Ako nájsť nenáročnú prácu na psychiku?
Ahojte poraďte nejakú nenáročnú profesiu najmä na psychiku, ktora je čo najmenej stresujuca, mám tetaniu (ešte som sa velmi nenaucila ako s ňou pracovať) zle znášam zmeny, ťažko sa mi prispôsobuje stále niečomu novému a nezvládam stresové situácie, možno sa to časom zlepší... zatial som na materskej no rozmýšľam že čo kam pôjdem potom. Chcela by som si porobiť nejaké kurzy čiže by som začinala úplne od základov :D no vôbec neviem aký typ práce je pre mňa vhodný. Ľudia mi nevadia skôr o druh práce mi ide. Može byť fyzická aj duševná. Kľudne budem robiť to isté dookola každý deň čo už má daný systém a je zaužívané :D
@simca06022011 strikovať
@simca06022011
Myslím že v každej práci je niekedy stres. Ťažko poradiť prácu úplne bez stresu. Tá komunikácia zo zákazníkmi vôbec pre ňu nie je vhodná, tam bežne volajú aj nahnevaní ľudia.
@simca06022011 Ja nemám tetaniu, neviem posúdiť či by jej to vyhovovalo.
@estellas ved o tom pisem, musí si ona vyskúšať. Každému iné veci robia stres.
@natalka2548 Muzeum, kniznica, administrativa na obecnom/mestskom urade, sklad....
@simca06022011 Možno by jej to vyhovovalo. V e-shope je to podobne ako vo výrobe. Skôr tam je tlak na čas.
@natalka2548 presne dnes má napadlo aku majú kľudnu pohodovu prácu baby v jednom väčšom salóne kde chodím - recepčne, chodia im tam len baby a jedine sledujú online rezervácie, pre kaderníčku, kozmeticku, masérku, zapinaju a umývajú solarka a zapinaju lymfodrenáž. Vždy keď tam prídem kávička v ruke vysmiate kecaju s kolegyňami keď nikoho nemajú pekne prostredie prijemne
@ksebejka
Bolo to moje najkrajšie obdobie v práci - deckári (knihovníci na oddeleniach pre deti) sú tak perfektne uderení! Perfektný tím som mala, nám bolo super v robote, každý deň som sa tam tešila. Každú haluz, ktorú sme si vymysleli, sme si zrealizovali. Všetky tie nepríjemné veci tam prekryli tie dobré 😉. Teraz pracujem v akademickej knižnici a to je tak viac navážno, ale študenti sú niektorí stobodoví!
Alebo predavačka v butiku
@natalka2548 odkial si? Hladame
@natalka2548 za mňa určite nejaká jednoduchá administratíva alebo na úrade, ale iba tam kde priamo neprichádzaš do styku s ľuďmi.

@estellas tak vieš ak niekto nezvládne chvíľu pracovať viac, môže doma štrajkovať ponožky. To ze je viac zásielok absolútne nemusi mat dopad na jej tetanu a psychiku, zabaliť viac krabíc je len viac manuálnej práce a nie viac stresu.. keby mala odvolávať 200 zákazníkov a vysvetľovať ze nestiha sa = to by bol stres. Tu ide o stres. Nie o.to.nieco robiť. Môže sedieť aj na vrátnici. Len to tiež môže.mat stres, raz za čas sa niekto nepríjemný ukáže:D