icon

Ako získať prácu pomocnej sily v kuchyni?

janka123456879
25. apr 2025

Milé mamičky , rozmýšľam nad prácou kde sa zamesnam o rok mi končí rodičak , a rozmýšľala som že by som chcela ísť robiť buď do škôlky pomocnú silu alebo do školy , lebo časovo mi to bude vyhovovalo . Už dlhšiu dobu som chcela robiť pomocnú silu do kuchyni tam ale sa mi to nepodarilo lebo som pozerala na internete a nikdy mi nejak nenašlo lebo už asi malo obsadené , ale už som rozmýšľala že pošlem im životopis všade , už keď sa tak ozvú , rozmýšľala som buď do Michaloviec alebo už okolí zemplínskej šírave . Neviete mi nejak poradiť ako by som sa tam dostala do práce . Bola by som veľmi rada ak by ste mi pomohli Vopred Ďakujem , za každé info budem rada .

kavasmliekom
25. apr 2025

@janka123456879 školy a škôlky majú na svojich weboch ponuku práce. Oni nedajú len tak na profesiu.

pokemonkaa
25. apr 2025

https://www.edujobs.sk/

vygeneruj si pracovnu poziciu cez ZOZNAM POZICII

zuzanockamt
25. apr 2025

@janka123456879 Edujobs a aj Profesia, školy dávajú aj tam úplne bežne inzeráty. A potom popozerať stránky škôl v okolí a obvolať, aj keď inzerát nemajú.

euka210
25. apr 2025

@janka123456879 tak to musis sama volat, posielat zivotopisy do skolok, skol, necakaj na nejaky inzerat v oblasti, kde je pracovnych prilezitosti malo a ludia beru, co pride...

janka123456879
autor
25. apr 2025
@zuzanockamt

@janka123456879 Edujobs a aj Profesia, školy dávajú aj tam úplne bežne inzeráty. A potom popozerať stránky škôl v okolí a obvolať, aj keď inzerát nemajú.

@zuzanockamt ďakujem krásne za odpoveď

janka123456879
autor
25. apr 2025
@euka210

@janka123456879 tak to musis sama volat, posielat zivotopisy do skolok, skol, necakaj na nejaky inzerat v oblasti, kde je pracovnych prilezitosti malo a ludia beru, co pride...

@euka210 no to viem som si všimla akože ja nečakám len sa mi zdá ešte priskoro dávať žiadosti do roboty keď že som rozmýšľala že keď malý bude mať 3 roky tak že pôjdem do roboty viete ja som už robila pomocnú silu do kuchyni bsh

sante81
25. apr 2025

@janka123456879 pomocna sila v kuchyni je poriadny zaberak, narobiš sa a nieje to ani zaplatené. Tak držím palce. Pošli si žiadosť na mestský úrad, že hľadáš robotu, a oni ťa budú mať v evidencii

luccija
25. apr 2025

@janka123456879 to by som radšej išla niekde do foodu do obchodného centra, do reštaurácie..v škôlke, škole sa zodries za nižší plat

simonka1304
25. apr 2025
@janka123456879

@euka210 no to viem som si všimla akože ja nečakám len sa mi zdá ešte priskoro dávať žiadosti do roboty keď že som rozmýšľala že keď malý bude mať 3 roky tak že pôjdem do roboty viete ja som už robila pomocnú silu do kuchyni bsh

@janka123456879 určite vyskúšaj.Zastupovala som dlhodobo pn v škole..nebolo to vobec take strašné.
Teraz som pomocná v kuchyni kde sa cca 600 obedov vari..5 druhov jedal a tiež to neni strašné..Kto chce robiť..robi..

matkahelka
25. apr 2025
@luccija

@janka123456879 to by som radšej išla niekde do foodu do obchodného centra, do reštaurácie..v škôlke, škole sa zodries za nižší plat

@luccija autorke ide o to mat volne vikendy a v bezne dni koncit o 14.00. ved to pracovna doba snov. ta v OC je naopak, nocna mora

matkahelka
25. apr 2025

Chod sa do skol/skolok osobne opytat a nechaj tam ziadost a CV. ja mam v okoli 2 ZS, kde pomocnu silu hladali vo februari a miesta boli do 48 hodin obsadene- vybrali si presne zo ziadosti, ktore mali u seba. po takych miestach je dopyt ako po teplych rozkoch. a teda, vobec to nie je taka narocna praca, ja mam kamosku vystudovanu ing.ekonomie, ktora si tu pracu pochvaluje- pracovala v uctovnickej firme, potom v korporate, teraz je uz treti rok v skol.jedalni ako pomocna sila a pochvaluje si- ziaden tlak na vykon, ziaden pracovny stres, ziadne nadcasy. a ked je skola zatvorena a nevaria, tak ak nemaju co akoze upratovat, tak tam idu na 3 hodiny posediet a precitat casopisy a rata sa im to ako 7.5 hod. odpracovany den. a uplne rovnako to mala aj dcera nasej susedy, ona vzdy hovorila, ze to je praca snov, zarobok nizky, ale clovek sa nenarobi a o pol tretej je doma.

