icon

Ako si nájsť prácu bez známosti?

kasokri
13. mar 2017

Ahoj. Aj vy ste na tom podobne. Ako si najst prácu bez znamosti pri ktorej budem mat cas aj na svoje deti?

tiper24
14. mar 2017

no znamosti a spravne kontakty robia vela

vetthy
14. mar 2017

@tiper24 koho chces prehidit cez plot?preco by si mala pri tych istych ukonoch pri raci kazdu minutu menit okuluare?v prvom rade gybaj za psychologom alebo psychiatrom lebo ty robit to 100% ze nechces

vetthy
14. mar 2017

@tiper24 a co tak vykladanie tovaru aj tam treba furt menit okuliare lebo ine mas na pomarance a ine na cestoviny? Ja tiez mam vazne problemy s ocami a zvladnem tri pracovuska rozneho charakteru lavou zadnou

tiper24
14. mar 2017

@vetthy ja chcem robit na 1 000 % a nie na 100 hoc aj zajtra hned

tiper24
14. mar 2017

@vetthy vykladanie tovaru by bolo idealne ale kde?

vetthy
14. mar 2017

VTescu a v lidli to robia 16rocni studenti

tiper24
14. mar 2017

@vetthy no ale nie vsade beru

dorottka
14. mar 2017

@tiper24 ok, takze vies robit admin veci. Na to, aby si sa zamestnal v danej oblasti, ale musis vediet urcite nieco aj o sietach - teda ako spravit a spravovat lokalnu siet, napriklad vo firme, bezpecnost a pod. To vies? Lebo bez toho za admina dnes neprijmu nikoho.

@dkethe aj ja som z vychodu a vsade robim bez znamosti. To nie je vychodom, ale kvalifikaciou zial. Aku ju mas, resp. co vies robit?

dkethe
14. mar 2017

@dorottka no, ja mam kvalifikaciu celkom dobru a to co som studovala robit viem 🙂 pracu som si nasla velmi rychlo a sama - avsak jedna sa o zahranicnu firmu takze take ako "znami" neexistuje. Ja hovorim o okoli, bud nezamestnani lebo nepoznaju, alebo zamestnani lebo poznaju - sami to takto konstatuju. My dve sme skor vynimky. Ako hovorim, s tymto sa stretavam uplne vsade.

tiper24
14. mar 2017

@dorottka v telekome predavat produkty by mozno stacilo vedomosti nato mam len ta maturita

dkethe
14. mar 2017

@kasokri a aby som skusila poradit... je lepsie hladat male firmy ci sukromnikov. Nie len cez inzeraty na portaloch ale hladaj firmu a kutraj ich weby.. take ze statne podniky ci napr na vychode uss je bez kontaktov tabu, treba na to pozerat realne a narovinu - doba je zla, kazdy rodic sa snazi svojmu decku pomoct bezohladu ci je ten naj kandidat a raz aj my budeme mat 20rocne deti... ;)

dorottka
14. mar 2017

@tiper24 no ale preco este tu maturitu nemas? za 15 rokov si si ju hravo mohol dorobit a stale este mozes. Nad tym si nerozmyslal? Nemozes povedat, ze sa to neda. Moj stryko mal skoncenu ucnovku bez maturity, chcel robit ale nieco normalnejsie, ako to, co robil (skladnik), tak POPRI zamestnani chodil do vecernej skoly, aby si tu maturitu urobil a ziskal lepsiu pracu. Podarilo sa aj popri praci na dve smeny.

tiper24
14. mar 2017

@dorottka jasne ze chcem ale treba na to financie a preto najprv robotu najst a popri praci tu maturitu a aj na anglinu chcem chodit

vetthy
14. mar 2017

@tiper24 co ty tu vynalozis na rozne vysvetlivky a vykrucania ja za tu energiu by som uz dva roboty nasla

tiper24
14. mar 2017

@vetthy no najdi aj mne daco ked je to take lahke

vetthy
14. mar 2017

Ok.kde?

tiper24
14. mar 2017

dnes mi volali ohladom roboty operator autosedaciek ale az v lozorne keby to bolo v KE alebo okolí

tiper24
14. mar 2017

@vetthy KE alebo okolie

vetthy
14. mar 2017

@tiper24 kiez by to bolo priamo v spajzi....kiez by sa pritom dalo pozerat aj televizor...to by bola robota

tiper24
14. mar 2017

@vetthy spajza a televizor by mi vobec nechybali keby som mal robotu v telke aj tak nic nejde a spajza je prazdna 😀

tiper24
14. mar 2017

@vetthy a uz si mi nasla nieco? si vravela ze je to take jednoduche 🙂

dorottka
14. mar 2017

@tiper24 napriklad http://praca.sme.sk/praca/mcroy-group/O2972730 ? ked sa uz bavime o autosedackach...

tiper24
14. mar 2017

@dorottka dakujem ale neviem ako by som dochadzal do velkej idy bolo by to komplikovane

tiper24
14. mar 2017

@dorottka ono tie sedacky bola skor nahoda, mam otvoreny zivotopis na profesii a kariere mozno vyberali podla toho

tiper24
14. mar 2017

@dorottka nevadilo by mi ani na stavbe napr. robit alebo s pc nieco

dorottka
14. mar 2017

@tiper24 s PC som pisala, ze budes musiet este zvladnut siete na to, aby ta niekde zobrali ako admina. co sa tyka predaja, to netusim, ako funguje... ja neviem, ale co tak skusit ist niekde robit len na skusku, zadara, proste ukazat sa, aby o tebe vedeli. Ja som tak ziskala uz pracu, urobila som jednej zacinajucej firme par webov zadarmo len tak ako ludsku vypomoc, aby sa mohli rozbehnut a ked sa im to podarilo, oslovili ma potom s ponukou... nemozes sa ist aj ty niekam ponuknut, ze im proste chces ukazat, ze to robit vies?

tiper24
14. mar 2017

@dorottka nemal by som s tym problem no len kde?

tiper24
14. mar 2017

@dorottka som poslal zivotopis do telekomu na predajcu do pobocky tak neviem ci sa ozvu

dorottka
14. mar 2017

no tam kde predsa mas zaujem robit, ja netusim, kde chces robit... pisal si KE/KS, dala som Velku Idu, co je KS, ale nedobre... tak napis, ktore KS su dobre a ktore nie, ved musis mat daku predstavu o tom, na co mas a ake existuju v regione podniky? Za tie roky ich musis vediet naspamat predsa...

vetthy
14. mar 2017

@tiper24 Adecco hlada operatorov.Tetadrogeria vykladaca.Billa predavaca.D HL cloveka na odvazenie aut.US steel vyrobnych robotnikov.na internete za 5minut.