icon

Ako sa vám pracuje v lete?

barbora19911
18. apr 2023

Baby ide leto a mňa zaujíma že keď je pekne vonku či sa vám dobre robí a či by ste nešli radšej namiesto roboty na výlet ..po prípade idete hneď po robote na nejaké kúpalisko opekačku alebo žijete ako v normálny deň napr v jeseni a v lete ? Ja s tým veľmi bojujem pre mňa je leto niečo ako iná dimenzia a je to čas keď môžem byť od rána do večera vonku je krásne teplo výlety....

Strana
z2
cookie29
18. apr 2023

Poznam ludi, co makaju ako fretky cely rok a jul-august si daju volno. ja sa v lete snazim ist na plaz po praci napriklad. Urobit si piknik s detmi a podobne. Urcite je to ina dimenzia. Ale napriklad bola som v lete na MD a bolo to o nicom, lebo bolo horuco a sedeli sme zavreti doma so spustenymi roletami, aby sme sa neuprazili. A von az vecer

marsmykkok
18. apr 2023

No ja v lete idem skapať, či doma, či v práci, či na kúpalisku. Teda mne je to jedno, všade sa cítim unavená a bez energie a len odpočítavam dni, kedy skončí a bude konečne jeseň.

0silvia0
18. apr 2023

@barbora19911 v lete sa z prace sa doplazim domov a hodinu sa spamatavam natiahnuta na gauci z teplotnych sokov a cakam kedy zalezie slnko. Potom ako tam fungujem. Opekacky a kupaliska cez tyzden nedavam.

luccija
18. apr 2023

@barbora19911 veľmi zle chcela by som byť niekde inde🙂večer neviem spať chcem byť dlho hore, chodíme na bicykel podvečer ..ráno neviem vstať.Milujem leto šľapky, šaty, tu rannú vôňu leta, ale práca mi k tomu vôbec nejde

h2
18. apr 2023

@barbora19911 Ide leto??? Podľa mňa ešte neprišla ani jar.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
maxalla
18. apr 2023

Robi sa mi vyborne 🙂
Pred dvoma rokmi som stravila cele leto na plazi v Spanielsku. S notebookom. Normalne som pracovala, ale namiesto prestavok som si isla na 10 mi. zaplavat. Bolo to super. Vikendy po vyletoch, po pracovnej dobe zaklapla notebook a sla do mora. Buduci rok si to urcite zopakujem, len ina destinacia. Nastastie mozem pracovat odkialkolvek.

lenvam
18. apr 2023

@marsmykkok som na tom úplne rovnako. Leto ma neskutočne ubíja

svokrinjazykmonika
18. apr 2023

@barbora19911 leto neznášam a robotu tiež, v každé ročné obdobie 🤷😄

abbey1
18. apr 2023

Júl a august pracujem minimálne. Takže oddych, bazén , dovolenka a dobieham veci v domácnosti ako skrine, vymaľovať a podobne.

natalkaaaa258
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
18. apr 2023

@barbora19911 v pohode, keď je čas na robotu, robím, keď je čas po robote, užívam si leto.

diewcatqoo
18. apr 2023

V lete super, pracujem doma na terase s vylozenymi nohami, okolo mna vona kvetov a bzukot vciel alebo ideme k rodicom, tak tam pracujem na dvore, okolo beha syn, pes.. ked mi je velmi teplo, tak sa idem schladit do prace, kde je klima. Ale v lete pracujem o dost menej ako pocas zvysku roka. Beriem si castejsie volno na vylety, dovolenku a tak.

tenerifka
18. apr 2023

tu kde zijem je leto po cely rok. A? Pracujem stale normalne, ale je pravda, ze zacinam az o 17,00. No teplo je aj tak

marsmykkok
18. apr 2023

@lenvam No tak budeme o pár mesiacov trpieť spolu, U mňa je to čím som staršia horšie s letom, horšie ho znášam.
A najviac ma irituje, že ten júl a august, to sú mesiace kedy ide čas najpomalšie a trvá toto moje utrpenie strašne dlho. Nedá sa dlho spať kvôli teplu, dlhé dni, práci menej, všade uhorková sezona a nič sa nedeje. To napríklad december, kopa povinností, príprava na Vianoce a človek ani nevie ako je koniec roka. Január začnú povinnosti a je koniec mesiaca, február je krátky. Príde apríl, máj, človek má svoje veci a plus je trocha viac von či práce vonka alebo prechádzky viac a tiež neviem ako je koniec mesiaca. Rovnako september letí neskutočne rýchlo, lebo sa konečne všetko rozbehne. Ale ten júl a august, to mám pocit, že jeden mesiac trvá 3 mesiace. ☹

saxana000
18. apr 2023

Panubohu dakujem za klimu v robote... ani sa mi odtial niekedy nechce do toho pekla co mame v byte..

