Ako začať kariéru blogerky či influencerky?
Tak ma kocky zaujima, ktora sa tymto zivite. Ako ste zacali? Ako ste si vybrali temu? A za co vam vlastne platia? To si vas vyberu a vy im urobite reklamu? Prichadzaju ponuky same? Ci vy oslovujete firmy?
Kašli na to ten trh je presýtený
@anonym_dac070 Ani nie, zrovna ona môže prísť s niečim čo bude ľudí baviť, to je také buď alebo 😃 Zaleží koľkým ľuďom sa trafí do vkusu, atd. atd.
Ale čisto mamičkovský kontent že sedíme s deťmi doma a toto jeme a toto si obliekame a o 18 príde tatik, toho už je ozaj moc 🙈
@anonym_autor ty musíš vedieť, v ktorej téme si doma, nie random, kto ti čo poradí. Spolupráce fungujú tak, že teba oslovia alebo ty ich - sama od seba, keď sa ti napr hodia do konceptu. Ďalej môžeš fungovať na báze ugc influencerky - nejdem rozpisovať na google nájdeš všetko podstatné. Platené sú bartrom, alebo odkúpia video, prípadne dostaneš peniaze za danú reklamu, alebo affiliate a ešte možnosť dlhodobej spolupráce. Hlavne na spolupráce potrebuješ mať sledovateľov(prosím ťa nekupuj ich, je to jednoduché zistiť) a dosahy!!!. A úplná podstatnosť nerobiť to len pre peniaze, lebo ako začneš, tak skončíš.
@anonym_autor Ak sa na toto musis pytat, tak na to radsej naozaj kasli 😉.
@anonym_autor Ak sa na toto musis pytat, tak na to radsej naozaj kasli 😉.
@oceanahory ja to nechcem robit, iba ma zaujima ako zacinali. Aj tu je ich celkost dost....
Neznášam ľudí, čo beru ostatným pozornosť, energiu, vedomosti a pod. a nemaju o to reálný záujem. Blbá tupá zvedavosť. btw kolko máš rokov? Nudíš sa čo?
Milujem odpoveď: Veď len tak sa pýtam..... Tak ja ti "len tak" strelím za ucho. Bude to oki?
Milujem odpoveď: Veď len tak sa pýtam..... Tak ja ti "len tak" strelím za ucho. Bude to oki?
@kavasaki370 ty by si mi bola nesympaticka, asi by som ta nesledovala.
@kavasaki370 daj si facku ..
@kavasaki370 daj si facku ..
@anonym_autor
@anonym_dac070
@anonym_auto
@anonym_dac070 To hovorí tvoja bláznivá myseĺ. Chápem. Skús si ju vhodne usmerniť. 💚
@anonym_autor
@anonym_dac070
@anonym_auto
@anonym_dac070 To hovorí tvoja bláznivá myseĺ. Chápem. Skús si ju vhodne usmerniť. 💚
@kavasaki370 co si sa zle vyspala? Ved normalne sa pytam... Zaujima ma, ako su tu uspesne zeny prave v tejto oblasti.
Nájdeš si tému ktorá ťa zaujíma, začneš tvoriť o nej obsah. Ak to zaujme iných ľudí, skrz obsah (napr. recepty na varenie) alebo tvoj charakter tak ťa začnú sledovať. Podľa toho ako sa vieš presadiť/predať a ako kontroverzný je obsah ktorý tvoríš tak ťa potom oslovujú značky skrz agentúry aby si im propagovala produkt za peniaze/produkty a balíčky či iné. V prípade streamovania (napr. videohier) sa díva na počet divákov, tam potom dostávaš zdarma hry na skúšanie a prípadne tiež platený advertisement. Ako influencer zarábaš väčšinou z viacerých zdrojov naraz, nie je to ani stabilná práca a najmä je to vyťažujúce [pretože tvoja výplata závisí na tom ako veľmi ťa ostatní majú radi].
@kavasaki370 co si sa zle vyspala? Ved normalne sa pytam... Zaujima ma, ako su tu uspesne zeny prave v tejto oblasti.
@anonym_autor Načo sa o to zaujímaš, keď ťa to reálne nezaujíma? Chápeš pointe?
Kašli na to. Toto ,, povolanie " zanikne. Už teraz ho nahrádza AI
Aj tu su niektore, tak sa pochvalte
Je plný internet týchto hviezdiciek 🤯 co je také úžasné na tom robiť reklamy na každú 💩.. Kvalitné veci sa predávajú aj samé. Určite nekúpim niečo čo potrebuje byť promovane 100 influencermi. A je to dookola to isté.
Čítam že este si nedostala odpoveď na otázku. Klasika MK.
Ja nie som žiadna, ale suseda sa najskôr nahlásila na Farmu aby si ju všimlo čo najviac ľudí. A zrejme až potom začala byť influencerka...ale čo robí neviem, nesledujem žiadnu.
@anonym_autor nezacinat. Znicis si zivot.
@anonym_autor sa chod opytat plackovej a spol nie tu na koni sa pytas mamiciek
Nepochopím ľudí, ktorí sledujú influencerov. Ľudia čo ledva využijú zo svojich platov dotujú influencerov, ktorí sa kúpu v peniazoch. Choré úplne. V živote by som si nič nekúpila s kódom od nejakého influencera.
@anonym_autor Tajomstvo spočíva v tom, že niečo vymyslíš sama a presne vieš ako začať, s čím začať...
@anonym_autor v prvom rade musis tomu venovat, obetovat kopec casu a necakat vysledky v peniazoch hned.
Vela zavazi vzhlad, ak si atraktivna a vyrecna predas aj pokazeny vysavac.
Jevjedno cim zacnes ale musis tvorit pravidelne co vela ludi vycerpa.
Ja som nad tym uvazovala pred asi 8 rokmi a viem, ze by som uspela, lebo mam na to skvele podmienky, manzel by mohol mat dalsi kanal, spolu aj samostatne, ale nedokazala som sa vzdat svojho sukromia.

Kašli na to ten trh je presýtený