icon

Ako sa vyrovnať s citovou manipuláciou na pracovisku?

19. apr 2025

Da sa pracovat s vedenim, ktore k tomu, aby dosiahlo co chce pouziva citovu manipulaciu? Ako trest za "neposlusnost" skrati odmeny, pripadne neda ziadne?
Postavit sa za svoje prava?

Strana
z3
autor
20. apr 2025

@cacianka Trápne, ale tak co tu čakať. Ďakujem.

autor
20. apr 2025

Radšej si vypínať upozornenia, nechutne ako dokážete človeku ublížiť.

cacianka
20. apr 2025

A čo čakáš ty ? Že sa z teba poskladame a pôjdeme tvojej šéfke korporativne vynadať a donutime ju dať ti odmeny ?! Ty si uprac v hlave aj zamestnaní, lebo očividne v tom máš bordel s hokejom dohromady , ty trápna.
Vypnúť sa môžeš, aké fakty zostávajú, a je len na tebe ako ich napraviť.

cacianka
20. apr 2025

@pribinak čo ti je do smiechu, urazas ma ? 😉😇

zzzzza
20. apr 2025

Odísť

autor
20. apr 2025

@cacianka Ja som nikde nepisala, ze som odmeny nedostala, to ste si zacali vymyslat a fabulovat. Domyslate si nieco, co nie je, presne viete, ze nepracujem a ze si odmeny nezasluzim a pritom nepoznate pozadie toho celeho.
Velmi ma mrzi, ze som sem pisala, dockala som sa akurat toho, ze si urcite nezasluzim odmeny a nic v praci nerobim. Az mi je z toho smutno ako dokazete cloveku ublizit.
Pekne sviatky, uz nebudem pisat.

cacianka
20. apr 2025

Zase len potvrdzujes že nevieš čítať s porozumením a piseš hlúposti.

modrykolibrik
20. apr 2025

@autor ahoj ja pracujem tiež v sociálnych službách. Síce ako vedúca sociálneho úseku ale pokiaľ tá nútia robiť výkon, ktorý nemáš v kompetencii a ani vzdelanie treba im to jasne povedať. Predpokladám,že okrem Vrchnej sestry tam máte riaditeľa? Treba sa obrátiť na neho. Povedať jasné čo od teba žiadajú a povedať,že ty máš jasne stanovené čo môžeš a čo nemôžeš robiť. A navyše to ohrozuje aj teba a môžeš ohroziť aj toho dotyčného pri neodbornom osetreni

modrykolibrik
20. apr 2025

@autor citová manipulácia to není. Skôr žiadosť o robenie veci ktoré podľa zákona nemáš oprávnenie robiť. Na to je zakon

Strana
z3