slniecko5
18. apr 2023

Zle, neznášam pracovať v lete, nemám kde dať deti, takže len latame platame cely čas, o to viac sa teším, že to tento rok riešiť nemusím, lebo som opäť na RD👏👏. Aj keď z domu robím, je to jedno, buď som odkladala prácu, alebo deti, obe sa nedá zvládať..

lucia851
18. apr 2023

@barbora19911 leto ma ubíja či doma či v práci ani spať sa nedá poriadne

missviolet
18. apr 2023

@maxalla nebala si sa, ze ti niekto slohne pravovny notebook? 😅lebo inak ma to laka...

taminka1986
18. apr 2023

@barbora19911 ja v lete chodim do prace na 5.00 nech mozem odist co najskor a este stiham vybehnut na kupko s dietatom alebo opekacka

marca12
18. apr 2023

@barbora19911 velmi zle,neviem sa dockat,kedy skoncim v praci a hodim sa do bazena. V lete zijeme vonku. My v lete nic nerobime okolo domu,uzivame si leto. Jedina nasa praca je ist do roboty a po praci sme doma v bazene,grilujeme si,lezime na terase. Zivot zvnutra,presunieme na terasu.

maxalla
18. apr 2023

@missviolet mala som vlastny, taky stary. Original pracovny som mala na izbe. Musim zaklopat, ze ho nikto nevzal, tiez som bola na pochybach. Parkrat mi nanho dohliadli ludia, ked som ich poprosila, parkrat som mala lezadlo hned pri vode, a daleko som neplavala. Davala som si ho vzdy do tasky, ked som odchadzala. Ale pocitala som s tym, ze ho niekto vziat moze,...

babulkomale
18. apr 2023

@barbora19911 nenavidim leto a teplo, pre mna je to tiez ina dimenzia ale za trest. Vylety v lete su o utrpenie pre mna, ovela radsej chodim vo zvysku roka.
Radsej v praci a dovolenka zimna, jesenna...v lete sa len nutim kvoli detom niekam ist.
Ked som nemala rodinu, bola som len v praci a vychadzala som az vecer a v noci.
Jedine stastie ze mame dom. Aj do zahrady a na terasu vychadzam len rano alebo vecer 😃 najradsej by som sa odstahovala do pivnice.
Klimu nemame zo zdr.dovodov.

marsmykkok
18. apr 2023

@missviolet
@maxalla Tak ja zase bežne nechávam mobil a osobné veci v taške na pláži a idem sa aj prejsť popri pláži ďalej. Dám do tašky pod uterák a nechám tak. Myslím si, že za prvé je tam veľa ľudí a zlodej nebude riskovať, že tí vedľa na lehátkach ma možno poznajú-strážia mi to a bude problém.Za druhé myslim, že dané letoviská si dávajú pozor aby popri pláži nechodili zlodeji. Turizmus je jediný ich biznis, nechcú riskovať že do daného strediska prestanú chodiť turisti, lebo sa tam vo veľkom kradne.

teleskop
18. apr 2023

v lete vydrzim pracovat tak styry hod denne...zvysok pri vode

bluka2
18. apr 2023

Dobrá stratégia je si zobrať dovolenku pred po šéfovi/šéfke , napríklad 3 týždne on a 3 ty… to je v podstate 6 týždňov pomerne voľna

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
vroni
18. apr 2023

Nenávidím leto a teplo. Pre mňa by bolo ideálne, ak by som sa mohla niekedy koncom mája až do septembra zavrieť do mrazničky. Ale radšej budem v klimatizovanom kancli ako kdesi na kupku na slnku.

0silvia0
19. apr 2023

@evamarek77 to mas tolko energie popri praci? Prides z prace a ficis v takomto letnom rezime? Super.

Strana
z2