Ako zvládate dve až tri práce súčasne?
Caute. Sem tam su tu prispevky ako makate a mate 2-3 roboty sucasne. Co tym myslite? Resp ako je to mozne. To mate nizsie uvazky alebo su to brigady ci podnikanie? Lebo ak mate full time job 8 hodin denne , plus spanok a nejake presuny a tak , tak si to neviem prestavit. Max nejake 2 hodky po veceroch nieco robit nepravidelne to ano. Dik za vysvetlenie.
A spal by som priamo v office na stole kvoli uspore casu alebo raz za tyzden pocas trasnferu v mhdcke. 🙂))))))) to je plan
A spal by som priamo v office na stole kvoli uspore casu alebo raz za tyzden pocas trasnferu v mhdcke. 🙂))))))) to je plan
@noone007 A dobre sa je v robote ešte sprchovať. Usetria sa naklady za vodu a mydlo. 💪
@noone007 A dobre sa je v robote ešte sprchovať. Usetria sa naklady za vodu a mydlo. 💪
@kavasaki370 tak to je samo must have. S tym som pocital . Sprcha v robotke. Kefky dam na umyvadlo. Komplet office life 24 a day. 😉 jedlo priamo za monitorov aj vsetko. Max. Nejaka deka na prikrytie.
@noone007
@kavasaki370 ale s tymi nakladmi to ma nenapadlo. 🙂 bral som to skor ako casovy benefit. Ze vyrazne usetris zbytocne transporty.
@kavasaki370 tak to je samo must have. S tym som pocital . Sprcha v robotke. Kefky dam na umyvadlo. Komplet office life 24 a day. 😉 jedlo priamo za monitorov aj vsetko. Max. Nejaka deka na prikrytie.
@noone007 💝💝💝 jj ideálka 😀
@noone007 paplón v skrinke to istí haha
@noone007 paplón v skrinke to istí haha
@kavasaki370 jj. Presne. Nieco ako eddie v baywatchi ked prespaval na plazi vo vezi. Rano vykloktas umyjes a si na placi ready od 5tej. Aj ked on to robil kvoli tomu ze nemal byvanie v Californii uz vtedy 90s bola palka
@kavasaki370 jj. Presne. Nieco ako eddie v baywatchi ked prespaval na plazi vo vezi. Rano vykloktas umyjes a si na placi ready od 5tej. Aj ked on to robil kvoli tomu ze nemal byvanie v Californii uz vtedy 90s bola palka
@noone007 palka áno. Teraz Mega pálka haha.
Švagor v UK robí šofér školských autobusov, medzi tým ako ráno pozbiera a poobede zoberte deti má voľno plus víkendy robí taxikára. Kmotra pracuje na úrade ako matrikarka, pracuje aj ako hospodárka v mš, opatruje mamku a ešte robí aj s Avon, Oriflame. Manžel mal popri práci stále nieco skladanie nábytku, sťahovanie brigádu v pneuservise. Mama ako účtovníčka pracovala 8h v práci a popri tom živnosť, ja tiež. Najlepšia kamarátka pracuje v oblasti logistiky , v práci končí o 14:00 potom učí AJ na cirkevnej škole.
Nie je všetko BA u nás v meste na presun bohaté stačí 10min
@noone007 moja sesternica, pondelok-piatok office job, príde domov okolo 17:00. Po večeroch robí zákazky ako externista. Piatok večer, sobota večer robí čašníčku. Žije sama, žiadny partner, deti, v nedeľu dobieha celý týždeň. Má čo robiť, lebo v meste kde žije sú byty drahé. Pohybuje sa však v rámci MHD, všetko blízko.
Mám full time a popri tom robím ešte svoje ale mňa to extrémne baví. Takže mám viac menej vzdelávanie priamo v praxi len mi za to platia a nemusím si ja nejaké kurzy.
@katkaseiner no ved prave. Hlavne ak robis dajme to do 17tej. Tak sa musis presunut a co zacnes o 18tej inde? A robis do 22? To musis mat uvazok bud brigadny ale strikne to naplanovat aby ti to vychadzalo. Kolony zdrzanie. Etc. Viem si to predstavit len tak lightovo ze nie si striktne viazana casmi
@noone007
ja som to tiez tak mala v DE. Plny uväzok 4 dni v tyzdni na 7 hodin denne, pokial bolo treba aj dlhsie. To som robila opazrovatelku detom, zacinala som o 9tej rano. Od 7-8:30 som denne chodila pichat starsej dame inzulin a chystat ranajky, obcas vysla aj prechadzka. V ouatky som na 8 hodin chodila uoratovat.
