Ako dlho vám trvalo nájsť prácu po rodičovskej dovolenke?
Ahojte mamky koľko vám trvalo nájsť si novú prácu po skončení trojročnej rodičovskej dovolenky? Mne napríklad počas materskej zrušili prácu pobočku takže som sa potom keď syn dovŕšil 3 roky hlásila na úrad práce.
Mamky ktore tiez isli na UP po dovrseni 3r dietata hlavne prosim o info 🙂 dakujem
@anonym_autor v akom okrese, ake vzdelanie, kolko si robila pred dietatom...
@anonym_5ce9e8 KE .
Ale to nemá nič spoločné s mojou otázkou.
@anonym_5ce9e8 KE .
@anonym_autor ma to spolocne vsetko... lebo vysokoprofilova profesionalka v Bratislave s dlhorocnou praxou si asi najde skor pracu ako napriklad krajcirka bez maturity vo Velkom Krtisi...
To je len nejaká anketa? Lebo to že ja som si našla do 3 mesiacov neznamená, že nájdeš tiež. Takže áno, tvoja prax, vzdelanie a celkový prístup súvisí s touto otázkou.
@anonym_autor mne rok v ba
@anonym_5ce9e8 KE .
@anonym_autor bože, Košice. Je to otras. Som právnik v štátnej správe a prácu po materskej sa mi absolútne nedari nájsť v KE. V BA aj 20 ponúk v KE jedna za 2 mesiace.
Však sle je rozdiel žena s VS napr ucitelka a žena so základným vzdelaním
Taktiež region. Rozdiel veľké mesto ako KE a diera s 10 tis obyvateľmi
Vzdelanie prax region to sú základne faktory
Pracovala som 5 rokov pred MD . Mam 25 a nasla som si do mesiaca pracu. Zhodou okolnosti otvárali novú pobočku zameranú na produkty v ktorých sa význam. Mam hotelovy menežment vyštudovaný SŠ.
Plánujem si dorobiť aj vysokú školu ale chcem aby to bola taká ktorá má reálne bude baviť nie len kvoli titulu. s manželom máme ešte spoločné občianske združenie ktoré nás popri práci živi resp zlepšuje prijmy. Trvalo mi mesiac kym som si to nasla resp. bolo to aj o šťastí že nieco take špecifické sa otvorilo
@anonym_autor bože, Košice. Je to otras. Som právnik v štátnej správe a prácu po materskej sa mi absolútne nedari nájsť v KE. V BA aj 20 ponúk v KE jedna za 2 mesiace.
@anonym_695db6 držím vam palce nech sa podarí🍀😊
@anonym_695db6 držím vam palce nech sa podarí🍀😊
@anonym_autor inak suhlasim , nie su tu pracovne ponuky boh vie ake senzačne, aj ked sme velke mesto .
@anonym_autor kamarátka s VŠ, ZA kraj hľadala 2 mesiace - ponúk bolo viac, vyberala si. Všetko závisí od okresu, vzdelania a samozrejme mobility, niekto sa dochádzaniu nevyhne.
Životopis som začala posielať mesiac pred ukončenim RD a nastúpila som hned po RD do práce
kedže som vedela že mi neschvalia podporu v nezames…
firma skrachovala ked som porodila takže tam som sa nemohla vratiť naspať
@anonym_autor mňa po rodičovskej tiež už v práci nepotrebovali, riešila som to ale ešte pred ukončením rodicaku a našla som si prácu tak, že som na UP nemusela ist. Asi 2 mesiace trvalo kým som mala zmluvu.
Však sle je rozdiel žena s VS napr ucitelka a žena so základným vzdelaním
Taktiež region. Rozdiel veľké mesto ako KE a diera s 10 tis obyvateľmi
Vzdelanie prax region to sú základne faktory
@pribinak vies co v Ba som ako VS s praxou mala problem par mesiacov najst pracu, na pozicie predavacky ma s VS vobec nechceli ....a do skolok ucitelky brali len s ucitelskou praxou, na recepcie len mlade baby brali, do autmobilky kvoli smenovosti som nemohla...takze ano, v bratislave je dost velky problem najst robotu, nie len na vychode.
@anonym_autor rok som bola doma.
v BA - VŠ špecifické
po prvom som nastupila do tej istej prace, po druhom ked som mala nastupit uz som mala inu pracu. nechala som si vyplatit odstupne, kedze mi ponukli ine miesta, ale ani jedno som nechcela. Isla som urcite do lepsieho ako som mala.
3 tyzdne som bola na Urada prace, ale len preto, aby mi zaplatili odvody, kedze uz inu pracu som mala istu aj so zmluvou.
Ja som si nasla robotu este pocas RD, dieta bolo v skolke mesiac a ja uz som mala robotu.
