Zmeny na plienkach Pampers premium care
Ahojte mamičky,
začala som kupovať plienky pampers premium care hlavne kvôli tomu, žeby mali byť prievzdušné. Keď som si kúpila tieto plienky naposledy, tak až doma som si všimla zmeny týchto plienok. Na fotke si všimnete ako nás klamú. Prvý stĺpec je staré balenie plienok a druhý stĺpec nové balenie, čo som kúpila naposledy. Zmeny nie sú až tak viditeľné na prvý pohľad.
Keď sa pozriete lepšie na balenie, tak uvidíte, že nadpis Pampers má iné pozadie farieb, vzadu na balení je už aj napísané iné zloženie plienok. Akože "lepšie 🙂", ale vytratila sa informácia, že sú prievzdušné a to bol pre mňa hlavný dôvod kúpi týchto plienok. A na miesto tejto informácie tam dali, že Absorpčná vrstva pre odvod vlhkosti. A na posledných fotkách plienok môžete vidieť rozdiel vnútornej strany plienok a menej dôležité zapínanie-zmenili bielu farbu na žltú.
Neviem, či niektoré mamičky túto informáciu ocenia, ale potrebovala som vám o tom napísať. Ja osobne som dosť sklamaná. Keď pôjdem kupovať ďaľšie balenie, budem si dávať na to pozor.
Inak výrobca plienok je ten istý.Krajina Poľsko.

@jonnie Dik, skusim pozriet
@huahua Chemia nechemia vdaka Bohu za ne, ja by som prat a riesit latkove teda nezvladla. Zhyckana som, co uz so mnou 😎
@maminecka2 ja som bola už pri synovi "donutena" a vďaka Bohu za moderne latkovky, ktoré netreba vyvárať a žehliť. 😁 Pri dcére som to už brala automaticky,aj ked občas z nudze na noc pouzijem pampersku, ale rozdiel rano vidieť.
Taktiez som bola prekvapena, ked som otvorila tieto nove "vylepsene" premium care. Mala som doma este zopar starych, cize som mohla porovnat vnutro a teda tato zmena mi nepride ako inovacia, ale skor krok vzad. Stare boli jemnucke, ine plienky sme ani neskusali, u novych vnutro nie je velmi prijemne na dotyk a aj v oblasti pasa mi pridu drsne pre pokozku, cize rozumiem, na co chcela autorka poukazat.
@maminecka2 ja dufala pri dcerke ze znesie 1 razovky lubovolne, a nebude ako moja segra, ta nezniesla ani 1 a iba na latkovych bola,skusala som ja len zo zaciatku latkove ale behom par minut jej vadilo ze plienka mokra, akoze su aj tie moderne latkove ale je to dost financne narocne, napr. 1 plienka okolo 10e co som kukala co vyzera ako 1 razovka
@huahua
@uzanka16 Ja som stastna za tieto "umelace", mne by aj prat moderne latkovky bolo vela, uz teraz pri troch detoch padam na hu.. Nastastie moje deti reaguju uplne dobre, problem bol trosku len ked sa tajne pokakali a ja som na to prisla neskor- obcas dali take bez smradeckov, lebo normalne razia na hony 😝
Tak v dolnej zemi boli plienky na mna velmi drahe, tak som to nechala tak, aj obaly mali este volajake ine, takze nie som mudrejsia
@maminecka2 No ja som do toho dost vrazila (aj ked investície sa mi vratili už pri prvom), tak som rada,ze teraz plienkujem za minimalne naklady. Coskoro čakáme tretí prírastok, tak som tiež zvedavá, aké to bude plienkovat a prat pre dvoch naraz,ale chcem to aspoň skúsiť.
@marikap18 Tieto "vynovene" predavaju v Rakusku (ale maju krajinu povodu Nemecko) uz dlhsie, inak sa Pampersky lisia aj v zavislosti od krajiny, v ktorej sa vyrabaju. Podla mna budu tieto priedusne rovnako, najpodstatnejsia zmena je vo velkosti absorbcnej casti - pri starsom type siahala az po chrbatik, pri novsom horko-tazko pokryje zadocek.
Ked som pisala tuto zmenu o plienkach, tak som ich uplne vyskusane nemala, teraz po par dnoch mozem povedat, ze mojmu malemu sa zacal zadocek zaparovat a na nom tvorit biele vriedocky. Som velmi sklamana a veru neviem, ci zozeniem este niekde stare zasoby.
@marikap18 ja som kupovala starsiemu (nar. 2013) len premium, boli super! a ked som ich zacala kupovat mladsej (jan 2016), detto, vyrazky, biele vriedky - dlho sa z toho nemohla dostat. a pritom syn je ekzematik a mala nikdy s nicim kozne problemy nemala. neviem co sa s nimi stalo :/ pouzivala som moony, tie boli super. kvalitna nahrada pampers premium, len sa naprt zhanaju. tak som presla na DM, ale z tych sa jej obcas zapari ritka.
