Aká je vaša pracovná doba a kedy vstávate do práce?
Ahojte, len ma tak zaujíma, tie ktoré pracujete - o koľkej vstávate do práce, kedy sa vám začína pracovná doba a kedy končí? A ako by ste si vy predstavovali ideálnu pracovnú dobu? 🙂
Vstavam 5:45, o 6:45 odchadzame z domu, odveziem dceru do skoly, kupim si cestou ranajky a cca o 7:30 som v praci. Z prace chodim ako kedy, ale vacsinou o 15:30. V piatok o 15tej. A 2-3x do tyzdna robim z domu.
Takto mi to vyhovuje, mozem kludne prist aj na 9tu, ale zasa by som nemohla ist o 15tej domov. Resp. mohla, ale asi by si to casom vsimli 😀😀
@autorka Lekarka 💉
6:30-18:30, vstavam 4:30 denna, nocna 18:30-6:30
Vybrala som si zamestnávateľa podla prac.doby, ktorá mi vyhovuje/kvôli synovi teraz a ešte par rokov/, vstávam 5,40.z domu idem cca 6,30 a prichachadzam 14,30 uz aj s nákupom a pod. V praci musim byt 7,45-14 ale rano prichádzam skor a robím si prípravu aby som sa nemusela venovať práci este doma . Rano vedie do skolky syna muz, takze ja im len nachystám ranajky, veci,...a odchádzam ked oni vstávajú. Po robote si doma este v pokoji upracem, ak treba varim a potom ho vyzdvihnem zo skolky a do večera mame spoločný čas. Úplný ideál pre mna teraz. Kedysi som pracovala 10-19na pracovisku plus cca 45 min plus rano aj vecer na cestu, co by mi dnes už s dieťaťom nevyhovovalo
Vstavam okolo 7.30, pracujem priblizne od 8.15, 8.30, podla toho, ako stiham. Pracovnu dobu nemam, pracujem podla toho, kolko mam zadane, vacsinou okolo tej tretej koncim. Ked je viac prace, tak okolo 16.00. Jeden den v office, zvysok tyzdna z domu.
Vstávam 5:00, v práci začínam 6:30, končím 14:30,ale aj treba, ťahám nadčasy. Inak mám z časti flexibilny pracovný čas - začať musím kedykoľvek do 8 a podľa toho potom 8 hodín
Kedy ako. Mame pohyblivú pracovnú dobu takže ako vstanem. Dakedy začínam 6;00 dakedy o 9:00 a dakedy končím o 15:00 a dakedy o 20:00, podľa náporu. Ale mame povolený homeoffice, ktorý si môžem kombinovať ako potrebujem. Môžem skončiť keď potrebujem a robiť v noci.
Pracujem na 2 smeny . Ranná smena od 5:00- 14:30 to vstávam o 3:30 a poobedná smena od 14:30 - 00:00 a to vstávam väčšinou o 8:00 😁
Vstávam o šiestej, deti do škôlky, cesta do práce začínam o 08:30 hod. Končím o 17:00 hod, domov prichádzam pred šiestou.
Tak Kukám ze to mám celkom luxus. Vstávam o 7,praca začína o 8,končím o pol 4, v tom je už aj hodina na obed. Väčšinou HO. Keď musím do práce, prifrcim tam tak na 9tu,okolo pol 4,4 odchádzam. Niekedy dorabam aj večer, niekedy stihnem na HO 7hodinovu pracovnú dobu odkrutit aj za 4,5 hodín.
Ja zatial nepracujem ale pre mna ideal by bolo nieco medzi 7 az 16tou,a home office mozny.. xD aspon niekedy...
Ja momentalne pracujem od 9:00 do 20:00, no samozrejme, ze nie kazdy den. Vstavam ale vzdy o 7:00
Ráno vstávam 6.40, deti vezmem do školy, plus nákup, pracujem od 8.30-9 do aleluja. Síce mám fixnú pracovnú dobu od 9do 3, zbytok robím ako sa mi dá...včera a dnes napr od 8 do 18tej... Nesťažujem sa, pracujem z domu, ma to len jedinú nevýhodu. Nie je čas kedy by som zavrela dvere v práci...či už ja alebo muž...(obaja v tej istej firme, pracujeme z domu ) ale aspoň mám odpadne cestovanie
Ale mna by k tym pracovnym dobam zaujimala aj profesia 😁
Pracovnu dobu mám od 7:30 do 15:30. V stredu do 17hod a v piatok do 13:30hod. Ráno varim takze vstávam cca 4:20hod. V pondelok mi staci o 5 hod. Vyvencim psa o 6tej zbehnem do obchodu, urobím desiatu synovi popritom zjem rozok s maslom😁 Povesam prádlo.. Idem do práce autom
Ja mam pohyblivu pravovnu dobu, ale v podstate sa prisposobujem synovi, lebo ho rano vozim do skoly. Vacsinou vstavam 6.30.
