Ako sa pripraviť na pohovor v Tescu?
ahojte. potreboval by som vediet, ci je toto dobra odpoved na otazku "preco ste sa rozhodli pre tesco?" ked sa uchadzam o pokladnika na plny uvazok.
odpoved: "tato pozicia je blizko mojho bydliska, takze bude pre mna jednoduche dochadzat (alebo "nebudem mat problem s dochadzanim"). taktiez si chcem rozsirit vedomosti o maloobchode, a myslim si, ze spolupraca s touto spolocnostou mi moze ponuknut nove vyzvy." je pravda ze to mam blizko.
co vy na to? beriete ma? alebo to treba upravit? asi tu prvu vetu nie?
@thirstymonk no co ja viem? uz som bol na pohovore v lidli a nezobrali ma. pocas odpovede som sa trochu sekol. cize pre istotu sa chcem pripravit lepsie tentoraz.
@thirstymonk určite neberieme každého. A tie ksichty...... Prepáč, normálne sa ma to dotklo, pretože napr. ja sa snažím byť k zákazníkovi vždy milá, ale napr. včera večer by si ma usmiatu nevidel/a ani keby si si ma nakreslil/a. Áno, vyzerala som, asi tak, ako si predstavuješ ten ksicht.
Odpoveď pre autora. Ak chceš spomenúť dochádzanie, tak radšej tú druhú variantu, že nemáš problém s dochádzaním. Čo sa týka tej druhej časti, skús si ju upraviť možno trošku inak, na mňa osobne pôsobí príliš umelo. Ale na druhej strane, ja pohovory nerobievam. To hovorím len ako obyčajný človek. Možno sa ti tu k tomu vyjadrí niekto, kto sa tomu viac rozumie.
Áno super! Pripadne povedz, že tam chodíš pravidelne nakupovať, ľúbi sa ti ich motto vieš tie blbosti ktorými chce tesco zaujať zákazníka
Prečo ste sa rozhodli pre Tecso??? Na základe kladných recenzií od známych,nachádza sa to v blízkosti môjho bydliska a chcem, a potrebujem pracovať a mať pravidelný príjem na vykrytie bežných výdavkov...prečo im tam ma človek splietať omáčky akí sú skvelí...
@neznamaznama Joj, normálne prepáč. Ja som skorej mal na myslí, čo zamestnávate tých trestancov, čo tam preberajú zhnité grule a na čele vytetované dajake kktiny, vlasy jak papagáj a tak... :D
@misicka31 takze narovinu hej? ja som myslel ze prave tie omacky chcu pocut.
Ja neviem čo chcú počuť,ale ja osobne by som omáčky nehovorila,mne to príde trápne...prečo človek hľadá prácu?no pre peniaze,aká je motivácia ísť pracovať?pre mňa hlavne finančná,nie za kilo banánov...ja mám rada jednanie na rovinu ...slušne a priamo 🙂
Nepis tam nic iba posli cv to je uplne jedno
Ja sice na take pozicie nechodim, ale tvarit sa na pohovore na pokladnika za stranu firmy ako keby brali executive directora.. tak to uz by bolo ine kafe :D vsak im musi byt jasne, ze na slovensku a pri takej pozicii za tak mizerne platy clovek hlada len aby bol nejaky stabilny prijem… ale inak podla mna skvela odpoved… diplomaticka, k veci, urcite aspon ciastocne pravdiva, tak preco nie. Ale vseobecne zaujemcov isto vela, aj na take primitivne pozicie, ktore chcu vymenit za samoobsluzne pokladne :D
Och shit pokladnik na plný uvazok , Rip chlape
Ja by som asi bol radšej keby ma tam nezobrali 😁
Mne napríklad skrz bydliska ponúkli najbližšiu prevádzku k mieste bydliska keď sa ma opýtali kde bývam a dochádzanie .. Takže čo sa tika Vašej odpovede prečo práve Tesco ja som odpovedala že mám rôzne skúsenosti z obchodu kde môžem aj uplatniť u nich a vymenovala som aké.. to ich u mňa uchvátilo ale hlásila som sa na vyšší post (napokon som ale nepracovala pre nich dostala som lepšiu ponuku)
@thirstymonk 😂😂😂😅 nenapadlo ti, ze tu moze byt kludne uplne normalna az mila osoba, co pracuje ako predavac v Tescu a ty ho hodis do vreca s oznacenim ,,trestancov co preberaju zhnite grule a maju vlasy jak papagaj?" 😂🤣🙈
A k teme. V Tescu sa odkedy robia pohovory na ktore sa treba pripravovat? To je sokujuca info 🤯😳😅
@thirstymonk to máš obrovskú pravdu, ja som tam pracovala 5 rokov, ku koncu ako som už chcela odísť, som si začala uvedomovať s kým vlastne tam robím, samé opice a nenormálni ľudia, najmä nadriadení boli sprostí. Odsudzovali ľudí, hodnotili ich súkromný život, o ktorom od teba nevedeli ale nejakým zázrakom sa o ňom dozvedeli a ťahali všetko do prace. Takže toľko ku zamestnancom a aj nadriadeným čo sa Tesca týka. Nikdy viac. Jedna faloš a hyenizmus.
@nikinka169 Ja poznám jednu trosku osobne, ktorá robila v tescu a nie obyčajnú robošku, ale na nejakom polovyššom poste. Normálne stamadiaľ kradla odevy a potraviny, jak keby sa nechumelilo... .pána, by som chodil po kanaloch, to už je riadna kriza tesca kradnuť F&F trenky dpč :D Od toho je horšie snaď už len dokurovať špaky :D
@thirstymonk no tak lebo oni môžu všetko vieš :D a sa stavím, že aj keď jej na to prišli, tak chodila akoby sa nechumelilo, a možno o tom všetci vedeli, ale tam sú všetci rovnakí. No nejdem hádzať všetkých do jedného vreca, ale ja mam žiaľ negatívne skúsenosti a to som im nikdy nič zlé nespravila. To by som vedela rozprávať do rána, možno aj knihu by som o tom vedela napísať. Také jednanie so zamestnancami, že to ťažko si vôbec predstaviť.
U nás v Tesco sú v pokladniach skoro všetko študenti stredných škôl. Aj susedova dcera tam pracovala, kým odišla na VŠ. Bola spokojná s prácou pokladničky.
Kludne mozes spomenut,ze ako výhodu pre obe strany si našiel,že bývaš blizko.Nebudes mat problém s dochadzanim,oneskorením a výhoda pre nich,niekto zachyba,si poruke.Vybral si si Tesco,pretoze sam tam rad chodíš,paci sa ti ,ze najdes vsetko na jednom mieste co sa tyka roznych tovarov a vyrobkov,rad pracuješ s ľuďmi v kolektíve,ako aj zákazníkmi.Mas rad poriadok a tým vieš prispiet k dielu,pretoze Tesco ako take vidis jednym slovom "uhladné".
Ja na Slovensku nezijem,ale chyba mi tam od pokladnikov to jednoduche...Dobrý den,dakujeme za nákup,pekný deň prajem,dovidenia.Mozes spomenut,ze takto sa vidis za pokladnou.Ale musel by si to uviesť aj v praxi ak by ta prijali 😁

Keď vidím, jaké ksichty pracujú v tescu, tak niekedy mám pocit, že tam nerobia pohovory, ale nábor. Osobne si myslím, že tam zoberú každého, čo vie rozlíšiť menzesvložky od basy piva a toaletný papier od bezlaktozoveho mlieka. Takže asi sa zbytočne stresuješ. :D