Ako sa pripraviť na pohovor v zahraničí?
Dobrý deň pondelok mám ísť na pohovor do čiech pitala som sa že či už aj zbalení keďže som zo Slovenska napísali mi že najprv pohovor s nimi u nič na pobočke ale mám si zobrať zdravotnú kartičku a občiansky preukaz a ako bude pohovor tak že následne bude výberové řizeni výberového konania ktorý si bude vyberať a potom že ak má výberu tak že potom si budem musieť odpracovať jednu zmenu a až potom je ubytovanie ako to mám chapat vi by ste šli ako už pobaleni preistotu alebo zabalená ešte je zbytočne dakujem
a co je to za pracu?
@lili2023 podľa mňa je to nejaké pofiderné. Odpracovať jednu zmenu a až tak bude ubytovanie… a kam si máš prosím tá dať veci ? Plus robia z toho hallo akoby išlo o nejakú prestížnu pozíciu. Pri tom do výroby berú ľudí aj po telefóne, žiadne prijímacie pohovory v inom štáte
@lenuska9999 však to je divné aj mne že má pozývajú na pohovor hocikedy do určitej doby otváracej že si mám zobrať občiansky a kartičku poistenca ale načo by im to bolo keď je tam ešte ďalšie výberové kolo
A to ta oni prihlasia vsade do poistovni, vsetku administrativu spravia. Urcite by som nic kym nemam zmluvu neodpracovala. Tak oni spravia 6 pohovorov do mesiaca a plno zmien vystarane.
@pandusica to určite nebudem až keď bude zmluva agentúra v Ostrave sa volá komfort agentúra majú pobočku v Ostrave prahe a Karviná sa mi zdá boli na ňu dobre recenzie tak potom to som vedľa a agentúra pragma tá zas ubytovava hneď po pohovore ale sú tam negatívne aj pozitívne reakcie
@lili2023 a prečo chces ísť do ČR? Veď takú prácu zozenies aj na Slovensku hocikedy.
@janickacrazy máme nejaké zle vzťahy s matkou a potrebujem zmeniť tu sa necítim dobre chcem začať odznova inde
@janickacrazy a pre takéto veci som sa rozhodla aj preto že sa mi sestra vyhráža dobodanim a to len preto že som jej chcela pomoct
@lili2023 aha, tak to chápem

a naco by si sa balila? ides na prve kolo pohovoru. nie si zrejme jediny kandidat, takze po prvom sa bude rozhodovat, kto postupi do dalsieho atd..