Ako reagovať, keď muž pracuje iba so ženami?
Ahojte môj muž si našiel prácu kde sú samé ženy jediný muž ako by ste na to reagovali?
NIjak, Hlavne, ze bude nosit vyplatu. Mame jedneho kolegu a ten ma normalnu zenu, este nam neprisla oci vyskriabat, za to, ze pouzivame jeden zachod a mame spolocnu satnu
Napisala by som na MK😀
Na jeho mieste? Bola by som nadsena 😂
Môj muž má roky osobnú asistentku, ako by si reagovala? Preboha žena, ako by mal na to človek reagovať? Ak ťa bude chcieť podvádzať, urobí tak aj keby robil v bani.
Nijak
a treba na to nejako reagovat?
Mame v robote 1 chlapa na asi 50 zien. Nic sa mu nerobi. 🤷
@mara2010 manžel pracoval 8 R v nábytku kde bol jedným zamestnancov mužom, následne prešiel do inej predajne ako vedúci a všetci na predajni boli ženy. Neskôr kým som bola na materskej pracoval v predajni kobercov hádaj čo bolo vedúca a predavačky jediný chlap. Keď sa prevádzka zrušili bol ďalšie tri roky v nábytku ahoj jediný chlap. Teraz pracuje šiesty rok pre štatnu firmu, má iné jediného kolegu s ktorým nemajú spoločné smeny.
Vieš čo nič, absolútne nič si o tom nemyslím. A nikdy som nejako nereagovala. Je to iba job!
Sme 4 zeny,medzi kopu chlapov a muz neziarli.A je to zvykom,ze to tam medzi sebou aj vydate/zenati s vydatymi/zenatymi a rozvadzaju sa tam vo velkom.Je to obrovsky areal,a vela hal,kde robia takto zeny medzi chlapmi.
Vsetko zalezi na dovere,a charaktere jedinca.
Hodila by som sa o zem a kopkala nožičkami.
Keď ta tvoj muz chce podviesť, tak ta podvedie aj keby robil home-office, nestresuj
No jasne človek keď chce podvedie ale žiarliť pomyslenie ze sa budu zohnať pred ním a nič iné len rozprávať sa
Budú ho rozmaznávať... .
Pokiaľ to nie je striptízový klub, tak by som to neriešila.
Áno, je tam väčšia šanca,že sa do niektorej zaľúbi, ale rozmýšľať nad tým, je škodlivé práve pre váš vzťah.
Nemíňaj energiu na toto.
Ja mám prácu, kde sú 30 roční zajaci, som jedina žena, čo na to má povedať môj muž?
Autorka, ty mas asi nizke sebavedomie, ked riesis takuto vec.. bud mu veris, alebo nie...
Neriešila by som
@joesvk to sa moze kludne aj keby to bol muzsky kolektiv a mali jednu jedinu zenu. alebo do susedy vo vytahu.
mali sme tak roky jedineho kolegu (uz ich mame viac) ziadne techtle mechtle neboli. uplne v pohode.
@pralinka25 Ja len,že chápem, že ju napadne,že príležitosť robí zlodeja. A štatisticky -je tu väčšia šanca na techtle-mechtle.
Ale trápiť sa nad tým dopredu-má asi taký zmysel -ako uvažovať nad akýmkoľvek katastrofickým scenárom, ktorý ju v živote môže stretnúť.
Proste- zbytočné a škodlivé myšlienky..

@mara2010 bola by som rada, že nie je doma na podpore.