Aké vianočné darčeky dávajú zamestnávatelia?
Dobrý večer, aky Vianočný darček vám dáva vás zamestnávateľ, teda okrem financií? Ďakujem
@zuzanockamt ani u nas nic, ani financie, ani darceky. Kedysi sme dostavali stolove kalendare a diare (pracovne). Ale teda vianocny vecierok mame (nie kazdy rok).
Minulý rok to bola 2 dvojdňová pracovná cesta spolu s večerou a posedením s našimi morskými kolegami v Osle.. Úžasná vianočná atmosféru, trhy, živý oheň s posedením atď.a k tomu finančná odmena.
Poukážka na nákup, darčekový balíček, vianočný večierok, a ďalšia poukážka s bodmi ktoré si viem vymeniť za nákup napr na alze,mall alebo v nakupaku...ja som spokojná 😁
Kazdy rok ine, naposledy ro bola zastera a krabica s korenim, medom a formickami na vyrobu medovnikov- vsetkovyrobene v chranenej dielni. Inspirovane relaciou Pecie cele slovensko 😉
Fľaša šampanského, kolekcia ma stromček, obliečky bavlnené, poukážky do lekárne, vianočné peňažné odmeny
My v nemocnici dostavame poukazky v hodnote 10 eur do nemocnicnej lekarne, to je vsetko
Dostali ste teraz k novembrovej výplate 50%platu v septembri vitamínovú balíček a jar tak isto, v decembri deťom Mikuláša, na karte darčekovej 100€ plus sampus s menším balíčkom. Na deň detí balíčky, deťom v septembri balíček školských potrieb plus na veľkú noc. A vždy občerstvenie na sviatky(myslím sme viac vyťažení)v jedálni na stole od sladkého,slaneho,ovocia a rôzne vody. Pracujem ako predavačka v obchode😂
Žiadne
A aby som nezabudla, u nás sa nebudú ani kalendáre kupovať. Pán riaditeľ povedali, že hádam má každý 2€ na kalendár.
Tento 💩
Vôbec nič,ani financie ,nič...
@rebeka25 och, odmeny, fakt? To sa ani nedá nazvať, predtým rok v tom boli aj povinný príspevok od statu a za to sa schovali akože odmeny 😂😂👍
nic
Nic😂😂😂
Nič a najradšej by nám ani sviatky neplatili, ale chcú aby sme prišli do roboty 🤷
Vidím, že nie som jediná, aj s manželom, ktorí na Vianoce dostanú od svojich firiem veľké NIČ, ani poďakovanie za celoročnú drinu. Ale už sa dlhšie chystám poslať im pozdrav ja...
2x sme dostali po 50€ od šéfa a na Mikuláša nejaký malinký balíček so sladkosťami
Ja nedostáva nič lebo tie veci chystám zamestnancom :D odmeny financne som už prispôsobila výkonu a nech to nie jeme len tak v obálke nosíme to s vínom a nejaké špeciality typu "pre celú rodinu"
Hlavne vianočné akcie záležia na veľkosti firmy, veľkosti kolektívu a aj zamerania.. ťažko pôjde kolektív dvoch predavciek na pracovnú cestu a ani nejakú party s tombolou si neurobia :D

@kikushaa zakon uklada udelenie odmien?
Vecny dar ziadny. Aspon nic nezapada prachom. Mikulasske balicky a odmeny stacia.