icon

Akú prácu by ste radšej brali?

lucia851
17. aug 2023

Mám ponuku dve brali by ste radšej namáhavý prácu ako pomocná sila v kuchyni alebo opatrovateľka v domove?

Strana
z3
spadnutaslivka
17. aug 2023

@lucia851 nerozkazujem, to bola dobre mienená rada. Nemám ID, ale viem o ľuďoch, ktorým nebol priznaný, aj keď dôsledky ich zdravotného stavu ich obmedzujú v možnosti pracovať. A ty sa tváriš, že je všetko ok, tak nechápem, prečo potom ten ID máš. Ale tak ok. Viem, že internet znesie veľa 😉 Skúsim sa nabudúce tvojim diskusiám vyhnúť oblúkom, lebo zjavne si tu známa firma, len ja som ešte nevedela.

lucia851
autor
17. aug 2023

@spadnutaslivka ja sa 10 rokov liečim na uzksotno depresívny syndrom

spadnutaslivka
17. aug 2023

@lucia851 a na to je suverénne najlepšie ísť robiť opatrovateľku do domova? Prepáč, rozlúčim sa, lebo toto už slušne nedám. Prajem dobrú noc a veľa úspechov v budúcnosti (úprimne).

deti95060810
17. aug 2023

@spadnutaslivka nevieš možno z nej za chvíľu bude sestrička - ako z toho kuchára lekár...😉

deti95060810
17. aug 2023

autorka - ja radšej do tej kuchyne...myslím že aj tebe by tam bolo lepšie - ale však ty si najlepšie rozumieš...

pieksamaki
17. aug 2023

@lucia851 mna by bavilo asi obidve.....si hovorim ze ked budem starsia ...budem v kuchyni...teraz robim opatrovatelku.

doriiis
17. aug 2023

Ja ani jedno

lucia851
autor
17. aug 2023

@pieksamaki si spokojná ako opatrovateľka?

pieksamaki
18. aug 2023

@lucia851 ja som ale v zahranici....niekedy velky tlak od nadriadenych....mne sa zda ze sa ru viac fici....no ako praca ma to naplna...kedze nie som typ ktory sa vie presadit...po materskej som dostala vypoved a rozhodla som sa takto....ina moznost ani nebola

euka210
18. aug 2023

@lucia851 to chapem, ja robim pomocnu silu 2.mesiac, hoci na ciastocny uvazok a to mi staci, aby som zvladala, vydavame obedy a to je casto cisty chaos ked sa nestiha a plna restika, teraz je strasne horuco, v kuchyni des od horucavy a to, ze sme vkuse na nohach, sadnes tak na prestavku.
Opatrovanie zase moze byt dvihanie starych ludi a tazke na chrbat, len co som videla v detskom domove s postihnutymi ked sme tam chodili...tam by som prisla o chrbat raz dva...vyskusas, ved uvidis, nikde nemusis robit az do dochodku

rita85
26. aug 2024

@avanka ahoj a aká je náplň tvojej prace máš ich cez deň viac...mam možnosť toto robiť a neviem co ma caka

avanka
27. aug 2024

@rita85 áno, som na 1 oddelení. Mám na starosti 13 prijimateliek. Doobeda robím psycho motorické aktivity,poobede mám záujmovú činnosť.
Len si treba zistiť konkrétnu náplň práce, lebo napr chodíme pomáhať pri podávaní stravy, robíme dohľad, ak je treba, ak opatrovateľka má seminár, školenie, super víziu, občas zastupuje na oddeleniach službu, pomáhame s pss údržbárom hrabať , zametať, trhanie burinu, staráme sa o areál, ktorý máme obrovský. Organizujeme rôzne výlety, aktivity pre pss. Pomáhame s nákupmi v meste

juliacenc
27. aug 2024

@lucia851 pomocna sila

luccija
27. aug 2024

@lucia851 opatrovateľku...poznáš to vieš o čom to je...kuchyňa je ťažká a stresová práca, hluk, stres..
Ale radšej by som hľadala predavačku, alebo niečo iné na 4-6 hodin

Strana
z3