icon

Ako dlho ste hľadali vyhovujúcu prácu?

30. mar 2024

Ahojte
Ak si pamätate, kolkymi prácami cca ste si presli kym ste nasli taku v ktorej ste aspon ciastocne spokojne ? Viem ze vela ludi ma pracu ktoru velmi nemusia ale ja si pripadam uz divne, ci som jedina ktora toho ,,obehala" dost vela, kym som nasla nieco kde som sa citila dobre. Praca ako taka ani nieje problem, no kolektiv, podmienky atd.

colsami
30. mar 2024

Je to velmi individualne, zalezi na tom aku mas kvalifikaciu, moznosti, naroky, ako sa vies rozhodnut a na akych ludi natrafis.

Podla druhych sa to sudit neda. U mna to bolo prve zamestnanie. A u muza trvalo takmer 15 r kym nasiel skvelu pracu (ktoru si vie predstavit robit po zvysok zivota) aj s vybornym kolektivom, dovtedy si presiel vselicim a to je poctivec a pracant, no nie vsetko sedelo, ine boli pozlatka...

Radim Ti byt realna vzhladom ba svoju kvalifikaciu a na to co Ty vies ponuknut. Ale zaroven nerobit kompromisy v praci ak si tam naozaj nespokojna so zasadnymi vecami.

Uz len to nastavenie, ze chces byt v praci "aspon ciastocne spokojna". To podla mna nestaci...
V praci bezne travime polovicu casu nasho dna (mimo toho, kedy spime) tak je v nasom zaujme aby sme tam boli naozaj spokojni a radi tam chodili. Jasne, vsade su aj minusy ci tazsie obdobia. Ale musis mat tu pracu rada.

personality
30. mar 2024

Take miesto mi trvalo získať takmer rok. Ale neviem čo Ti tá informácia pomôže. Mojej známej to trvalo 2 roky. Všetko je o dopyte, ponuke, lokalite, odbore... Takže áno, može to trvať aj dlhšie kým sa pošťastí nájsť prácu podľa predstáv.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sevrin
30. mar 2024

Posledné zamestnanie čo mám som si našiel behom pár dní a som tam 5 rokov.

martinkatinka
30. mar 2024

Tak ja verim, ze sa do tej svojej vysnivanej este raz vratim 😉 bola to moja prva praca. Casom sa vsak vselico zmenilo a momentalne robim uplne nieco ine, avsak nemozem povedat, ze by ma to vyslovene nebavilo.

buberova
30. mar 2024

2 brigády boli len také prechodné, potom som našla prácu kde som spokojná a som tam už vyše 6 rokov

pe_mi
30. mar 2024

Ja som veľmi dlho hľadala vôbec nejakú prácu, aby aj trochu bavila, aby časovo vyhovovala škôlke a podobne.
Na x pohovoroch , bola som doma cez 5rokov, na predĺženom RP zo zdravotných dôvodov, ale teraz už našťastie robím, aj keď asi ešte nám predĺžia RP na posl.rok.
Nikto sa o mňa netrhal.nakolko kvalifikácia nič moc a ešte aj toľko rokov doma,prax nič moc.

scila
31. mar 2024

Takou prácou bola hneď moja prvá. A roky som v nej bola spokojná. Len postupne to šlo dole vodou, čím viac peňazí šéf mal, tým horšie sa k nám správal a po viac ako 10 rokoch, keď sa z fajn chlapa stal arogantný blbec, som odtiaľ odišla. Ale už nikde som nebola taká spokojná ako v tejto prvej práci v začiatkoch.