icon

Ako zmiernim stres z novej práce?

siska012
24. sep 2020

Ahojte, 2 roky som robila na živnosť a teraz po pol roku čo som bola doma som si našla prácu v obchode s potravinami. Včera som bola prvý deň, mala som hrozne stresy už od pondelka, dnes má idú učiť na pokladni a od rána mam neskutočne stresy, je mi zle, nechuti mi jest, za ten týždeň som schudla 2 kg. Ešte nikdy som takúto robotu nerobila, nikto mi nič poriadne nevysvetlil, všetko som sa vkuse musela vypytovať. A dnes keď viem že ma čaká pokladňa a musím ovládať rôzne kódy na pečivo a pod tak mam ešte väčšie stresy. Ako to zmierniť? Nemyslím na nič iné, začínam poobednú a už som od 5tej hore čo to mám stále v hlave. Som dosť stredový človek a takéto veci čo sa iným zdajú v pohode sú pre mňa náročné a neviem čo robiť

Strana
z2
lilitela
25. sep 2020

@mirgenah Taketo som mala aj ja a hrdost a povaha mi nedovolili odist, hoci som citila, ze by to bolo najlepsie. Lebo praca ma bavila, iba akosi kolektiv ma neprijal, hoci oni boli fajn, neviem, zrejme sa nevedeli zmnierit ze niekoho nahradzam, koho mali radi. Vyriesilo sa to samo, firma sla do krizy, polovica z nas dostala vypoved, mne neuveritelne odlahlo a potom som si vravela, ze chvalabohu - ale to je ina situacia, ten stres pochadzal z tej atmosfery, ktora tam vladla, a ktoru som nevedeal zmenit ani ja, ale som aj vedela, ze sa to nezmeni ani samo od seba, ked sa to neudialo za 9 mesiacov.
Inak horor - som chodila este aj sama na obedy, to sa mi v zivote nestalo - firma bola rozdelena na skupinky a ja som robila asistentku sefke, cize som nemala "ziadnu skupinku", a sefka na obed nechodila... brrr.

alchemilkazltozelena
4. okt 2020

@siska012 ahoj, tak ako zvladas? 💪🤗😊

siska012
autor
17. okt 2020

@alchemilkazltozelena ahoj, už vcelku dobre... Ešte si situácie ktoré ma dostanú do stresu ale už je to pohoda... No prvý týždeň a pol bol hrozný, schudla som 3 kg

Strana
z2