Ako riešiť podvod zamestnávateľa bez pracovnej zmluvy?
Viete mi poradiť keď som týždeň pracovala u niekoho bez zmluvy a týždeň ma klamal ze mi na druhý deň prinesie zmluvu a nič mi nedal postačia ako dôkazy smsky a správy v viberu keď som sa sťažovala na inspektorate práce? Bude mi musieť zaplatiť dlh v zdravotnej a sociálnej poisťovni a vrátiť mi peniaze za dní ktoré som odrobila?
ze tvoja chyba?
@balerina2025 moja? Ty viez čítať ze ma klamal ze ďalší deň??
tak ja by som na druhy den ani nedosla, resp na treti den. lebo uz tento pristup nie je normalny
tak ja by som na druhy den ani nedosla, resp na treti den. lebo uz tento pristup nie je normalny
@balerina2025 to áno ale my sa poznáme dosť dlho bol to známy tak som mu verila a on si myslel ze sa poznáme tak mi môže po hlave skákať
Ty si vobec nemala zacat pracovat bez zmluvy
aha :(
Aký dlh? Predpokladám, že ťa ani nezaregistroval na socialke? Ten dlh si zaplatíš sama za seba, spravila si chybu, nestrapňovala by som sa už viac, bez zmluvy sa nenastupujes nikde ale už vieš teraz,
Odpoveď je nie nikoho nebudú zaujímať tvoje správy to nieje dôkaz
A aj mi niekto odpovie alebo iba výčitky sa tu robia? Ma s tým nieko skúsenosť?
Ak by som niekam isla takto s holou ritou, a povedali by mi ze zmluva bude zajtra, a zajtra by ziadna nebola, dalsi den by som isto nikam robit nesla. Uprimne pochybujem ze cokolvek vymozes, ale drzim ti palce
Aký dlh? Predpokladám, že ťa ani nezaregistroval na socialke? Ten dlh si zaplatíš sama za seba, spravila si chybu, nestrapňovala by som sa už viac, bez zmluvy sa nenastupujes nikde ale už vieš teraz,
Odpoveď je nie nikoho nebudú zaujímať tvoje správy to nieje dôkaz
@zuzubb007 tak potom prečo inšpektorát práce berie pokutu od 2000 eur a viac od zamestnávateľa ktorý neprihlási? Aké ste tu všetky múdre jak makuskin kon
Áno keď prídu do práce a spýtajú sa ako sa voláš a zistia, že niesi zaregistrovaná ide pokuta 2000, ale ked tam už nerobis môžeš písať čo chces, nikdo ti nedokáže že či si tam bola alebo nebola
Áno keď prídu do práce a spýtajú sa ako sa voláš a zistia, že niesi zaregistrovaná ide pokuta 2000, ale ked tam už nerobis môžeš písať čo chces, nikdo ti nedokáže že či si tam bola alebo nebola
@zuzubb007 jaaj ďalší chatgpt sa ozval
Prosím čo si mimo? Vlastnú radu ti dávam, registrujem ľudí, robím s tym, keď nechces radu nevypisuj
Prosím čo si mimo? Vlastnú radu ti dávam, registrujem ľudí, robím s tym, keď nechces radu nevypisuj
@zuzubb007 tak načo existuje inšpektorát práce ja netuším asi tam sedia zadarmo ako ty
musis mat dokaz.
a mozno ho postras so SP / s inspektoratom prace ==> ale uz to nebude tvoj znamy.
musis mat dokaz.
a mozno ho postras so SP / s inspektoratom prace ==> ale uz to nebude tvoj znamy.
@balerina2025 ved mam kopu správ atď aj fotky tak iné dôkazy už neexistujú a vôbec ma nas vzťah netrápi keď on pokaslal
Ja nerobím na inšpektoráte, a nerobím ani zadarmo, ale urážať ma nemusíš zato, že ty nevieš ako fungujú práce, a nevieš si uznať, že jediná si spravila obrovskú chybu ty
dlh na socialne mat nebudes, ale na zdravotke ano, ta je povinna.
Ja nerobím na inšpektoráte, a nerobím ani zadarmo, ale urážať ma nemusíš zato, že ty nevieš ako fungujú práce, a nevieš si uznať, že jediná si spravila obrovskú chybu ty
@zuzubb007 jediná? To si ozaj taka blbá?
Robila si na čierno tak môžeš dostať pokutu aj ty, stojí ti to za pravdu? Zmluvu máš mať podpísanú predtým ako čo i len vstúpiš na pracovisko. Tak sa tu nezavzdušňuj si tiež na chybe.
Robila si na čierno tak môžeš dostať pokutu aj ty, stojí ti to za pravdu? Zmluvu máš mať podpísanú predtým ako čo i len vstúpiš na pracovisko. Tak sa tu nezavzdušňuj si tiež na chybe.
@januska12323 tak človek chce pracovať a je vinný? Tu vážne 💩💩💩 sa človek dozvie ešte ja budem vínna lebo chcem deti uživiť vy fakt tu nerozmyslate 😄 väčšina tu pojedla encyklopédiu
Dievčence, hlboko sa mýlite. Aj ústna pracovná zmluva je platná. O prácu načierno by išlo vtedy, ak by vedela, že žiadnu zmluvu nedostane.
Dievčence, hlboko sa mýlite. Aj ústna pracovná zmluva je platná. O prácu načierno by išlo vtedy, ak by vedela, že žiadnu zmluvu nedostane.
@vroni to ale musi mat nahravku ci ako to funguje
@vroni to ale musi mat nahravku ci ako to funguje
@balerina2025, nie. Musí mať dôkaz, že sa ústne so zamestnávateľom dohodla. A začala pracovať. A pýtala zmluvu.
@balerina2025, nie. Musí mať dôkaz, že sa ústne so zamestnávateľom dohodla. A začala pracovať. A pýtala zmluvu.
@vroni takze svedka
@vroni takze svedka
@balerina2025, napríklad. Ale aj sms z čísla zamestnávateľa, sprava, pokyn, Mail.....
@balerina2025 už pri nástupe do prace mas mat zmluvu podpísanú... cize žiadny druhý, tretí a iný deň.

ze tvoja chyba?