icon

Absolvovali ste casting do televízie?

lienka811
10. mar 2024

Ahojte, je tu niekto kto absolvoval kasting do TV ( normálny komparz)
Niečo o sebe, fotka a mala scénka dnu pred kamerou. Ak ano, kedy sa vam ozvali že ste boli vybratý? Pripadne dali vam vedieť že vás neberú? Alebo sa vôbec neozvali ? Ďakujem za info

alickapusinka
10. mar 2024

Väčšinou ak idú tlieskať do komparzu tak väčšinou sú to príbuzný súťažiacich alebo príbuzní tých ktorý sú režisér, zvukár. Ja som teraz bola v Riskuj ale len preto lebo súťažil
môj muž tak preto ale nič zato nemám lebo som prišla ako doprovod. To je všetko po známosti .Mužov bratranec robí v TV na produkcii a jeho mama chodí tak tlieskať a hovorila že to všetko po známosti.

lienka811
autor
10. mar 2024

@alickapusinka rozumiem ale tu sa nerobil kasting do publika ale na hranie postáv ( v Ba bol dneska tento kasting)

pribinak
10. mar 2024

@lienka811 sú rôzne castingu, pozri si agentúru napr MovieUp. Sú aj honorované. Raz kamoska šla so svojim aj s mojim synom na takú akciu, že okoloidúci v ZOO. Točila sa jedna scénka asi 20x, strávili tam celé doobedie a dostali 20eur. Teda ako ona, jej syn a môj syn spolu
V TV to bolo 5 sekúnd

lakebabe
10. mar 2024

@lienka811 kamarátka bola v súdnej sieni dostala 50 eur ale to mala aj rolu nie len publikum musela vedieť text cez nejakú agentúru si to nasla na Google

larinka552
10. mar 2024

Ja som sa prihlasila do Bez servitky 😅😅 Normalne som vyplnila formular na stranke, nahrala fotku.
O par tyzdnov mi volala teta z Jojky, ze co a ako. Potom sa pytala, ze z akeho som mesta, naco nastal problem, ze oni az tak daleko nechodia natacat. Je to Trenciansky kraj podotykam 😂

deti95060810
10. mar 2024

@larinka552 to vážne ? lebo kedysi boli v Mt resp. dámy z Mt boli... ale to bolo dávno keď to malo akú - takú úroveň...
takže taký Sabinov nemá asi šancu.....🙄

larinka552
10. mar 2024

@deti95060810 viem, ze boli aj dalej ale nie vtedy ked som sa ja prihlasila. A ona daco, ze budu natacat aj na dalej a planuju aj vychod, ze sa mam potom neskor ozvat 😂 Tak urcite som si povedala vykaslala sa na to 😄 Ale mne sa zda, ze na vychode nikdy neboli, aspon. Som to nezachytila 😃

lakebabe
10. mar 2024

@larinka552 minule tam bola ta influencefka z Košíc ale ona dávala že si týždeň platila hotel v Ba priestory na varenie im dali

deti95060810
10. mar 2024

@lakebabe
tiež mám pocit že dávajú priestory pre tých čo sú z ďálej ....

larinka552
10. mar 2024

@lakebabe ved toto. To je jedno, ze je z Ke, natacalo sa v Ba. To aj mne ponukala, ci nemam kde v Ba natacat u niekoho 😂

lakebabe
10. mar 2024

@larinka552 inak jeden týždeň som si všimla keď tam varila aj mojsejova ako keby všetci varili v jednej bytovke ta istá kuchyňa možno už majú čosi na varenie prenajaté lebo v ten týždeň tam varila aj ta Fridrichova z instagramu a nebolo to u nej točene , pritom ona býva v BA. Možno už majú nejaký priestor

larinka552
10. mar 2024

@lakebabe asi to tak bude. Ja som videla, len to starsie s Mojsejovou tak neviem. Ale vela z nich nevari u seba doma.

lakebabe
10. mar 2024

@larinka552 určite preto ak je záujem možno by som ich kontaktovala hotel není problém zaplatiť to sa stále oplatí z honoraru

larinka552
10. mar 2024

@lakebabe uz nie, neviem ci by mi to stalo za to. Predsa len strapnovat sa pred polovicou Slovenska 😂 A priatel by mi nedovolil 😅

lakebabe
10. mar 2024

@larinka552 ja by som nešla to by bola iná hanba 😄to musí byť na to povaha

larinka552
10. mar 2024

@lakebabe ved prave 😃 Rozne typy sa tam stretnu a ja som taka mierna povaha, neviem sa hadat a niekedy ani obhajit sa 😐

lakebabe
10. mar 2024

@larinka552 by som už na ulicu nevyšla 😄

queen_mary
10. mar 2024

@alickapusinka tak toto uz vobec neplati. Do komparzu (tlieskanie, publikum) ti agentury musia nahanat ludi, aby sa studio zaplnilo (napr milujem svk, 2 na jedneho a pod, velke vyroby). A je to teda aj platene, zadarmo by tam nikto cely den sesedel.

alickapusinka
10. mar 2024

@lienka811 neviem či robia kastingy to som nepočula. Viem že mužov bratranec robí v TV vravel že len po známosti .A čo sa teda pýtaš mala si ísť.

alickapusinka
10. mar 2024

@queen_mary ja viem že je to platene aj bez teba. Určite nikto nikoho nenaháňa. Blbosti netrep mužov bratranec robí v Markíze tak asi mi to hovoril. Jasne hej na ulici zastavujú ľudí. Tu teraz píše že bol kasting čo nešla. Určite hej no daj mi kontakt že niekde treba že naháňajú ľudí aby išli tlieskať to určite chytro ešte tu o červenej čiapočke. To si po prvé vyberajú. A nie hoci koho. Kto takú informáciu TI povedal ukáž mi že kde sa to píše. Daj kontakt zavolám na to číslo.

alickapusinka
10. mar 2024

@lienka811 tak ty myslíš napríklad príbehy s Katkou Brychtovou a tak. Viem že bola výzva na Barandow do nebezpečných vzťahov.

katkatet
10. mar 2024

@lienka811 sleduj stránku noface na FB, berú hocijakých ľudí do 50 rokov na komparz, ja som bola v milujem Slovensko 2x oba razy mi hneď písali ak nemajú plne vezmi aj teba. Nataca sa cely deň (2casti) a dostaneš 25 eur na ruku po skončení

katkatet
10. mar 2024

@alickapusinka blbosť ja som nebola po známosti a vždy cez komparz

queen_mary
10. mar 2024

@alickapusinka ja som tiez robila v markize aj rtvs na produkcii. Neni to znamy mojho znameho 🙂 takze viem, a aktualne.🙂

A komparz zhanaju agentury, neni to ze jozko si tam zavola babkum

lienka811
autor
10. mar 2024

Baby, ja skôr myslím tento kasting. Dneska sa konal v Bratislave. Nemyslím komparz v publiku ( ten som bola a tam hľadajú stále to viem že tam nie je problém sa dostať)

gabikaa96
10. mar 2024

Môj kamoš bol na komparze hral mŕtveho a dostal tuším 20-30€. Našiel to na internete.

lakebabe
11. mar 2024

@gabikaa96 to je dobra rola aspoň nemáš text 😄

gabikaa96
11. mar 2024

@lakebabe veď to 😂😂😂