icon

Ako začať kariéru blogerky či influencerky?

Včera o 14:22

Tak ma kocky zaujima, ktora sa tymto zivite. Ako ste zacali? Ako ste si vybrali temu? A za co vam vlastne platia? To si vas vyberu a vy im urobite reklamu? Prichadzaju ponuky same? Ci vy oslovujete firmy?

anonym_dac070
Včera o 14:28

Kašli na to ten trh je presýtený

timinochka_95
Včera o 14:32
@anonym_dac070

Kašli na to ten trh je presýtený

@anonym_dac070 Ani nie, zrovna ona môže prísť s niečim čo bude ľudí baviť, to je také buď alebo 😃 Zaleží koľkým ľuďom sa trafí do vkusu, atd. atd.
Ale čisto mamičkovský kontent že sedíme s deťmi doma a toto jeme a toto si obliekame a o 18 príde tatik, toho už je ozaj moc 🙈

anonym_a35a2b
Včera o 14:39

@anonym_autor ty musíš vedieť, v ktorej téme si doma, nie random, kto ti čo poradí. Spolupráce fungujú tak, že teba oslovia alebo ty ich - sama od seba, keď sa ti napr hodia do konceptu. Ďalej môžeš fungovať na báze ugc influencerky - nejdem rozpisovať na google nájdeš všetko podstatné. Platené sú bartrom, alebo odkúpia video, prípadne dostaneš peniaze za danú reklamu, alebo affiliate a ešte možnosť dlhodobej spolupráce. Hlavne na spolupráce potrebuješ mať sledovateľov(prosím ťa nekupuj ich, je to jednoduché zistiť) a dosahy!!!. A úplná podstatnosť nerobiť to len pre peniaze, lebo ako začneš, tak skončíš.

oceanahory
Včera o 14:39

@anonym_autor Ak sa na toto musis pytat, tak na to radsej naozaj kasli 😉.

autor
Včera o 14:45
@oceanahory

@anonym_autor Ak sa na toto musis pytat, tak na to radsej naozaj kasli 😉.

@oceanahory ja to nechcem robit, iba ma zaujima ako zacinali. Aj tu je ich celkost dost....

kavasaki370
Včera o 14:55

Neznášam ľudí, čo beru ostatným pozornosť, energiu, vedomosti a pod. a nemaju o to reálný záujem. Blbá tupá zvedavosť. btw kolko máš rokov? Nudíš sa čo?

kavasaki370
Včera o 14:57

Milujem odpoveď: Veď len tak sa pýtam..... Tak ja ti "len tak" strelím za ucho. Bude to oki?

autor
Včera o 15:05
@kavasaki370

Milujem odpoveď: Veď len tak sa pýtam..... Tak ja ti "len tak" strelím za ucho. Bude to oki?

@kavasaki370 ty by si mi bola nesympaticka, asi by som ta nesledovala.

anonym_dac070
Včera o 15:13
@kavasaki370

@kavasaki370 daj si facku ..

kavasaki370
Včera o 15:20
@anonym_dac070

@kavasaki370 daj si facku ..

@anonym_autor
@anonym_dac070
@anonym_auto
@anonym_dac070 To hovorí tvoja bláznivá myseĺ. Chápem. Skús si ju vhodne usmerniť. 💚

autor
Včera o 15:51
@kavasaki370

@anonym_autor
@anonym_dac070
@anonym_auto
@anonym_dac070 To hovorí tvoja bláznivá myseĺ. Chápem. Skús si ju vhodne usmerniť. 💚

@kavasaki370 co si sa zle vyspala? Ved normalne sa pytam... Zaujima ma, ako su tu uspesne zeny prave v tejto oblasti.

cyneric
Včera o 16:27

Nájdeš si tému ktorá ťa zaujíma, začneš tvoriť o nej obsah. Ak to zaujme iných ľudí, skrz obsah (napr. recepty na varenie) alebo tvoj charakter tak ťa začnú sledovať. Podľa toho ako sa vieš presadiť/predať a ako kontroverzný je obsah ktorý tvoríš tak ťa potom oslovujú značky skrz agentúry aby si im propagovala produkt za peniaze/produkty a balíčky či iné. V prípade streamovania (napr. videohier) sa díva na počet divákov, tam potom dostávaš zdarma hry na skúšanie a prípadne tiež platený advertisement. Ako influencer zarábaš väčšinou z viacerých zdrojov naraz, nie je to ani stabilná práca a najmä je to vyťažujúce [pretože tvoja výplata závisí na tom ako veľmi ťa ostatní majú radi].

kavasaki370
Včera o 16:30
@anonym_autor

@kavasaki370 co si sa zle vyspala? Ved normalne sa pytam... Zaujima ma, ako su tu uspesne zeny prave v tejto oblasti.

@anonym_autor Načo sa o to zaujímaš, keď ťa to reálne nezaujíma? Chápeš pointe?

doriiis
Včera o 17:09

Kašli na to. Toto ,, povolanie " zanikne. Už teraz ho nahrádza AI

rozculena
Včera o 17:21
@doriiis

Kašli na to. Toto ,, povolanie " zanikne. Už teraz ho nahrádza AI

@doriiis sledujem jeden profil,ten určite AI nenahradí

autor
Včera o 17:22

Aj tu su niektore, tak sa pochvalte

tiika
Včera o 17:27
@rozculena

@doriiis sledujem jeden profil,ten určite AI nenahradí

@doriiis
@rozculena tiež si myslím, že nenahradí, možno do istej miery. Avšak práve kvôli AI sú a budú originalita, autenticita, ľudskosť, jedinečnosť omnoho viac vzácnejšie.

anonym_d41be8
Včera o 17:41

Je plný internet týchto hviezdiciek 🤯 co je také úžasné na tom robiť reklamy na každú 💩.. Kvalitné veci sa predávajú aj samé. Určite nekúpim niečo čo potrebuje byť promovane 100 influencermi. A je to dookola to isté.

vilma7
Včera o 18:34

Čítam že este si nedostala odpoveď na otázku. Klasika MK.
Ja nie som žiadna, ale suseda sa najskôr nahlásila na Farmu aby si ju všimlo čo najviac ľudí. A zrejme až potom začala byť influencerka...ale čo robí neviem, nesledujem žiadnu.

anonym_4897f4
Včera o 18:38

@anonym_autor nezacinat. Znicis si zivot.

klotildabazarik
Včera o 18:53

@anonym_autor sa chod opytat plackovej a spol nie tu na koni sa pytas mamiciek

anonym_29d60a
Včera o 19:43

Nepochopím ľudí, ktorí sledujú influencerov. Ľudia čo ledva využijú zo svojich platov dotujú influencerov, ktorí sa kúpu v peniazoch. Choré úplne. V živote by som si nič nekúpila s kódom od nejakého influencera.

anonym_fe57f4
Včera o 22:58

@anonym_autor Tajomstvo spočíva v tom, že niečo vymyslíš sama a presne vieš ako začať, s čím začať...

lentakyterapeut
Dnes o 06:49

@anonym_autor v prvom rade musis tomu venovat, obetovat kopec casu a necakat vysledky v peniazoch hned.
Vela zavazi vzhlad, ak si atraktivna a vyrecna predas aj pokazeny vysavac.
Jevjedno cim zacnes ale musis tvorit pravidelne co vela ludi vycerpa.