Zimná obuv pre predškoláčky
Mamky dporučte obuv na zimu, ktorá sa vám osvedčila. Pre 5 ročnú škôlkárku. Ďakujem.
Tak zavisi aku ma nozku siroku, u nas sa velmi zmenila noha za posledny rok, normalne s uzkej sa stala na pol plutva (ako maju bratia, aj ked ti to maju este horsie), takze nosime bisgaard s ovcim runom a s spicou proti okopaniu, keby to nema, tak nici v skolke topanky ako na beziacom pase. Gumaky ma zateplene enfant tie nosi asi najradsej a objednala som kimberfeel snehule, mali by dnes-zajtra prijst, vymakla som akciu na zalando.
tak podla velkosti nohy.. superfit a aj protetika nam stacili :D ale mali sme napr. aj na ten štýl geox cizmy... ale pri tom"super fit" tvare /niekde to v eshopoch nazyvaju aj snehule/ a nepremokavom materiale sme ostali dlho.
Ja som tento rok vyskúšala topánočky z Lidla. Naša malá je už hrozne zaťažená na to ako topánky vyzerajú po vizuálnej stránke a tieto splnili jej kritériá 😀. Uvidím aké budú, ale máme vždy dvoje, troje topánky na zimu. Jedny čižmičky na sucho a snehule to musí byť. Môžu byť neviem aké nepremokavé topánky, ale keď je clapkanica, tak sa dá prejsť len v snehulach bez toho aby mali mokré nohy.
Zalezi aky typ nozky ma,nasej sedia len Primigi.ceny su trochu vyssie ale stoja za to,lebo nepremoknu
Goratexove zn. Superfit

Superfit