Zimný fusak pre prvé bábo

lucia13022023
14. dec 2022

Ahojte, čakám svoje prvé babo a nemám skúsenosti s výberom fusakov. Aký by ste odporúčali pre februárové babo? Ideálne taky co využijem aj druhú zimu v športovej časti. Pripadne, tie co mate zimné babo, kupovali ste aj prechodný fusak na jar/jeseň?
Poprosím vaše rady, a značky fusakov. Rozmýšľala som nad Elodie alebo Zuppa, že sú dosť teplé a veľké. No páčili sa mi aj od floo for baby, ale vraj sú tenšie a v minusoch by bola malemu zima.

berry266
14. dec 2022

Ahoj ja mám februárové dieťatko, mali sme emitex fusak ktorý sa dal zmenšit/zväčšiť, mali sme aj prechodný/jesenný emitex fusak ja som bola nadmieru spokojná.Kupovala som ich tu cez bazár.Pomer cena kvalita super.

saska.j
14. dec 2022

Ja mám petit cherie teraz pre 10 mesačného v športovom a je fajn aj do vanicky

nique
14. dec 2022

ja som mala z ovcieho runa. kupovany na sashe. Vyhodu mal, ze je uplne bezalergenny a da sa pouzivat cely rok. V lete prijemne chladil. Dala som si k nemu usit aj podlozku do vajicka a podlozku do sportovej casti.
https://www.sashe.sk/VLNIENKA/detail/deka-a-fus...
Podla mna, vsetky zimne fusaky su ok, je to skor vec vkusu.

greta2017
14. dec 2022

Tiez mam februarove dieta ktore bolo velmi kocikove. Kym nechodila (1 rok) tak lezala v kocikovej vanicke v Zopa hrubom fusaku. Ale mali sme aj tensi fusak presne na prechodne obdobie. Ten sme dostali ale vyuzivame aj teraz ked ma takmer 2r. A je rastuci cize sa do neho super zmesti a nezaspini topanockami tu teplu cast lebo v tej napojenej casti sa nenachadza. Ja by som urcite volila tuto alternativu

sandyan
14. dec 2022

Cottonmoose

marzuz89
14. dec 2022

@lucia13022023 tiez mam cottonmoose, rastuci, odporucam. No pre februarove babatko by som uz fusak nekupovala, ak je termin niekde koncom mesiaca. Dala by som hruby zimny overal, hrubu deku a vrch vanicky, ten poklop. Kupila by som na jar vo vypredajoch nerastuci, velky, s rozopinacim spodkom kvoli topankam.

lienockamalicka
14. dec 2022

Ja som teraz pre nase novembrove kupovala tento fusak. Davam ho do autosedacky, aj do kocika, aj potom do sportoveho bude. Je az do troch rokov, takze sa vyuzije 🙂 A je fajn teplucky 🙂
https://www.jasminesk.sk/kategorie/zimne-fusaky/

mareri
15. dec 2022

ja mam maxi premium s kožuušinkou a dcere je v nom krasne teplo