Aké sú úlohy asistentky na okresnom súde?
Ahojte prosím vás vie mi niekto povedať čomu sa venuješ asistentka na okresnom sude pripadne co ma čaká na pohovore?dakujem🙂
tuším 250úderov by si mala mať na rýchlosť
Hlavne rychlost pisania,presnost a pravopis na pohovore. Prip.uprava textu. Ja pred vela rokmi aom opisovala text a este mi aj diktovali. Uz samotné zamestananie zalezi od toho,kam ta zaradia,do akeho senatu. Ci budes mat sudcu,tym padom pojednavania a ovela viac prace ako tie co sudcu nemaju.
@xtina1711 vypracovava prípisy a vykonava prace podla pokynu sudcu.
Na pohovor - pravopis, rychlost pisania na stroji.
@dorota57 prosim vas kde mávaju výberové konania na súd ako asistentov, lebo som pozerala pár krát stránku okres.súdu ale nenašla som. Asi len tam však, na slovensko.sk stranku to nedávajú pri hľadaní nováčikov. :/
@slavka1307
@xtina1711
Asi som hľadala, ked oni nehľadali.
Asi som hľadala, ked oni nehľadali.
@damira90 https://www.justice.gov.sk/sudy-a-rozhodnutia/s... ja vždy len tu hľadám podľa mesta🙂
Dakujem lebo ked pozriem tak vzdy natrafím na nase mesto že vyber.konanie ukončené...ach. musím sledovať aj toto aj tam casto.
Dakujem lebo ked pozriem tak vzdy natrafím na nase mesto že vyber.konanie ukončené...ach. musím sledovať aj toto aj tam casto.
@damira90 vieš vo ja to každý deň pozerám hádam každú polhodinu😄naozaj lebo to vybehne ani nevieš kedy takže aspoň dva krát za dej sa pozri určite ak ta to zaujima
@dorota57 prosim vas kde mávaju výberové konania na súd ako asistentov, lebo som pozerala pár krát stránku okres.súdu ale nenašla som. Asi len tam však, na slovensko.sk stranku to nedávajú pri hľadaní nováčikov. :/
@slavka1307
@xtina1711
@damira90 na stranke ministerstva spravodlivosti hladajte v sekcii vyberove konania. Dá sa filtrovat podla kraja,okresu,pozicie.

@xtina1711 vypracovava prípisy a vykonava prace podla pokynu sudcu.
Na pohovor - pravopis, rychlost pisania na stroji.