icon

Ako sa dá privyrobiť popri materskej?

sushi285
30. aug 2012

Ahoj.vie mi tu niekto poradit ako sa da privyrobit popri materskej? V dnesnej dobe si treba nejako zlepsit financnu situaciu 😉 dakujeem. 😀

mariapuskasova
31. máj 2015

Ak má niekto záujem píšte do správy dám viac info o privyrobení si :D

rastino77
2. jún 2015

Dobrý deň. Ponúkam možnosť privyrobenia na dohodu o pracovnej činnosti. Ide o prácu pre zdravotnú poisťovňu Dôvera. Do 30.9. sa dá požiadať o zmenu zdravotnej poisťovne. Za každú novú prihlášku máte odmenu 10-35€. Čím viacej prihlášok, tým vyššia odmena. Stačí obehnúť rodinu a známych a oboznámiť ich s výhodami. Propagačné materiály k dispozícii.

rastino77
2. jún 2015

Dobrý deň. Ponúkam možnosť privyrobenia na dohodu o pracovnej činnosti. Ide o prácu pre zdravotnú poisťovňu Dôvera. Do 30.9. sa dá požiadať o zmenu zdravotnej poisťovne. Za každú novú prihlášku máte odmenu 10-35€. Čím viacej prihlášok, tým vyššia odmena. Stačí obehnúť rodinu a známych a oboznámiť ich s výhodami. Propagačné materiály k dispozícii. Viac info do správy

lucia_peter
3. jún 2015

@martina054 co konkretne

mariapuskasova
7. jún 2015

Mamičky čo vedia štrikovať a chceli by si privyrobiť napíšte mi do správy potrebujem súrne niečo dakujem

espana76
7. jún 2015

Ja odporúčam vypĺňanie online dotazníkov za odmeny buď to vo forme hotovosti alebo vecných odmien z ponuky ich katalógu, napr. elektronika, domáce spotrebiče, nákupné poukážky do rôznych obchodov, predplatné časopisov... čo môžte využiť ako darčeky pre známych či rodinu. Funguje to tak, že za každý vyplnený prieskum získate daný počet bodov a po dosiahnutí určitého počtu si body zameníte za peniaze alebo za vecnú odmenu. Keď pracujete pre viacero spoločností, body sa Vám zbierajú na viacerých frontoch a ide to rýchlejšie.

Nejedná sa o žiadne klikačky na reklamy, nikomu nič neponúkate ani nepredávate a nie sú tam žiadne vstupné poplatky a čo je dôležité, jedná sa o spoločnosti, ktoré skutočne vyplácajú.

Tak ak má niekto záujem, napíšte mi cez internú poštu Váš mail a ja Vám pošlem bližšie informácie a pozvánky na registráciu.

martina054
7. jún 2015

@espana76 info

lubina121
7. jún 2015

@espana76 tiež poprosím o info

espana76
8. jún 2015

@martina054
@lubina121

Ide o jednoduchý zárobok, vypĺňanie on-line prieskumov. Za každý kompletne vyplnený dotazník získate body, ktoré si môžete následne vymeniť za hotovosť, nákupné poukážky alebo množstvo skvelých odmien.

Nejde o zasielanie reklamných ani iných e-mailov, ktoré nesúvisia s výskumami (klikačky), ani o žiadne vstupné poplatky.

Zaregistrujte sa a získate tým možnosť zúčastniť sa prieskumov verejnej mienky! Budete hodnotiť najrôznejšie produkty a služby, testovať reklamné koncepty a vyjadrovať svoje názory.

Ak máte záujem, napíšte mi svoju mailovú adresu (takú, ktorú použijete pri registrácii) a ja vám pošlem bližšie informácie a pozvánky do jednotlivých spoločností.

ina_ingrid
8. jún 2015

Zlaté Moravce
Ahojte kocky, hladam niekoho velmi spolahliveho zo ZM na malu brigadu. - musi to byt žena zo ZM do 40rokov, ktora ma ma zastupit - ide o osobnu navstevu 2x pobocky nemenovanej poistovne v ZM a vyziadanie cenovej ponuky na fiktivne poistenie bytu - ziadna zmluva sa nepodpisuje /to garantujem, ide iba o hodnotenie pracovnika danej pobocky/ -nasledne respondent vyplni jeden dotaznik z kazdej pobocky + naskenuje ale. odfoti odovzdane materialy - presne instrukcie ako aj scenar mystery shoppingu zaslem - navstevy pobociek musi vykonat v priebehu zajtrajsieho dna - prosim len max. seriozna osoba!!! - cena je za obe navstevy a vyplnene dotazniky 20 € - vhodne pre mamicky na MD, resp. studentku, presny cas si urcite sami - prosim piste do sukromnej spravy /najlepsie aj Vas email a tel. cislo/ Dakujem pekne.