Do práce som nastúpila 5 mesiacov pred skončením RD a čakala som na túto prácu pol roka 🙂
@anonym_autor bola som skoro 5 rokov na materskej a ani som nešla na UP, sa mi podarilo nájsť si prácu pomerne hneď, KE
@anonym_5ce9e8 KE .
@anonym_autor ale ma, práve vzdelania (pracovna oblast) a aj roky praxe..kamarátka aj švagriná obe právničky, si mohli vyberat kam nastúpia do prace aj po RD..teraz si môj manzel hľadá pracu v oblasti stavebníctva ( ako obchodný riaditel) a v tejto oblasti je to teraz veľmi tazke
Ďakujem pekne za všetky odpovede totiž ja som pracovala od synovho 6. mesiaca po jeho 2 roky potom som sa venovala synovi a obcianskemu zdrzeniu A potom som sa začala rozhliadať po TPP . Podarilo sa mi hneď takže sa mi to vykryl o s ukončením rodičovské ho príspevku Lenže na pracovisku boli zistené nelegálne kamery s odpočúvaním kde oddychujeme takže som pracu pustila a do 2 týždňov som si našla novú takže takisto som v podstate spokojná.
Ale bežne počujem že ženy sa nevedia zamestnať aj rok 2
Ja som išla po RD na podporu to mi vyšlo do konca decembra a od januára som si hľadala prácu.
17 januára som nastúpila do novej práce.
Ešte dopišem že som brala úplnú prvú ponuku čo som našla a už tam pracujem 3 roky.
Ja som išla po RD na podporu to mi vyšlo do konca decembra a od januára som si hľadala prácu.
17 januára som nastúpila do novej práce.
Ešte dopišem že som brala úplnú prvú ponuku čo som našla a už tam pracujem 3 roky.
@anonym_d2fe1c tomu sa povie aj stastie, nemyslis?
@anonym_d2fe1c tomu sa povie aj stastie, nemyslis?
@anonym_1efebb Nepovedala by som šťastie, ja som hľadala prácu popri ktorom budem stíhať nosiť a vyzdvihovať deti zo škôlky, iné ma nezaujímalo.
Čo vidím v okolí ľudí sú vyberavy barsjaku prácu by ani nerobili.
@anonym_1efebb Nepovedala by som šťastie, ja som hľadala prácu popri ktorom budem stíhať nosiť a vyzdvihovať deti zo škôlky, iné ma nezaujímalo.
Čo vidím v okolí ľudí sú vyberavy barsjaku prácu by ani nerobili.
@anonym_d2fe1c este raz je to stastie. niekomu sa ani par mesiacov neozvu na inzerat ..ja som bola na urade 3 x v zivote ani raz som nemala tak rychlo najdenu pracu, par mesiacov posielala CV denne, a nikto sa ani neozval. VS a prax. jazyky
Prakticky az po 20r mam pracu tam kde som od skoly,chcela pracovat,aj som tam praxovala aj maju presne ten isty odbor ako mam ja vystudovane ale v inom meste,takze sa da povedat,ze aj skolu mam na to.Ale vtedy mali inu firemnu politiku,otocilo sa to az tlakom na rovnocennost.Ale aj tak znamosti museli uradovat.A pocas rodicaku,ked mal maly rok.Takze pracu neriesim po skonceni rp,co bude posledny v januari.
@anonym_d2fe1c este raz je to stastie. niekomu sa ani par mesiacov neozvu na inzerat ..ja som bola na urade 3 x v zivote ani raz som nemala tak rychlo najdenu pracu, par mesiacov posielala CV denne, a nikto sa ani neozval. VS a prax. jazyky
@anonym_1efebb Úrad práce málokedy nájde človeku prácu podľa mňa. Skôr každý musí hľadať sám pre seba a najlepšie ísť osobne pýtať sa. Ja som začala porozhliadnuť u nás v dedine kde prijímajú a pýtať sa osobne.
@anonym_1efebb Úrad práce málokedy nájde človeku prácu podľa mňa. Skôr každý musí hľadať sám pre seba a najlepšie ísť osobne pýtať sa. Ja som začala porozhliadnuť u nás v dedine kde prijímajú a pýtať sa osobne.
@anonym_d2fe1c v bratislave som bola, a myslim ze dost aktivne aj hladala. ale chodit po bratislave sa mi ozaj nechcelo, dedina je dedina ze?
@anonym_d2fe1c v bratislave som bola, a myslim ze dost aktivne aj hladala. ale chodit po bratislave sa mi ozaj nechcelo, dedina je dedina ze?
@anonym_1efebb Ba je veľká snáď čoskoro si nájdeš prácu, veľa šťastia.
@anonym_1efebb Ba je veľká snáď čoskoro si nájdeš prácu, veľa šťastia.
@anonym_d2fe1c dakujem

@anonym_autor v akom okrese, ake vzdelanie, kolko si robila pred dietatom...