icon

Ako riešiť podvod zamestnávateľa bez pracovnej zmluvy?

24. jún 2025

Viete mi poradiť keď som týždeň pracovala u niekoho bez zmluvy a týždeň ma klamal ze mi na druhý deň prinesie zmluvu a nič mi nedal postačia ako dôkazy smsky a správy v viberu keď som sa sťažovala na inspektorate práce? Bude mi musieť zaplatiť dlh v zdravotnej a sociálnej poisťovni a vrátiť mi peniaze za dní ktoré som odrobila?

Strana
z5
balerina2025
24. jún 2025

ze tvoja chyba?

autor
24. jún 2025
@balerina2025

ze tvoja chyba?

@balerina2025 moja? Ty viez čítať ze ma klamal ze ďalší deň??

balerina2025
24. jún 2025

tak ja by som na druhy den ani nedosla, resp na treti den. lebo uz tento pristup nie je normalny

autor
24. jún 2025
@balerina2025

tak ja by som na druhy den ani nedosla, resp na treti den. lebo uz tento pristup nie je normalny

@balerina2025 to áno ale my sa poznáme dosť dlho bol to známy tak som mu verila a on si myslel ze sa poznáme tak mi môže po hlave skákať

0silvia0
24. jún 2025

Ty si vobec nemala zacat pracovat bez zmluvy

balerina2025
24. jún 2025

aha :(

autor
24. jún 2025
@0silvia0

Ty si vobec nemala zacat pracovat bez zmluvy

@0silvia0 pravda co už

zuzubb007
24. jún 2025

Aký dlh? Predpokladám, že ťa ani nezaregistroval na socialke? Ten dlh si zaplatíš sama za seba, spravila si chybu, nestrapňovala by som sa už viac, bez zmluvy sa nenastupujes nikde ale už vieš teraz,
Odpoveď je nie nikoho nebudú zaujímať tvoje správy to nieje dôkaz

autor
24. jún 2025

A aj mi niekto odpovie alebo iba výčitky sa tu robia? Ma s tým nieko skúsenosť?

vanilkovazmrzka
24. jún 2025

Ak by som niekam isla takto s holou ritou, a povedali by mi ze zmluva bude zajtra, a zajtra by ziadna nebola, dalsi den by som isto nikam robit nesla. Uprimne pochybujem ze cokolvek vymozes, ale drzim ti palce

autor
24. jún 2025
@zuzubb007

Aký dlh? Predpokladám, že ťa ani nezaregistroval na socialke? Ten dlh si zaplatíš sama za seba, spravila si chybu, nestrapňovala by som sa už viac, bez zmluvy sa nenastupujes nikde ale už vieš teraz,
Odpoveď je nie nikoho nebudú zaujímať tvoje správy to nieje dôkaz

@zuzubb007 tak potom prečo inšpektorát práce berie pokutu od 2000 eur a viac od zamestnávateľa ktorý neprihlási? Aké ste tu všetky múdre jak makuskin kon

zuzubb007
24. jún 2025

Áno keď prídu do práce a spýtajú sa ako sa voláš a zistia, že niesi zaregistrovaná ide pokuta 2000, ale ked tam už nerobis môžeš písať čo chces, nikdo ti nedokáže že či si tam bola alebo nebola

autor
24. jún 2025
@zuzubb007

Áno keď prídu do práce a spýtajú sa ako sa voláš a zistia, že niesi zaregistrovaná ide pokuta 2000, ale ked tam už nerobis môžeš písať čo chces, nikdo ti nedokáže že či si tam bola alebo nebola

@zuzubb007 jaaj ďalší chatgpt sa ozval

zuzubb007
24. jún 2025

Prosím čo si mimo? Vlastnú radu ti dávam, registrujem ľudí, robím s tym, keď nechces radu nevypisuj

autor
24. jún 2025
@zuzubb007

Prosím čo si mimo? Vlastnú radu ti dávam, registrujem ľudí, robím s tym, keď nechces radu nevypisuj

@zuzubb007 tak načo existuje inšpektorát práce ja netuším asi tam sedia zadarmo ako ty

balerina2025
24. jún 2025

musis mat dokaz.
a mozno ho postras so SP / s inspektoratom prace ==> ale uz to nebude tvoj znamy.

autor
24. jún 2025
@balerina2025

musis mat dokaz.
a mozno ho postras so SP / s inspektoratom prace ==> ale uz to nebude tvoj znamy.

@balerina2025 ved mam kopu správ atď aj fotky tak iné dôkazy už neexistujú a vôbec ma nas vzťah netrápi keď on pokaslal

zuzubb007
24. jún 2025

Ja nerobím na inšpektoráte, a nerobím ani zadarmo, ale urážať ma nemusíš zato, že ty nevieš ako fungujú práce, a nevieš si uznať, že jediná si spravila obrovskú chybu ty

balerina2025
24. jún 2025

dlh na socialne mat nebudes, ale na zdravotke ano, ta je povinna.

autor
24. jún 2025
@zuzubb007

Ja nerobím na inšpektoráte, a nerobím ani zadarmo, ale urážať ma nemusíš zato, že ty nevieš ako fungujú práce, a nevieš si uznať, že jediná si spravila obrovskú chybu ty

@zuzubb007 jediná? To si ozaj taka blbá?

januska12323
24. jún 2025

Robila si na čierno tak môžeš dostať pokutu aj ty, stojí ti to za pravdu? Zmluvu máš mať podpísanú predtým ako čo i len vstúpiš na pracovisko. Tak sa tu nezavzdušňuj si tiež na chybe.

autor
24. jún 2025
@januska12323

Robila si na čierno tak môžeš dostať pokutu aj ty, stojí ti to za pravdu? Zmluvu máš mať podpísanú predtým ako čo i len vstúpiš na pracovisko. Tak sa tu nezavzdušňuj si tiež na chybe.

@januska12323 tak človek chce pracovať a je vinný? Tu vážne 💩💩💩 sa človek dozvie ešte ja budem vínna lebo chcem deti uživiť vy fakt tu nerozmyslate 😄 väčšina tu pojedla encyklopédiu

vroni
24. jún 2025

Dievčence, hlboko sa mýlite. Aj ústna pracovná zmluva je platná. O prácu načierno by išlo vtedy, ak by vedela, že žiadnu zmluvu nedostane.

balerina2025
24. jún 2025
@vroni

Dievčence, hlboko sa mýlite. Aj ústna pracovná zmluva je platná. O prácu načierno by išlo vtedy, ak by vedela, že žiadnu zmluvu nedostane.

@vroni to ale musi mat nahravku ci ako to funguje

vroni
24. jún 2025
@balerina2025

@vroni to ale musi mat nahravku ci ako to funguje

@balerina2025, nie. Musí mať dôkaz, že sa ústne so zamestnávateľom dohodla. A začala pracovať. A pýtala zmluvu.

balerina2025
24. jún 2025
@vroni

@balerina2025, nie. Musí mať dôkaz, že sa ústne so zamestnávateľom dohodla. A začala pracovať. A pýtala zmluvu.

@vroni takze svedka

vroni
24. jún 2025
@balerina2025

@vroni takze svedka

@balerina2025, napríklad. Ale aj sms z čísla zamestnávateľa, sprava, pokyn, Mail.....

lienka.7
24. jún 2025

@autorka nie, robila si na čierno. Akonáhle ti nedal zmluvu, mala si odísť preč.

lienka.7
24. jún 2025
@balerina2025

@balerina2025 už pri nástupe do prace mas mat zmluvu podpísanú... cize žiadny druhý, tretí a iný deň.

Strana
z5