Spolupracujem s tou firmou uz dlhsie,takze brigada je overena, len zial kvoli inym zalezitostiam to nemozem zrealizovat sama!

lucia_peter
16. jún 2015

Ponúkame prácu predajom výrobkov od známej a úspešnej Nemeckej firmy , ktorá spracováva rastlinku veľmi prospešnú zdraviu ale vyrába sa z nej aj veľmi kvalitná kozmetika a je to Aloe Vera . Ak by ste mali záujem dozvedieť sa viac a samozrejme prilepšit si každý mesiac možno aj o 500 euro neváhajte a napíšte mi mail . Koľko si dokážete privyrobiť je len na Vás môže to byť aj viac . peter.sopak@gmail.com 🙂

wewerka3
17. jún 2015

@saxana2 Dobrý deń🙂 Mala by som záujem o bližšie informácie o práci...Ďakujem🙂

dadda
19. jún 2015

Ahojte, zapojila som sa do noveho projektu WeeConomy. funguje to ako cashback, staci ak mate smartphone a pripojenie na internet. kto by chcel viac info, rada poskytnem, ale ak to pre vas nie je, POMOZTE, PROSIM, aspon mne rozbehnut moj vlastny projet len tym LEN TYM, ze sa zaregistrujete pod mojim linkom: http://www.weeconomy.com/4444686914943267 je to uplne bezplatne, nemusite to vyuzivat (samozrejme ak chcete, tak mozete), ale mne velmi pomozete obycajnou registraciou. vopred posielam velke DAKUJEM tomu, kto ma podpori. dakujeeeem 🙂

simculllka
22. jún 2015

@espana76 aj ja by som mala o nieco take zaujem, ale pravdou je, ze som uz registrovana niekde a zatial som robila len dva prieskumy, lebo viac pozvanok mi neprislo, tak ako to teda funguje? Prosim info na simculllka@gmail.com. Dakujem

crexe
22. jún 2015

Chcete zarobiť ?
Pisem ohladne refundo prace ktorú zvládne každý😊 Je mozne si v nom zarobiť.
Ja zarabam LEN cez odporucania tejto stranky inym (tato moznost nie je pisana hned v uvode tej stranky ale preklikate sa tam) 😊 za kazde odporucanie niekomu mate dalsie 4.20 € (0.20,- hned, 4,- az ked nieco dotycny nakupy, cize tieto 4,- ja neriesim a zarabam len tymi 0.20,- za kazdeho ). Uz len za registraciu ziskavate 2 €. Registracia je zdarma, ak chcete tak si zbierate peniazky, ak nie tak na to kaslete, nicomu sa nezavazujete 😊 mne uz poslali 293 € na ucet takze overene 😊
Nech sa paci, tu je link:
https://www.refundo.sk/?ref=41076

espana76
22. jún 2015

@simculllka Ahoj. Ja vypĺňam dotazníky pre 9 spoločností. Ide práve o to, vypĺňať naraz pre viacerých. Oni si respondentov vyberajú podľa toho, aký typ práve potrebujú a preto niekedy sú trochu hluché obdobia, niekedy idú dotazníky častejšie po sebe. Ja mám napr. teraz z jednej spoločnosti denný dotazník, ktorý vypĺňam každý deň už tretí mesiac + do týždňa príde 2-5 ďalších z ostatných stránok. Zo začiatku sa to zbiera pomaly, ale po čase to začne naskakovať a tak si dáš jeden mesiac vyplatiť peniaze z jednej, na ďalší si objednáš vecnú odmenu z inej spoločnosti.

Pošlem ti na mail pozvánky do jednotlivých spoločností, v kľude si to popozeraj a ak ťa niečo zaujme, budem rada ak sa zaregistruješ.

Iprieskum- vecné odmeny
Marketagent – hotovosť
Výskumy – vecné odmeny
Ivýskumy – hotovosť alebo poukážky do mall.sk
Slovenský národný panel – hotovosť alebo vecné odmeny
GFK – poukážky do viacerých online obchodov
Mindtake – hotovosť (200 bodov = 14 €)
Jtn - hotovosť (1 000 bodov = 25 €. Ak máš záujem o pozvánku, potrebujem vedieť tvoje meno a priezvisko, oni sa tým bránia pred tým, aby ľudia neposielali pozvánky neznámym ľuďom)

simculllka
23. jún 2015

Ahojte, ja len jedna otázka.. Aké bezpečné sú tieto online prieskumy? Chcem sa na to dať, ale manžel ma troška stopol, že tam dávam osobne informácie a ani neviem, ako môžu byť zneužité.. Čítala som všade obchodné podmienky a všade je uvedené, že spoločnosť nemôže poskytovať moje údaje tretím stranám, ale tak aj tak sa chcem spýtať..dakujem.