janka123456879
autor
25. apr 2025
@matkahelka

Chod sa do skol/skolok osobne opytat a nechaj tam ziadost a CV. ja mam v okoli 2 ZS, kde pomocnu silu hladali vo februari a miesta boli do 48 hodin obsadene- vybrali si presne zo ziadosti, ktore mali u seba. po takych miestach je dopyt ako po teplych rozkoch. a teda, vobec to nie je taka narocna praca, ja mam kamosku vystudovanu ing.ekonomie, ktora si tu pracu pochvaluje- pracovala v uctovnickej firme, potom v korporate, teraz je uz treti rok v skol.jedalni ako pomocna sila a pochvaluje si- ziaden tlak na vykon, ziaden pracovny stres, ziadne nadcasy. a ked je skola zatvorena a nevaria, tak ak nemaju co akoze upratovat, tak tam idu na 3 hodiny posediet a precitat casopisy a rata sa im to ako 7.5 hod. odpracovany den. a uplne rovnako to mala aj dcera nasej susedy, ona vzdy hovorila, ze to je praca snov, zarobok nizky, ale clovek sa nenarobi a o pol tretej je doma.

@matkahelka no šak práve ja som robila pomocnú silu do kuchyni ja som bola 7:00 do 15:00 ja som robila bsh v kuchyni tá viem čo to je ja som mala veľa obedov tam atď ..... Ale už tam nechcem ísť radšej by som išla robiť do škôlky školy pomocnú silu ja som praxovala na základnej školy v kapusanoch tak že viem čo to je ako mňa tá práca baví mne to aj časovo vyhovuje synček bude chodiť škôlky skončim v robote a pôjdem pre neho preto takú cestu hľadám že by len dobre bolo chod je to minimálna mzda ale mne to tak pasuje všetko lebo dnešnej dobe keď dakde chces robiť tak musíš mať skúsenosti bez stoho tá nezoberú ja viem robiť kuchyni atď

janka123456879
autor
25. apr 2025
@luccija

@luccija ťažko sa tam dostanem každý si vyberá každého ... Viem o čom píšem ja keď som začala dávať žiadosti o robotu nemala som šancu ísť robiť niekde čašníčku a potom ma to už nebaví skorej radšej robit pomocnú silu dakde kde len čistis zeleninu atď pomáhas pri varení , umyvas riad atď ..... Je to dobrá práca chod je to minimálna mzda aj to dačo jak nič ....

tiika
26. apr 2025

@janka123456879 z mojich skúsenosti nie je problém získať takúto prácu. Skôr natrafiť na dobrý kolektív, seriózneho zamestnávateľa, adekvátne pracovne podmienky a celkovo pri nej vydržať.
Môže ti veľmi pomôcť, že máš ujasnené to, akú prácu a z akých dôvodov chceš.
Začala by som tým, že by som si pripravila životopis s krátkym popisom o sebe, prečo máš záujem o tuto prácu. Na tejto pozícii sa cení, keď je niekto stabilný, vie zvládnuť i väčšiu fyzickú záťaž, je ochotný spolupracovať a brat ohľad na potreby celého tímu nielen svoje.
Spisala by som si zoznam škôl a škôlok a postupne ich s tými životopismi obehla. Buď ráno, alebo poobede. Pýtala sa na vedúcu jedálne, či riaditeľku, v skratke povedala, o čo ti ide, nechala životopis, navrhla aj občasnú výpomoc či prácu na dohodu (zatiaľ, nech získaš nejakú prac, časom z toho môže byt prac.pomer alebo ti to pomôže inde).

janka123456879
autor
26. apr 2025
@tiika

@janka123456879 z mojich skúsenosti nie je problém získať takúto prácu. Skôr natrafiť na dobrý kolektív, seriózneho zamestnávateľa, adekvátne pracovne podmienky a celkovo pri nej vydržať.
Môže ti veľmi pomôcť, že máš ujasnené to, akú prácu a z akých dôvodov chceš.
Začala by som tým, že by som si pripravila životopis s krátkym popisom o sebe, prečo máš záujem o tuto prácu. Na tejto pozícii sa cení, keď je niekto stabilný, vie zvládnuť i väčšiu fyzickú záťaž, je ochotný spolupracovať a brat ohľad na potreby celého tímu nielen svoje.
Spisala by som si zoznam škôl a škôlok a postupne ich s tými životopismi obehla. Buď ráno, alebo poobede. Pýtala sa na vedúcu jedálne, či riaditeľku, v skratke povedala, o čo ti ide, nechala životopis, navrhla aj občasnú výpomoc či prácu na dohodu (zatiaľ, nech získaš nejakú prac, časom z toho môže byt prac.pomer alebo ti to pomôže inde).

@tiika ďakujem za odpoveď ako ja mám prax v kuchyni len mi ide o to ako získať tú prácu v škole , škôlke , v kuchiny