icon

Ako si nájsť prácu bez známosti?

kasokri
13. mar 2017

Ahoj. Aj vy ste na tom podobne. Ako si najst prácu bez znamosti pri ktorej budem mat cas aj na svoje deti?

dorottka
15. mar 2017

@tiper24 tak mas este viacero, spominane Valeo, cementaren v Turni, sklad Labas v KE, DPMK casto hlada vodicov aj bez maturity, rozne donasky taktiez... ako seriozne, mas moznosti, a to som sa zamyslela na par sekund.

tiper24
15. mar 2017

@liesik no ved sa snazim, zivotopis mam otvoreny na profesii, kariere, rozposielal som zivotopis,

tiper24
15. mar 2017

@dorottka ja nikdy nebudem mat vodicak kvoli ociam, to velke minus

obsadenemeno
15. mar 2017

@liesik nanho skoda slov aj pismenok........ 🙄

mne to pride, ze asi zil s rodicmi, ktori ho podporovali, takze robit nemusel. Zrazu, 40tka na krku, rodicia uz stari, robit nevladzu alebo sa pominuli a junak zrazu zistil, ze nie je schopny samostatneho zivota.
Toz hlada zenu...najlepsie taku, co bude makat, zarabat a on bude s doma s detmi, navari, pozehli a tak. Uz to tu pisal v jednej teme.........
Ale, pruser, zrazu zistil, ze take zeny, co zarabaju dost na to, aby zivili daromneho manzela nenajdes len tak lahko, toz je ochotny zrazu sa aj zamestnat, hoci len na chvilu, kym nejaku ulovi. Samozrejme, nic tazke, alebo take, zeby nahodou musel dochadzat ci nedajboze sa za pracou prestahovat........ tak spekuluje.

tiper24
15. mar 2017

@dorottka dakujem ti, teraz som odoslal zivotopis do LABAŠ

tiper24
15. mar 2017

@obsadenemeno SKORO SI TRAFILA 🙂

dorottka
15. mar 2017

tak neviem ci to je nahoda, ale na tych dedinach je to ako keby folklor, ze kym 'decko' zije doma, nikto od neho nepyta nic na byvanie, a potom to tak vyzera, ze sa nechcu 'mladi' osamostatnovat... teda jasne, ze nechcem generalizovat, ale taku mam aspon ja skusenost. Moja svokra je tiez taka, syn im visi na krku, teraz v 27 ma konecne pracu (ale aj tak neprispieva, lebo to sa 'nepatri, aby rodicom vlastne decko platilo' 😲 ), lebo sedel doma na riti a 'pripravoval' sa na fasa job, blbosti predsa nebude brat. Odo mna chcela, aby som mu dohovorila a ked jej vravim, ze nech mu na rovinu povie, ze bud si najde job a zacne prispievat do domacnosti alebo zial pojde prec, tak mi bolo povedane, ze predsa ho nemoze nutit do roboty a co by to boli za rodicia 🙄

tiper24
15. mar 2017

@dorottka NA DEDINE CELKOVO JE TO ONICOM, TAKE NEZAZIVNE, NUDA, RADSEJ MESTO, V KE JE ASPON ZIVOT V MESTE

obsadenemeno
15. mar 2017

@tiper24 no esteze mas prachy na ten zivot v meste........ 😅

tiper24
15. mar 2017

@obsadenemeno ked budem robit budem mat 😝

dorottka
15. mar 2017

@tiper24 a ja sa vari hadam? ja suhlasim, ale vacsina ludi z dediny je presvedcena, ze ludia z mesta zavidia, lebo my sa "musime tlacit v bytoch" a zijeme v zajati betonu, sme lenivi a nevieme, co je praca, lebo v robote len sedime v teple a samozrejme nepozname ozajstne hodnoty ako je priatelstvo a rodina, lebo sa ledva pozname so susedmi :P :D

obsadenemeno
15. mar 2017

@tiper24 sak to....."ked budes robit"........... s tvojim pristupom to veru v blizkej buducnosti nebude........ 😨

tiper24
15. mar 2017

@dorottka no ja by radsej v meste zil ako na dedine ale kazdemu vyhovuje nieco ine 🙂 ked som bol minule po dlhsom case v KE tak to bolo super pacilo by sa mi zit v KE 🙂

obsadenemeno
15. mar 2017

@dorottka no ale snad by si nechcela, aby sa zahrabal na dedine.....ked v meste to zije....a ked zarobi, to nam este ukaze, ako sa zije v meste......

tiper24
15. mar 2017

@obsadenemeno JA SA ROBOTY NEBOJIM

liesik
15. mar 2017

@tiper24 ona sa bojí zrejme teba, že??? 😝

obsadenemeno
15. mar 2017

@liesik musi, ked sa ho tak velmi strani, ta robota..... 😀😝😲😉

obsadenemeno
15. mar 2017

@tiper24 moj zlaty, v Kosiciach by si neprezil ani mesiac, nevies, ake su tam ceny bytov a najmov...... a ceny v baroch urcite vyssie ako u vas v dedinskej krcme...... by si sa velmi nezabavil......🍹

tiper24
15. mar 2017

@liesik sa smejem 😀 skor ja som na nu kaslal a teraz robit chcem 🙂

tiper24
15. mar 2017

@obsadenemeno mna bary netrapia vobec 😝 nepijem, nefajcim, radsej do fitka by som siel, a najmy viem ake su

tiper24
15. mar 2017

@obsadenemeno mne samemu by stacila aj garsonka cca 300 euro najom

tiper24
15. mar 2017

ja som rodinne zalozeny u mna rodina na prvom mieste

obsadenemeno
15. mar 2017

@tiper24 no do tej garzonky sa ti ta rodina nezmesti....... a skade vziat tych 300 na najom a na dalsie poplatky....ked robota ti nevyhovuje.....no....mas problem, chlope 😎

tiper24
15. mar 2017

@obsadenemeno tak by som sa snazil viac

obsadenemeno
15. mar 2017

@tiper24 no teraz si ma rozosmial ty......... skoda, ze si sa nesnazil za poslednych 15 rokov...... to si asi nebol dovtedy velmi rodinne zalozeny, ze?

tiper24
15. mar 2017
obsadenemeno
15. mar 2017

@tiper24 no ze si preto nic neurobil, aby si zabezpecil potencionalnu rodinu....joj aha, som zabudla, ze ty hladas zenu, co sa o vsetko postara......

koncim v tejto debate, lebo si fakt na smiech a nechcem napisat nieco, co by ublizilo tvojej neznej dusicke....

tiper24
15. mar 2017

@obsadenemeno no skus 🙂

tiper24
15. mar 2017

@obsadenemeno kto vravel ze som chcel rodinu? 😨

tiper24
15. mar 2017

@obsadenemeno praveze sa neviem o rodinu postarat tak este nezakladam