icon

Ako sa dá privyrobiť?

zuzanka66
7. júl 2023

Ahojte,uvažujem tak .. kedysi som pracovala s kolegyňou (úplne iné pracovne odvetvie- kucharka ) ktorá mi vravela že si slušne privyrobila na prepoistení (opravy komplet na dome) . Lenže vtedy mi to nebolo treba a nezisťovala som si podrobnosti ako sa k takejto ,,pracovnej pozícii” dostať .. surne by som si potrebovala okolo materskej privyrobiť a take tie kozmetické ponúkačky ja nemám komu,fakt 🤦🏻‍♀️a celkovo je mi takéto niečo proti srsti ale keby som nepotrebovala,neriešim 🙏😕AK by ste mi vedeli poradiť ako s niečim takým začať,budem vďačná 🤗

spadnutaslivka
7. júl 2023

najlepšie je niečo vedieť a mať čo ponúknuť. Lebo inak to bude stále len o ponúkačkách ... takých je plný fb, stačí sa pozrieť.
Čo sa týka prepoistenia - predpokladám, že tam treba tie veci naštudovať a hlavne potom mať povahu, že ideš presviedčať ľudí. V istom zmysle je to zas len ponúkačka, len núkaš iný produkt.

melanta
7. júl 2023

Poisťovať môžeš ísť aj teraz. Do ktorej koľvek spoločnosti. Len mysli na to, že provízie za poistenie sú fajn, ale je potrebné počítať aj zo stornom, ak klient poistku zruší do 2 rokov, províziu musíš vrátiť. Poistenie je potrebné vedieť predávať a to tým, že tomu človek rozumie, tej poistnej matematike, poistným podmienkam atď.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zuzanka66
autor
8. júl 2023

@melanta akoze väčšina ľudí z rodiny,čiže to sa až tak nebojím .. ale vedela by si mi dať bližšie info o tom ako môžem aj teraz?

melanta
8. júl 2023

@zuzanka66 až tak sa nebojíš toho, že budeš musieť ponrol dvoch vracať provízie ak ti klienti zrusya poistky? A rozumieš poistnej matematike, vieš vypočítať akú poistnú sumu na jednotlivé tipy poistení pri zohľadnení príjmov, výdavkov, zmien hodnoty majetku atď? A robí to tvoja rodina? Tak prečo sa pýtaš tu? MK k tomu nepotrebuješ. Ak áno, tak na profesia.sk aj stovky a denne pribúdajú desiatky pozícií na finančných sprostredkovateľov, keďže fluktuácia v tomto sektore je extrémna, keďže odhadujem tak 90% ľudí po 2-3 mesiacoch zistia, že toto trebacuzaj vedieť a byť tip na aktívne ponuky. Časť z týchto ľudí potok ťažko narieka, pretože mnohí čo zarobia za tie 2-3 mesiace, tak vrátia na storno províziách a keďže tie peniaze medzitým minuli, tak akurát si vyrobia problém. Takže na profesii nájdeš množstvo spoločností a ponúk na finančné sprostredkovanie. Netreba zabudnúť, že na začiatku je potrebné absolvovať osobitne finančne vzdelávanie a skúšky v národnej banke, na ktoré sa učia produktové informácie ako aj zákon.