Vstavam o piatej, z domu o pol 6stej a o 6stej zacinam, koncim. o 18stej, ked mam nocnu tak tiez idem z domu 17:30 a koncim o 6stej rano
@anjelicek26 aj ja plny HO, mal by byt 8,5h flex niekedy roboty nie je.. Teraz zacnem uz 1x za mesiac chodit do officu
10-15 mam fixnu, zvysok flexibilny. Obycajne robim od 8/9 do 17/18. Vstavam ak idem do prace tak o 7, ak z domu, tak medzi 7-8
Pracovnú dobu mám 7:30-15:30, jeden den 7:30-18:00 a jeden 7:30-12:30. Plus veľakrát robím ešte večer doma alebo cez vikend, to mam ako nadčasy, ktoré si vyberám, keď sme chori alebo keď proste potrebujem byt doma. Vstávam 5:30 a vyhovuje mi to tak, lebo mame rano čas a klud na všetko, čo treba 🙂
Vstavam medzi 6-6.30,pracujem od 7.30 do 15.30,pre mna idealna pracovna doba. Ale robim aj z domu,ked mame vela prace,takze robim bud dlhsie v praci alebo po veceroch doma.
@sense kolko potom poobede spis ci nespis si zvyknuta?
Vstavam 6:10 kvoli dcere co ide do skoly inak by som mohla 7:30 pracujem 9-14
@sabinka022 si doktorka?
Pred materskou 🙈 dve smeny 9:30-17:30 a 14:00-22:00 a vstavala som stale okolo 9:20-9:30 kedze full time homeoffice 🤷🏻♀️
Ja mám ultraflexibil, ale nič mi to nepomôže, lebo mám dieťa, ktorého škôlka nie je ultra flexibil :D takže vstávam o 7:00, do práce a škôlky prídeme 8:35-8:40, kým vyleziem hore, spravím si kávu a nájdem plac na sedenie, je 8:55, v práci som do 17:00-17:15, potom už musím letieť dolu do škôlky, lebo je do 17:30, domov prichádzame cca 18:15-18:30. Pre mňa osobne to nie je až taký ideál, ja som nočná sova, radšej by som spala do 10tej a potom od 11tej robila tak do jednej, dala si obed a potom od cca pol tretej do kľudne 10tej večer. Ale bohužiaľ, škôlka sa mojim preferenciam neprispobi :D keď malý ešte nebol v škôlke, začínala som o 6:00, skončila o 14tej. To som mala aj veľa času poobede a tak, lebo jasné, keď sa nikam nepresuvas, nestratis žiadny čas. A keď skôr začneš, tak skôr skončíš, ale u mňa to dopadlo tak, že síce som začala o 6:00, ale bola som v práci do 18trj, lebo som sa od nej nevedela odlepiť. Takže ak nechcem každý deň ťahať 12ky, tak musím začínať neskôr. Po čase ma to aj omrzelo.. Ja fakt rada spím :D keď krpec nie je doma a mám teda konečne HO, tak sa vytrepem z postele 9:30 a rovno sadnem k PC a robím dokedy treba. Tá flexibilita je ale super v tom, že keď si poviem, že medzi 10 a 14 budem preč, tak budem preč a robiť budem inokedy. Som si pánom vlastného času, hoci nie som živnostník, môžem robiť hocikedy medzi 6:00 a 22:00, v akýchkoľvek úsekoch, popritom ísť hocikam, robiť hocičo, ale škôlka ma až tak nepustí, takže sa musím zariadiť podľa nej v konečnom dôsledku. Takže síce by som mohla mať úplne parádny flexibilný čas, mám klasickú, nudnú a stereotypnu 9-5 pracovnú dobu

@sabinka022 wau, ak nevadí že sa pýtam, aké máš zamestnanie? Keď aj také dlhé služby