@marikap18 ahoj 🙂 ake cislo pouzivas? 🙂 mozem Ti u nas pozriet ci nebudu mat stare ... ja ze len obal menili a oni zlozenie zmenili ... nasa mala je na Premium a IBA tie moze ine nie takze uvidime a ked budu zle bude musiet nosit bud PANTS alebo Babylove 🙂
Kedze zijeme v zahranici,pouzivali sme pampersky,kupila som na slovensku a nikdy v zivote zapareny zadok takze tam sme boli na babylove plienkach z dmky.
@maminecka2 toto su moony http://moony.sk/, predavala vzdy Billa za vyhodnu cenu 8,99, maju tiez indikator ci je pocikane babatko, ked bola mala mensia nam vyhovovali, len ako rastla a aj vacsia cisla trebalo, volako nestacili a precikavala ich
@uzanka16 Dakujem
@janulik2008 Teraz som na 2, ale o par tyzdnov zacnem uz asi pouzivat 3. Este neviem, ako maly vyrastie. Njahorsie pre mna je, ze malinky od nasho starsieho syna ochorel a vobec sa nemam ako dostat na nakupy.
Ahojte, ja mám presne tu istú skúsenosť s tými novými ako Kristinka 25, malá ma všade žmolky a vatu, aj vnútri v cikulke, stále ju musím oplachovať. Dnes sme boli na lov starých zásob, ale neúspešne. Neviete poradiť nejaké plienky na extra citlivú pokožku? Dcérka mala zo všetkých ostatných dermatitídu, tieto jediné sme znášali.
my davame nove na den a stare na noc. mame este cca 12 balikov starych ... a inak v obchode dobry odrb ..
sme museli sa doslova hrabat krd za novymi celkom vzadu boli stare ... zamaskovane ...
Tak ja som s pamperskami nadobro skoncila. Kupovala som ich 3 roky pre mojho starsieho syna, teraz pri druhom som si myslela,ze som narazila len na nejake chybne balenia... boli ako smigrel, v roznych castiach plienky bolo mozne nahmatat rozne tvrde hrcky a dokonca som vytiahla aj nejaku vacsiu ,,triesku,,..to mi stacilo...maly mal ohadzany zadok co sa mi nikdy pred tym nestalo a vsade mal zmolky z plienky ako sa pri pohybe drobila. Ako za tu cenu nikdy viac....
presli sme na japonske plienky Moony a neviem si vynachvalit....makkucke, jemne, nadychane, kvalitne materialy a precizne vypracovane bez zbytocne drazdivej parfumacie a chemie...perfektne formovane, malemu sadli krasne sa prisposobili a hoji sa mu podrazdena pokozka. Nema ziadne odtlacky po plienke. Kupujem na http://www.japonskeplienky.sk/sk
@marikap18 kuk na fcb pampers ceska stranka. Tam bola z toho velka kauza a pampers hronadne vracia peniaze lebo boli zavaleni kritikou. Ja som tiez pouzivala od narodenia malej len tieto premium a odkedy som dala prvy raz tieto nove sa mi mala vyhadzala a tiez mi pampers poslal peniaze ako kompenzaciu. Uz ich kupujem len v rakusku a tie su ok. Maju zeleno.zlty obal a su vyrabane v nemecku. A nechapem co sa tu do teba ostatne matky pustaju.. ved nech si pozru oficialbu stranku pampers na fcb a zistia, ze takyto problem.tam maju desiatky ceskych a slovenskych zien nie len ty 😉
@marikap18 @anjelicek26 dlho som kupovala premiumky a striedala ich s bella happy na noc. Pokiaľ ich nevynovili bola som maximálne spokojná, top plienky. Ale tieto nové sa mi vôbec nepáčia, to vnútro sa dáva ho takých hrčí a malý máva tie guličky absorpčné na riťke skoro vždy,to je úplne neprípustné podľa mňa, na noc som ich ani nedala, po napr. dennom spaní má mokrú pokožku a tá vrchná vnútorná vrstva sa oddeľuje od ostatných, no totálne sklamanie, to lidl plienky sú lepšie, tie dávam cez deň. Prešla som na noc na Dada poľské plienky a sú ešte lepšie ako staré dobré pampers.

Nech je to ako chce, jednorazovky (je jedno ake),su z drvivej časti čista chémia. A už ide len o to, ci tu chémiu znesie pokozka bábätka, niekomu možno sadne ta staršia verzia,niekomu nova "vylepšená".