espana76
23. jún 2015

@simculllka V dnešnej dobe uvádzaš svoje osobné údaje úplne všade. Stačí ak máš internetbanking, facebook, ak si sa raz zapojila do nejakej súťaže, kde si vypĺňala svoje osobné údaje, inštitúcie ako sociálna poisťovňa, zdravotná poisťovňa kataster, majú svoje portály... Maximálne sprístupníš svoje meno, priezvisko, dátum narodenia a adresu, čo sú údaje, ktoré sa dajú vyhľadať kdekoľvek na internete. Zapojením sa do prieskumov vyjadruješ iba svoj názor na určité produkty či služby, nemyslím si, že by tam bol priestor na zneužitie. Jedine v casi musíš uviesť svoje číslo účtu, lebo oni posielajú peniaze 1x štvrťročne priamo na účet, tak ak ti to prekáža, tam sa neregistruj.
Rozhodni sa ako to cítiš, ja viem len, že sa jedná o seriózne spoločnosti, ktoré naozaj vyplácajú a zasielajú získané vecné odmeny. Ja osobne, ani ľudia, ktorých poznám, čo sú tam zeregistrovaní doposiaľ žiadny problém nemali.

mikchaila
23. jún 2015

Hladáme kolegynu na administratívne práce v Bratislave. Práca z domu - fakturácie, korespondencia, komunikácia s klientmi, vybavovanie na úradoch. Ciže práca z domu + behačky v meste.
V rípade záujmu viac v správe.

madafi
24. jún 2015

Ak si z okolia Nitry alebo priamo z Nitry a chceš si privyrobiť 100-200€ extra k prijmu tak napíš do spravy, rada sa stretnem vysvetlím, poradím je to jednoduché. 🙂

pofy1
6. júl 2015

Ahojte. Ja som sa zapojila do medzinárodného projektu, ktorý má hlavne skvelú myšlienku a nielenže sa dá privyrobiť, ale aj zarobiť. Prácu je možné robiť z domu a nevyžaduje veľa času vďaka prepracovanému systému. Pozrite si to na tomto linku: http://www.givebacknetwork.com/642129

Alebo ma kľudne kontaktujte

durikika
7. júl 2015

Ahojte mamičky 🙂
Ja pracujem ako poisťovák a popri malej to pekne stíham.
Teraz k nám hľadáme nových ľudí. Kľudne mi napíšte vysvetlím ako to funguje 🙂

janullik
7. júl 2015

Zaujimava praca s firmou Betterware ja som velmi spokojna v pripade zaujmu ma kontaktujte 🙂

janatonco
9. júl 2015

@espana76 viac info

janatonco
9. júl 2015

@durikika mala by som zaujem

janett310
9. júl 2015

Pisem ohladne refundo prace (smile emotikon) Je mozne si v nom zarobit 2 sposobmi:
1. cez % co vam vratia nakupov, ale to je blbost!!! to neodporucam, cez to sa daju zarobit akurat tak haliere.....
2. ja zarabam LEN cez odporucania tejto stranky inym (tato moznost nie je pisana hned v uvode tej stranky ale preklikate sa tam) (smile emotikon) za kazde odporucanie niekomu mate dalsie 4.20 € (0.20,- hned, 4,- az ked nieco dotycny nakupy, cize tieto 4,- ja neriesim a zarabam len tymi 0.20,- za kazdeho ). Uz len za registraciu ziskavate 2 €. Registracia je zdarma, ak chcete tak si zbierate peniazky, ak nie tak na to kaslete, nicomu sa nezavazujete (smile emotikon) mne uz poslali 200 € na ucet takze overene (smile emotikon)
Nech sa paci, tu je link: https://www.refundo.sk/?ref=50130

elly1708
9. júl 2015

PRE MAMIMČKY NA PRIVYROBENIE
Pisem ohladne refundo prace  Je mozne si v nom zarobit 2 sposobmi:
1. cez % co vam vratia nakupov, ale to je blbost!!! to neodporucam, cez to sa daju zarobit akurat tak haliere.....
2. ja zarabam LEN cez odporucania tejto stranky inym (tato moznost nie je pisana hned v uvode tej stranky ale preklikate sa tam) (smile emotikon) za kazde odporucanie niekomu mate dalsie 4.20 € (0.20,- hned, 4,- az ked nieco dotycny nakupy, cize tieto 4,- ja neriesim a zarabam len tymi 0.20,- za kazdeho ). Uz len za registraciu ziskavate 2 €. Registracia je zdarma, ak chcete tak si zbierate peniazky, ak nie tak na to kaslete, nicomu sa nezavazujete (smile emotikon) mne uz poslali 293 € na ucet takze overene
Nech sa paci, tu je link:
https://www.refundo.sk/?ref=50731

martinaxx
12. júl 2015

Ja si privyrábam vyplňaním dotazníkov za odmenu.Za nazbierané body sa dá nakupovať v určitých internetových obchodoch napr.knihy,veci do domácnosti hračky,mobily... ak máte záujem pošlite mi váš mail a ja vám pošlem pozvánku

pofy1
13. júl 2015

Baby pozrite si v STREDU WEBINAR, ktorý celý projekt perfektne vysvetlí, online zarábať nie je ťažké, len vám to musia ukázať ľudia čo to vedia a na tomto webinári vám ukážu ako na to. Prosím Vás nestrácajte čas klikačkami lebo sa uklikáte do nemoty. Nemá to žiaden zmysel. Kto chce vedieť ako zarábať online rezervujte si miesto na Webinar v STREDU - 15.07.2015 o 20.00 na tomto linku: http://cffx2.cz/642129/3c625c07/