icon

Aké vianočné darčeky dávajú zamestnávatelia?

19. nov 2023

Dobrý večer, aky Vianočný darček vám dáva vás zamestnávateľ, teda okrem financií? Ďakujem

Strana
z4
tanula222
22. nov 2023

Manžel ma koncoročnú odmenu podmienenu tým, či si vezme počas roka paragraf. Ak Ano, nemá nic. A pri dvoch deťoch , čo sú stále choré, nemá nikdy nic

ibatanecnica
22. nov 2023

balíček

doda3103
22. nov 2023

@zobaka nie Kaufland ale však to je to isté😂 mňa už tiež nebaví práca v obchode hlavne keď sa ľudia chovajú ako hovada🤮🤮

katkaa01
Autor odpoveď zmazal
katkaa01
22. nov 2023

Lidl dáva roky lacné víno,olivy oriešky.Prestrieda to víno,čokoládka,čaj.Samozrejme bez odmien a 13 platu.Vsak co by sme aj mohli čakať od Naj zamestnavatela😂😂😂

denisah6
Autor odpoveď zmazal
rebeka25
22. nov 2023

@mooonika1975 my sme ten povinny dostali v septembri ale je pravda ze vianocne odmeny boli podstatne menšie ako roky pred tým. A podla mna tento rok nebudú ani take :(
@kikushaa

elenka.k
22. nov 2023

zamestnancom dávame, okrem finančnej odmene aj: kolekciu, salónky, arašidy a fľašku vínka 😉

brigitte93
22. nov 2023

My kalendár do prace a perá 🤣 žiadne finančné odmeny na vianoce

elzena2
22. nov 2023

@marca12 oh, tak toto by pre mňa nebol žiadny darcek:( vo voľnom čase s kolegami na mieste a spôsobom,ktoré vyberie niekto iný. U nás je tiež vianočný večierok, ale nie ako náhrada finančného bonusu. Keď si s kolegami dobre rozumiem, tak radšej svojvoľne niečo menšie po práci zorganizujeme. Toto je také násilné,ako školské výlety. A kto nejde, tak je určite za outsidera. To fakt radšej 50€ na ruku ako pobyt za 250€.

elenka.k
22. nov 2023

@brigitte93 no vidíš a ešte si to dáte do nákladov 👍 , 😀 dobrý nápad ...

orthia
22. nov 2023

@veronnka26 no jedine ak si v odboroch (-:

jania023
22. nov 2023

U nas to to top. Ved posudte sami
Kazdy rok sa robi visnocny vecierok ktory zakazdym padne na den ked ma dovolenku akebo som chora. Cize crla firma sa bavi, popija aj rodinu si zavolaju na tu oslavu a ja nic. Vecsinou pridem nato ze nejaka zurka bola z vypisi z banky kedze robim v uctarni a som jediny uvtovnik v celej firne. Ked sa ohradim ze preco mi nedali vediet ze sa nieco chyta tak mi odpovedia ze ved ty nemas rada spanielov a nehovoris spanielsky a oni zase nehovoria francuzsky tak by si sa tam nudila.
Tak fajn. Cize vsetci maju aspon ako taky darcek a ja nemam nic ani len darcekovy kos v tej hodnote co by som tam skonzumovala mi nedaju.
Podotikam vo firme som uz skoro 10 rok cize tak to u nas chodi

xenia65
22. nov 2023

@jania023 no... Ty sa máš 😱 To by na...lo aj mŕtveho

mofa
22. nov 2023

Moja šéfka odíde na sviatky domov a ani sa nerozlúči….

marca12
22. nov 2023

@elzena2 Tiez z toho nie som nadsena. Mame tak cca 4x do roka spolocnu akciu a mne to uz lezie hore krkom. Ostatni kolegovci su nadseni. No ja som asi divna,mne to vadi.

miss_foxy
23. nov 2023

Mne psychickú traumu a firemný obed kde sa trauma len prehlbuje 😂 Akože fakt, nedostaneme nič, som vo firme pomaly tretí rok a každý rok dostali kolegovia 13ty plat akože bonus, mne ostávali len oči pre plač. 🤪 Ale moc pekné vidieť že iné firmy fungujú na odmeňovaní zamestnancov. Mne by stačilo aj jedno víno alebo poukážka na masáž. Ale čo narobím 🤷🏻‍♀️

simca06022011
23. nov 2023

@miss_foxy poslem ti flasu? :DDDD nech ti nie je luto...

blackcat8885
24. nov 2023

@miss_foxy a prečo si Ty nedostala? Majú dôvod? Lebo ja by som sa ozvala ked všetci dostanú 13ty plat

lily39
24. nov 2023

@miss_foxy preco sa preboha neozves??? Ked vidia ze si ticho tak nikdy nic nedostanes. Samu seba ukracujes. Ake oci pre plac do prdele??? Aby sa jedna dospela zenska nevedela ozvat? Ja aj kvoli 1 euru ktore mi chyba vo vyplate sa idem ozvat.

blackcat8885
24. nov 2023

@lily39 presne my si vždy preratame výplatu lebo nam dávajú na ruku v obálke a už sa stalo že som mala menej napr o 30€ samozrejme doplatili mi stal sa omyl. Človek musí poznať svoju hodnotu no ja by som sa ozvala keby kolegyne dostali po 50€ a ja nie. Našťastie nam dáva šéf rovnako naraz lebo si váži našu prácu

miss_foxy
25. nov 2023

@blackcat8885
Prvý rok som začala takmer v polovici, tak si hovorím že asi nie som cely rok tak budiš. Druhý rok tiež nič, no dôvod nebol. To už som hľadala inú prácu, že nezostanem keď si ma nevážia, predsa len tam jediná hovorím dvoma cudzími jazykmi a riešim objednávky zo zahraničia. Žiaľ situácia je aká je a prácu som nenašla, hľadá sa ťažko, najmä pri prestupe (nikto nepočká výpovednú dobu), Tretí rok je teraz, ale nebojte už mám monológ nachystany. 😂 sefovci schytajú poriadne ak nebude niečo do plusu 🙄🙄

tamichloe
28. nov 2023

@doda3103 my máme vždy najmenšiu výplatu v decembri za celý rok....balíčky deti majú na Mikuláša aj na mdd

Strana
z4