V noci a vikendy som mala babysiting.
Bola som vsak mlada, bez zavazkov a prve 2 prace boli od seba 10 minut pešo.
No pokial je niekto sikony zivnostnik ci itckar, vue robit 2 prace sucasne 🙂.
Este co si viem fiktevne predstavit je dajme tomu 8 hodin v offixe tak lightovo pro forma a potom od 18tej do noci v bare casnika alebo security. Lol. Inak to musi byt flexible. Nie ze o 17tej koncis jeden job a o 18tej zacinas fix dalsi do 24:00 prespis a znova
@noone007 tak takýmto spôsobom sa to dlho vydržať nedá, ale mala som spolužiačku, ktorá odišla od rodičov alkoholikov hned po maturite a keď sa hccela postaviť na vlastné nohy, tak nejaký čas takto fungovala.
@noone007
Poznám viacerých, ale všetci sú lekári. Bývalá spolužiačka je od 7:00 do 15:00 v ambulancii ako všeobecná lekárka, od 16:00 do 22:00 na pohotovosti v okresnom meste. Robí aj víkendy 8:00-22:00, za mesiac jej to vyjde minimálne ako plný úväzok, čo sa hodín týka, takže má 2 plné úväzky
@noone007 Na zoznamke osoba s ktorou boli určité sympatie, mala 3joby. Prvý origo 8mička v kancli. Potom išla upratovať. A vecer rozvazať cez Bolt. Do polnoci cca.
Sa jej pýtam. A to kedy budeme spolu?
No nikdy haha
Iná osoba na zoznamke ťahá 12tky Po-Ne. V Dome pre seniorov. Sa jej pytam kedy dáme stretko. Že od 15.12. má dovolenku. 🤣🤣🤣
@kavasaki370 aké bohaté skúsenosti so zoznamkou 😀 to kde "pôsobíš"?
@noone007 podla zakona mozes mat max.150% uvazok ak si zamestnanec..ja mam aktualne 130%, (mam dvoch zamestnavatelov,u jedneho 100% a u druheho 30%)a mam az cez hlavu.stiham tak,ze vela z toho robim z domu.to ze niekto povie,ze ma 3 roboty moze znamenat kludne aj to,ze robi menej ako ja ktora mam dve to sa ludia tak radi chvastaju alebo stazuju. Nezalezi kolko mas robot ale aky uvazok dokopy
Ok . Chapem ale su to skor brigady teda resp dohody. Cixe nerobite 8 hodin za jednym pasom napr. A potom dalsich 8 hodin za druhym. Viee co myslim 🙂
@noone007 jasne že nikto nemá 2 8 hodinové pracovné úväzky, ty kde žiješ? Ved to ani nie je legálne 🤦♀️
@noone007
Poznám viacerých, ale všetci sú lekári. Bývalá spolužiačka je od 7:00 do 15:00 v ambulancii ako všeobecná lekárka, od 16:00 do 22:00 na pohotovosti v okresnom meste. Robí aj víkendy 8:00-22:00, za mesiac jej to vyjde minimálne ako plný úväzok, čo sa hodín týka, takže má 2 plné úväzky
@sss777 toto je blbost,zakon dovoluje 1,5 uvazku
Kamaratkin partner ma 4 roboty npr 🙂 ale on je mega sikovny ITckar, a 3 roboty ma v tom istom 8h pracovnom case :D ti zamestnavatelia to nevedia, minule sme boli na chate a mal 3 meetingy naraz 😅 keby nie som svedkom, neuverim. Je zivnostnik a sam si dal ciel zarobit, co najviac, aby ked budu deti, mohol sa im venovat, kedze on, tej pozornosti, od otca vela nemal…
@cyberk ludia ,vy splietate neskutocne.ak je zivnostnik,nema zamestnavatela predsa!najprv uvazuj,potom pis.ako zivnostnik mozes robit presne to,co on
Citate to vobec? Vsak ja sa som hned pisal ze zp to neumoznuje. Ale Pokial viem tak na podnikatelov resp. Napr. Sro konatelov a neviem mozno aj na zivnostnikov sa ZP nevztahuje. Cize kludne mozes robit kolko chces. Alebo sa mylim?
