starsia do troch rokov babylove so slamkou, potom sme presli na flasu so sportovym uzaverom (ako maju napr flase na bike - tiez babylove) a potom na sigg s normalnm otvorom na pitie... Mladsia (3.r.) zatial pije tiez z flasky so slamkou (babylove), ale uz uvazujem, ze zmenim tiez na tu sigg alebo na ars una ci cosi podobne bezslamkove...ale samozrejme vedia pit aj z pohara...
Z pohara. Nikdy sme na doma nemali ziadne flase, obe deti som naucila z pohara. Vonku maju flasu so sosakom, ale sportovu, nie detsku.
Z pohara. Nikdy sme na doma nemali ziadne flase, obe deti som naucila z pohara. Vonku maju flasu so sosakom, ale sportovu, nie detsku.
Podobne ako @maxik24 , nikdy sme doma nemali ziadne flase. Hned od prvych prikrmov som deti ucila pit z pohara. Mali plastovy pohar pre male deti - doidy cup - a okolo roka pili z klasickych poharov. Na von mali nerezovu thermoflasu so sosakom
U nás to prišlo akosi prirodzene ako ročný ešte pil aj z fľaše ale hlavne mlieko a z pohárov s našou pomocou vodu, no a v roku a pol sa totálne odstavil aj od toho mlieka tak od vtedy pil z rôznych hrnčekov aj so sosáčikmi aj z fľaše so slamkou a o pár mesiacov na to mu manžel len tak dal z obyčajného plastového pohárika a v pohode z neho pil, takže aktuálne pije gro z pohára občas z fľaše so slamkou a túto fľašu berieme aj keď ideme niekam a v noci má ešte fľašku s čistou vodou z praktických dôvodov nech sa neobleje ale posledný mesiac dva ju používame oveľa menej .. v noci už nepije tak ju používa vždy len pred spaním nočným aj to nie vždy
Z pohara.
Fľaše sme ani nepoužili. Hneď som všetky deti učila piť vodu z pohára.
Syn bol dojceny do roku takže do roku používal iná pohár, potom som prešla na slamku ale zistila som že najviac sa napije z pohára tak doma má len pohár hoc aký aj sklenený lebo sa vie pekne napiť (21) mesiacov a vonku berieme fľašu od lucky so sosakom.
Moje deti hneď ako začali piť vodu, tak z klasického pohára.
Nasa pila z pohara uz okolo roka. Na von mame flasu Avent. Cez klasicku papierovu slamku ani dlho nevedela pit a to uz bude mat 3 roky.
B box flasa
Pije z coho chce

Cim skor bude z pohara, tym lepsie pre teba. 🙂 Moja doteraz (3+ r)pije najradsej z flase so slamkou, v skolke ale musi z pohara, samozrejme. Ale nauci sa aj ked ju nebudes hned teraz drillovat, len teda cim mensie tym lahsie sa vraj nauci (odporuca sa uz s prikrmami ucit z poharika).