Ako zvládate dve až tri práce súčasne?
Caute. Sem tam su tu prispevky ako makate a mate 2-3 roboty sucasne. Co tym myslite? Resp ako je to mozne. To mate nizsie uvazky alebo su to brigady ci podnikanie? Lebo ak mate full time job 8 hodin denne , plus spanok a nejake presuny a tak , tak si to neviem prestavit. Max nejake 2 hodky po veceroch nieco robit nepravidelne to ano. Dik za vysvetlenie.
@kavasaki370 skús si 12tky v dome seniorov, potom ta mozno smiech prejde.
@aandrea9 preco by ho mal prejst smiech? To by bola fest skoda. Je to korenie zivota. Netreba sa brat az tak vazne a radsej sa bavte a urobte nieco pozitivne so svojim zivotom . Aj po alebo pri narocnej sichte je dobre ked sa clovek zasmeje a uvolni. Urcite aj deduskom viac prospeje ak niekto nebude mrzuto zazerat ale skor sa usmeje.
@kavasaki370 tak jej bolo treba financne pomoct avy mala cas na teba , proste ak niekomu na niekom zalezi a moze tak pomoze , tu zrejme o to neslo , ja som mala to stastie , ze som na takych ksmaratov ktori pomohli a to nezistne , teda nic neocakavali
@anonym_08facf Určite. Veď som to s ňou aj riešil. Ale ona mala akési dlhy skrz byvaleho manžela. A ja som nebol zasa v takom postavení, aby ma Ona pribrala to riešení tychto osobnych veci. Sympatie boli. Ale ona už v tom ficala zrejme dlhsie a ja som tam nepatril do tych jej cinnosti. Alebo ako to povedať.
Ale tvojej pointe rozumiem a som rad, ze si natrafila na taketo fajn osoby. 💚
@aandrea9 Kazdy mame svoj udel. Ona si vybrala toto a bavi ju to. Je spoko. Ja to robiť nebudem. Moja pracovná sféra a kvalifikacie su v inom obore.
Tak full time job by mal byť len jeden, zo zákona by sa nemal prekrývať full time s dohodou ani iným úväzkom. Ja mám jeden full time klasika 8h v office, potom 1/4 úväzok, ale to je cez eurofondy prísne kontrolované, takže výkazy si tak píšem, že až keď skončím v kancli, tak 2-3 hodiny mimo toho pracovného času si píšem hodiny na tomto úväzku, a ešte občas robím jazykové korektúry podľa požiadavky a dopytu.
@aandrea9 preco by ho mal prejst smiech? To by bola fest skoda. Je to korenie zivota. Netreba sa brat az tak vazne a radsej sa bavte a urobte nieco pozitivne so svojim zivotom . Aj po alebo pri narocnej sichte je dobre ked sa clovek zasmeje a uvolni. Urcite aj deduskom viac prospeje ak niekto nebude mrzuto zazerat ale skor sa usmeje.
@noone007 neberiem sa az tak vážne. Poznám ženu, ktora robi opatrovateľku na 110% s úctou a empatiu k starým ľuďom a ver, ze ak to povolanie clovek robí ako má, je tých 12 hodín skutočne vyčerpávajúcich. Psychicky aj fyzicky. Snáď si rozumieme.
.
Tak full time job by mal byť len jeden, zo zákona by sa nemal prekrývať full time s dohodou ani iným úväzkom. Ja mám jeden full time klasika 8h v office, potom 1/4 úväzok, ale to je cez eurofondy prísne kontrolované, takže výkazy si tak píšem, že až keď skončím v kancli, tak 2-3 hodiny mimo toho pracovného času si píšem hodiny na tomto úväzku, a ešte občas robím jazykové korektúry podľa požiadavky a dopytu.
@anonym_3d2f8b hlupost... Je to úplne legálne možné. Všetky kombinácie neviem, ale dva normálne tpp uplne v klude naraz. Nič nelegálne.
