icon

Akú prácu robíte a koľko zarobíte?

25. mar 2024

Ahojte...Premýšľam nad mojím budúcim smerovaním a chcela by som sa spýtať akú prácu robíte a koľko cca zarobíte? ďakujem.

Strana
z3
janai1
25. mar 2024

v hotelierstve a toľko koľko potrebujem

doriiis
25. mar 2024

Kontrola kvality,1100€ +

vikusjk
25. mar 2024

ak sa zamyslas nad svojim buducim smerovanim a nechces brat do uvahy, co ta bavi, alebo v com si dobra, tak si daj na profesii ponuky pre absolventov a mas krasny prehlad aj s ponukanymi platmi. Inak na anonymnu otazku ti sem asi malokto napise, kolko zaraba, je to velmi individualne a navyse zavisle aj od rokov praxe, skusenosti, jazykovej vybavenosti atd atd

emm_i
25. mar 2024

Učiteľ. 1950€ brutto. No makám na sebe, nie je to len priama učiteľská činnosť. Dá sa povedať, že mám 2 práce, obe zamerané v mojom odbore, preto aj taký plat.
Práca má baví, a mala by aj teba. 🙂 Lebo potom ťa to ženie robiť veci aj naviac.

barbie2023
25. mar 2024

ucitelka a 1280€ brutto, vsehovsudy, ziadne osobne ani bonusy tam neratam samozrejme.
@emm_i prosim ta ake mas zameranie, ze mas tolko plat? Lebo u nas ma tolko akurat tak riaditelka a aj to teraz po zvyseni.

emm_i
25. mar 2024

@barbie2023 Ja mám slovenský jazyk. Ale ako píšem, mám 2 práce v tomto odbore. Za učiteľskú činnosť mám 1100€ brutto bez príplatkov atď. Okrem učenia pôsobím aj v jednom klube pre deti. Preto píšem, že síce je to práca v odbore, robíme rôzne záujmové činnosti, ale mám akoby 2 práce (2 činnosti).

barbie2023
25. mar 2024

@emm_i aha, chapem. Zial, je smutne, ze clovek s vysokou skolou a takouto profilaciou musi mat dve práce, aby mal tolko v hrubom. Ale to je ina tema.

emm_i
25. mar 2024

@barbie2023 to súhlasím. Len som chcela povedať, že ak človeka niečo baví, vie zarobiť aj viac. U mňa som stále v odbore. A že autorka by si mala vyberať podľa toho, čo ju baví 🙂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
guudy
25. mar 2024

Autor/ka, venuj sa tomu, co ta bavi…a ak si zvedava, ako sa hybu cca platy, pozri sa na profesia.sk

zafir01
25. mar 2024

Only Fans ..a zárobok ako kedy , podľa toho ako sa snažím

modrykolibrik
25. mar 2024

Socialno- zdravotny usek ako veduca 2200 eur plus nejake roboty pomimo takze tych 3000 v cistom

bublinka1426
25. mar 2024

@modrykolibrik to je velmi pekny plat.

30majka71
25. mar 2024

@barbie2023 lenže niektorí vysokoškoláci nezarábajú ani toľko ako vy a to pracujú oveľa viac ako učitelia a ani nemajú toľko dovolenky.

nenne27
25. mar 2024

Ucitelka 1200 v cistom

nenne27
25. mar 2024

@barbie2023 ked ma 1 a 2 kvalifikacnu a vela rokov praxe tak to je realne

barbie2023
25. mar 2024

@30majka71 to je akože môj problém alebo mam byt spokojná, že mám toľko koľko mam? 🤣 Alebo o com je tento komentár? Choďte sa spýtať napr nejakého iného človeka s VS, kde sa k jeho práci vyžadujú iste vysokoškolské predpoklady inak tu pracu nemôže robiť, napr. vrchná sestra, lekár, sudca, advokát.. Ze dáme mu toľkoto a keď sa mu nepáči tak povieme, že ini majú menej a sú tu spokojní 🙈🙄 každý má iné zameranie, zamestnanie, podmienky... Ale plat učiteľa je v tomto štáte neskutočne podpriemerný vzhľadom k iným štátom EÚ. A to aj vidieť na kvalite školstva a celkovej spoločnosti. Nebudem to ďalej rozvíjať pretože to nie je predmetom tejto otázky. Ak chceš niečo k tomu tak si založ vlastnú tému kde to rozoberies s inými ucastnickami, ktoré závidia to akože voľno a výborný plat učiteľov 😁

huginko
25. mar 2024

Tak neviem, hlavne, že sa učitelia sťažujú... A tu čítam, že majú celkom pekne platy

barka1
25. mar 2024

@30majka71 ktori VŠ maju menší plat ako učitelia?

hopsas
25. mar 2024

Manažment, 2500, plat mi chceli po piatich rokoch znížiť, tak som teraz na úrade práce, ale od júna nastupujem opäť na manažment do jedného korporatu 2600 brutto, mám 15 rokov praxe a tušenie, že muži na mojej pozícii zarábajú viac.

majlo1234
25. mar 2024

@huginko tak ale povaz, kto z nas neucitelov by sa chcel cele dni natahovat s deckami? Mne by to nestalo ani za nasobne viac penazi. Chvalabohu za ucitelov

gemerka17
25. mar 2024

@barka1 štúdium biológia, chémia. Smer veda a výskum na Slovensku sa rovna plat ako upratovačka. A teda samotné štúdium je výrazne, výrazne náročnejšie ako pedagogická fakulta.

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
sheila121
Odpoveď bola odstránená
sussana29
26. mar 2024

Pracujem v laboratóriu v nemocnici. Plat cca 3000 eur v hrubom.

huginko
26. mar 2024

@majlo1234 celé dni to isto nie je 😃ale tak nech neplacu, že málo.

huginko
26. mar 2024

@barka1 napríklad štátna a verejná sprava

tinqua
Autor odpoveď zmazal
dorothee
26. mar 2024

teraz som na materskej,inak robotnicka,plat cca 800€ v cistom

zuzanockamt
26. mar 2024

@30majka71 To by nebola diskusia o profesiách a platoch, keby niekto nevytiahol zase učiteľské dovolenky a extrémne vysoké platy. Veď takto - ak je tu istá závisť, je tu riešenie - denne mi chodia ponuky na učiteľské miesta - hlavne mat, fyz, ale nájde sa aj anj, sjl, 1.stupeň. Takže štúdium a šup do škôl. Len netreba byť sklamaný, keď ten plat nebude hneď taký, ako si si prečítala - za tým je ešte kopa času, štúdia a peňazí (keďže všetko si treba zaplatiť - školenie napr.).

Strana
z3