Zimná vetrovka a otepľovačky z Lídla
Ahojte babi zaujímalo by ma či tie zimné vetrovky z Lidla sú dobré na zimu.Teraz to tam mali a mamičky sa tam dobre že nepobili o to.Mne sa to zdalo na zimu dosť tenké !Nebude v zime v tomto dieťatku zima keď začne poriadne mrznúť.Aku máte s týmito bundami skusenosti
@sidhan naobliekat ako cibulu neznamena, ze dam 24 vrstiev. To znamena, ako som napisal - tielko, tricko, mikina/ svetrik a vetrovka. Nemyslim, ze by toto oblecenie nejako obmedzovalo dieta. V tuhej zime dat hrubsi sveter. Takto sa obliekaju turisti a sportovci aj do tuhej zimy a funguje to dokonale. Prave preto, ze medzi jednotlivymi vrstvami sa utvori priestor vyplneny vzduchom a ten potom drzi teplo. A najma to ma vyhodu, ze ked stojis, tak si vrstvy nechas na sebe. Ale ked sa v priebehu dna otepli, resp. sa dieta zacne napr. pocas sankovacky aktivne hybat tak das jednu-dve vrstvy dole, a ked skonci, das ich naspat. Zatial co, ked bude mat len tricko a hrubu vetrovku, tak nemas na vyber. Dieta sa spoti v hrubej vetrovke, ale tu mu dole dat nemozes. Takze ti bude spotene behat v mraze. Ale samozrejme, rob ako uznas za vhodne. Inak od zimy samotnej este nikto neprechladol. Takze toho by som sa urcite nebal, ze mu bude zima a ochorie.
@janinah vacsie velkosti kupujeme mestske zara, sportove: roxy, decathlon, ale aj mensie do snehu sa mi vlemi osvedcili decathlon, co maju celooveraly, ale co pocujem kamosky, kludne by som kupila aj v lidli zimne bundy a maly ma tusim aj nejake nohavice do snehu z lidla z minuleho roka este, mu boli vacsie....mame to odskusane v snehu v treskucich zimach a aj v morkom snehu a super
@bosoriak a kupujes aj bodycka a pancusky??ako to peries? Prosim nie v zlom. Mne sa vzdy po prvom prani aj body aj pancuchy na dlzku skratia a na sirku uplne roztiahnu, takisto mikiny a hlavne tie plysove co mavaju po prvom prani ich mali neprevlecie cez hlavu uz( mali ma 3 roky 14,5 kilo a 99 cm )
pancuchy kupujeme iba mille, vsetko ostatne je hnus a body a tricka v lidli uplne v pohode aj v pracke aj v susicke, nemala som s tym problem nikdy ....

@sidhan lyziarske bundybyvaju preto tenke aby sa v nich dalohybat kedze su urcene na pphyb. Doleziy je pre nich stlpec nepriepustnosti vody atd...a vetruodolnost