icon

Zimná vetrovka a otepľovačky z Lídla

sidhan
7. okt 2017

Ahojte babi zaujímalo by ma či tie zimné vetrovky z Lidla sú dobré na zimu.Teraz to tam mali a mamičky sa tam dobre že nepobili o to.Mne sa to zdalo na zimu dosť tenké !Nebude v zime v tomto dieťatku zima keď začne poriadne mrznúť.Aku máte s týmito bundami skusenosti

Strana
z2
sense
7. okt 2017

@sidhan lyziarske bundybyvaju preto tenke aby sa v nich dalohybat kedze su urcene na pphyb. Doleziy je pre nich stlpec nepriepustnosti vody atd...a vetruodolnost

norulakp
8. okt 2017

@sidhan naobliekat ako cibulu neznamena, ze dam 24 vrstiev. To znamena, ako som napisal - tielko, tricko, mikina/ svetrik a vetrovka. Nemyslim, ze by toto oblecenie nejako obmedzovalo dieta. V tuhej zime dat hrubsi sveter. Takto sa obliekaju turisti a sportovci aj do tuhej zimy a funguje to dokonale. Prave preto, ze medzi jednotlivymi vrstvami sa utvori priestor vyplneny vzduchom a ten potom drzi teplo. A najma to ma vyhodu, ze ked stojis, tak si vrstvy nechas na sebe. Ale ked sa v priebehu dna otepli, resp. sa dieta zacne napr. pocas sankovacky aktivne hybat tak das jednu-dve vrstvy dole, a ked skonci, das ich naspat. Zatial co, ked bude mat len tricko a hrubu vetrovku, tak nemas na vyber. Dieta sa spoti v hrubej vetrovke, ale tu mu dole dat nemozes. Takze ti bude spotene behat v mraze. Ale samozrejme, rob ako uznas za vhodne. Inak od zimy samotnej este nikto neprechladol. Takze toho by som sa urcite nebal, ze mu bude zima a ochorie.

hettinka
8. okt 2017

@sidhan treba pod to kúpiť aj funkčné oblečenie.

celasapremenim
8. okt 2017

@janinah vacsie velkosti kupujeme mestske zara, sportove: roxy, decathlon, ale aj mensie do snehu sa mi vlemi osvedcili decathlon, co maju celooveraly, ale co pocujem kamosky, kludne by som kupila aj v lidli zimne bundy a maly ma tusim aj nejake nohavice do snehu z lidla z minuleho roka este, mu boli vacsie....mame to odskusane v snehu v treskucich zimach a aj v morkom snehu a super

askimbibi
11. okt 2017

@bosoriak a kupujes aj bodycka a pancusky??ako to peries? Prosim nie v zlom. Mne sa vzdy po prvom prani aj body aj pancuchy na dlzku skratia a na sirku uplne roztiahnu, takisto mikiny a hlavne tie plysove co mavaju po prvom prani ich mali neprevlecie cez hlavu uz( mali ma 3 roky 14,5 kilo a 99 cm )

bosoriak
11. okt 2017

@askimbibi Normalne to periem na 40 v pracke a potom v susicke. Urcite sa trochu zmeni tvar, zas nemozno za tu cenu ocakavat nejaku extra super kvalitu, ale na tych par mesiacov je to pre mna OK.

celasapremenim
11. okt 2017

pancuchy kupujeme iba mille, vsetko ostatne je hnus a body a tricka v lidli uplne v pohode aj v pracke aj v susicke, nemala som s tym problem nikdy ....

Strana
z2