@cyberk ludia ,vy splietate neskutocne.ak je zivnostnik,nema zamestnavatela predsa!najprv uvazuj,potom pis.ako zivnostnik mozes robit presne to,co on
@anonym_91f64a dakujem . Ja mam pocit ze niekto to tu fakt ani necita a uz odpisuje.vsak som v strede diskusie pisal ze asi nie ako zam. Lebo to na sr nejde.
Citujem sam seba:Tak to by bol moj sen = ako z filmov o mladom ambicioznom makacovi. Vaic ako 100 hodin odrobenych tyzdenne 🙂 . Ale fakt makacka nie len tak postavat. Bud programovat alrbo lopatovat prip mix. to je celindz. skoda ze to zp neumoznuje asi. Tak jedine ako zivnosti ci podnikatel.
Citate to vobec? Vsak ja sa som hned pisal ze zp to neumoznuje. Ale Pokial viem tak na podnikatelov resp. Napr. Sro konatelov a neviem mozno aj na zivnostnikov sa ZP nevztahuje. Cize kludne mozes robit kolko chces. Alebo sa mylim?
@noone007 presne tak.zivnostnik moze robit od vidim do nevidim,nema horny strop pracovnych hodin
A presne vidno napr. Inzeraty ako ist robotovat napr do DEU alebo SWE a pise ze za 6000. Ano. Ale to je pri x hodinach. a na ZIVNOST. Uvedena moznost robit aj 16ky - to je akoze benefit 🙂. Vsak co s volnym casom na ubytovni vsakze. Takze teoreticky mozes odrobit 340 hodin alebo kolko Takze 16x3x20 = tramtada. Ale to beru zivnostnikov
@noone007 ano technicky mas pravdu, ale ver mi, druha a tretia praca isto nie su tyzdenne viac ako 3-4 hodiny
@katkaseiner Normálne práca podnikanie, 8-9 hodín denne + 4 hodiny týždenne ďalšia práca
Manžel robil na 2 smeny a popritom mal prácu na dohodu, kde chodil v čase ranného voľna. Bolo to pre neho viac oddych než práca. Takže tam chodil rad..
@noone007 Na zoznamke osoba s ktorou boli určité sympatie, mala 3joby. Prvý origo 8mička v kancli. Potom išla upratovať. A vecer rozvazať cez Bolt. Do polnoci cca.
Sa jej pýtam. A to kedy budeme spolu?
No nikdy haha
Iná osoba na zoznamke ťahá 12tky Po-Ne. V Dome pre seniorov. Sa jej pytam kedy dáme stretko. Že od 15.12. má dovolenku. 🤣🤣🤣
@kavasaki370 tak jej bolo treba financne pomoct avy mala cas na teba , proste ak niekomu na niekom zalezi a moze tak pomoze , tu zrejme o to neslo , ja som mala to stastie , ze som na takych ksmaratov ktori pomohli a to nezistne , teda nic neocakavali
Citujem sam seba:Tak to by bol moj sen = ako z filmov o mladom ambicioznom makacovi. Vaic ako 100 hodin odrobenych tyzdenne 🙂 . Ale fakt makacka nie len tak postavat. Bud programovat alrbo lopatovat prip mix. to je celindz. skoda ze to zp neumoznuje asi. Tak jedine ako zivnosti ci podnikatel.
@noone007 môj muž robí 8 hodín v jednej práci, potom ide do druhej práce, tam je 5 hodín denne, práce má kúsok od seba, takže časová strata tam prakticky nie je žiadna, cez víkend má voľno
@noone007 Vieš tu je to samá superžena, čítam inde, že aj nadpriemerné IQ, nadpriemerné príjmy, čas na nechty, vlasy, mihalnice, fitká, pečenie, zdobenie stromčeka, dokonca aj na deti, manžela, rodičov.....🙂)

Mala som kamaratku, ktora fungovala tak, ze pracovala v skolstve pondelok-piatok, vecer a cez vikendy brigadovala v supermarkete.