icon

Zimná obuv pre predškoláčky

4. nov 2020

Mamky dporučte obuv na zimu, ktorá sa vám osvedčila. Pre 5 ročnú škôlkárku. Ďakujem.

gir
4. nov 2020

Superfit

anjelicek26
4. nov 2020

Tak zavisi aku ma nozku siroku, u nas sa velmi zmenila noha za posledny rok, normalne s uzkej sa stala na pol plutva (ako maju bratia, aj ked ti to maju este horsie), takze nosime bisgaard s ovcim runom a s spicou proti okopaniu, keby to nema, tak nici v skolke topanky ako na beziacom pase. Gumaky ma zateplene enfant tie nosi asi najradsej a objednala som kimberfeel snehule, mali by dnes-zajtra prijst, vymakla som akciu na zalando.

simca06022011
4. nov 2020

tak podla velkosti nohy.. superfit a aj protetika nam stacili :D ale mali sme napr. aj na ten štýl geox cizmy... ale pri tom"super fit" tvare /niekde to v eshopoch nazyvaju aj snehule/ a nepremokavom materiale sme ostali dlho.

nufnuf14
4. nov 2020

Ja som tento rok vyskúšala topánočky z Lidla. Naša malá je už hrozne zaťažená na to ako topánky vyzerajú po vizuálnej stránke a tieto splnili jej kritériá 😀. Uvidím aké budú, ale máme vždy dvoje, troje topánky na zimu. Jedny čižmičky na sucho a snehule to musí byť. Môžu byť neviem aké nepremokavé topánky, ale keď je clapkanica, tak sa dá prejsť len v snehulach bez toho aby mali mokré nohy.

simona92101
4. nov 2020

Zalezi aky typ nozky ma,nasej sedia len Primigi.ceny su trochu vyssie ale stoja za to,lebo nepremoknu

anjelok
4. nov 2020

Goratexove zn. Superfit