icon

Aké sú úlohy asistentky na okresnom súde?

xtina1711
7. apr 2025

Ahojte prosím vás vie mi niekto povedať čomu sa venuješ asistentka na okresnom sude pripadne co ma čaká na pohovore?dakujem🙂

slavka1307
7. apr 2025

@xtina1711 vypracovava prípisy a vykonava prace podla pokynu sudcu.
Na pohovor - pravopis, rychlost pisania na stroji.

mogaa
7. apr 2025

tuším 250úderov by si mala mať na rýchlosť

dorota57
4. máj 2025

Hlavne rychlost pisania,presnost a pravopis na pohovore. Prip.uprava textu. Ja pred vela rokmi aom opisovala text a este mi aj diktovali. Uz samotné zamestananie zalezi od toho,kam ta zaradia,do akeho senatu. Ci budes mat sudcu,tym padom pojednavania a ovela viac prace ako tie co sudcu nemaju.

damira90
12. máj 2025
@slavka1307

@xtina1711 vypracovava prípisy a vykonava prace podla pokynu sudcu.
Na pohovor - pravopis, rychlost pisania na stroji.

@dorota57 prosim vas kde mávaju výberové konania na súd ako asistentov, lebo som pozerala pár krát stránku okres.súdu ale nenašla som. Asi len tam však, na slovensko.sk stranku to nedávajú pri hľadaní nováčikov. :/
@slavka1307
@xtina1711

damira90
12. máj 2025

Asi som hľadala, ked oni nehľadali.

xtina1711
autor
12. máj 2025
@damira90

Asi som hľadala, ked oni nehľadali.

@damira90 https://www.justice.gov.sk/sudy-a-rozhodnutia/s... ja vždy len tu hľadám podľa mesta🙂

damira90
12. máj 2025

Dakujem lebo ked pozriem tak vzdy natrafím na nase mesto že vyber.konanie ukončené...ach. musím sledovať aj toto aj tam casto.

xtina1711
autor
12. máj 2025
@damira90

Dakujem lebo ked pozriem tak vzdy natrafím na nase mesto že vyber.konanie ukončené...ach. musím sledovať aj toto aj tam casto.

@damira90 vieš vo ja to každý deň pozerám hádam každú polhodinu😄naozaj lebo to vybehne ani nevieš kedy takže aspoň dva krát za dej sa pozri určite ak ta to zaujima

dorota57
12. máj 2025
@damira90

@dorota57 prosim vas kde mávaju výberové konania na súd ako asistentov, lebo som pozerala pár krát stránku okres.súdu ale nenašla som. Asi len tam však, na slovensko.sk stranku to nedávajú pri hľadaní nováčikov. :/
@slavka1307
@xtina1711

@damira90 na stranke ministerstva spravodlivosti hladajte v sekcii vyberove konania. Dá sa filtrovat podla kraja,okresu,pozicie.

damira90
12. máj 2025
@dorota57

@damira90 na stranke ministerstva spravodlivosti hladajte v sekcii vyberove konania. Dá sa filtrovat podla kraja,okresu,pozicie.

@dorota57 uz mám. Dakujem hladala som to po súdoch a na inej stránke s výberovými. Vdaka