@anonym_3d2f8b hlupost... Je to úplne legálne možné. Všetky kombinácie neviem, ale dva normálne tpp uplne v klude naraz. Nič nelegálne.
@anonym_42d740 logicky, ako môžeš byť naraz na dvoch miestach? Vykonávať činnosť pre dvoch zamestnávateľov v tom istom čase? Dávať výstupy, viesť dochádzku? Na väčšine pracovísk si buď pípaš dochádzku alebo sa zapisuješ do knihy dochádzky. Uveď teda príklad…dva joby na tpp na 8 hodín…
@anonym_42d740 logicky, ako môžeš byť naraz na dvoch miestach? Vykonávať činnosť pre dvoch zamestnávateľov v tom istom čase? Dávať výstupy, viesť dochádzku? Na väčšine pracovísk si buď pípaš dochádzku alebo sa zapisuješ do knihy dochádzky. Uveď teda príklad…dva joby na tpp na 8 hodín…
@anonym_3d2f8b ty si hovorila , že je to nelegalne, ale to klames. Jasne, že vo vela zamestnaniach sa to nedá. Ale kops ľudí robí na homeoffice, a keď nie si plne vytazena, môžeš mať úväzkov, koľko len chces. Osobne poznam par takých ľudí. IT, uctovnici napríklad úplne bežne. Len o tom ti ľudia nevykrikuju do sveta.
@anonym_3d2f8b ty si hovorila , že je to nelegalne, ale to klames. Jasne, že vo vela zamestnaniach sa to nedá. Ale kops ľudí robí na homeoffice, a keď nie si plne vytazena, môžeš mať úväzkov, koľko len chces. Osobne poznam par takých ľudí. IT, uctovnici napríklad úplne bežne. Len o tom ti ľudia nevykrikuju do sveta.
@nikussss klamem? To sú trochu silné slová. A prečo o tom asi nevykrikujú do sveta? Je iné mať živnosť, dohodu, brigádu. Ale keď si pod nejakým zamestnávateľom na pracovnú zmluvu, ako môžeš byt reálne v tom istom čase na dvoch, troch miestach? A čo dochádzka? Aj na home office sa už vedú dochádzky, zamestnávateľ si vie skontrolovať, kedy si pripojená. A reálne už aj home office sa rušia vo veľkom, ako skončil covid, 100% HO má už málokto
@nikussss klamem? To sú trochu silné slová. A prečo o tom asi nevykrikujú do sveta? Je iné mať živnosť, dohodu, brigádu. Ale keď si pod nejakým zamestnávateľom na pracovnú zmluvu, ako môžeš byt reálne v tom istom čase na dvoch, troch miestach? A čo dochádzka? Aj na home office sa už vedú dochádzky, zamestnávateľ si vie skontrolovať, kedy si pripojená. A reálne už aj home office sa rušia vo veľkom, ako skončil covid, 100% HO má už málokto
@anonym_3d2f8b ako myslíš. Presviedčať ta nebudem. Evidentne sa pohybujeme v rozdielnych prostrediach.
Ja som szco a pracujem pre dvoch roznych “zamestnavatelov” Plat mam od kazdeho fixny kazdy mesiac. Obe prace su na 8 hodin s flexibilnym pracovnym casom. Obe su home office.
Obe su take ze je urcite kvantum roboty, ktoru musim urobit ale sama si rozvrhnem kedy a ako. Takze realne pracujem cca 10-12 hodin denne, a to vdaka tomu, ze som proste rychla a nezvyknem robit chyby.

@noone007 Na zoznamke osoba s ktorou boli určité sympatie, mala 3joby. Prvý origo 8mička v kancli. Potom išla upratovať. A vecer rozvazať cez Bolt. Do polnoci cca.
Sa jej pýtam. A to kedy budeme spolu?
No nikdy haha
Iná osoba na zoznamke ťahá 12tky Po-Ne. V Dome pre seniorov. Sa jej pytam kedy dáme stretko. Že od 15.12. má dovolenku. 🤣🤣🤣