Aký máte názor na podnikanie s detským oblečením?
Dobrý večer, prezerám rôzne fóra a hľadám odpovede no zatiaľ nič moc
Uvažujem o otvorení predajne s detským oblečením no zvažujem či sa to ešte oplatí pri dnešnej konkurencií a ak áno akou formou či nový tovar, alebo second hand alebo komisionálny predaj alebo všetko dokopy ak sa to vôbec dá , pridať inter. predaj
Chcela by som vás poprosiť aký je váš názor na to a ako mám vlastne začať .
Dobrý deň, ak máte záujem podnikať ako právnická osoba nie ako živnostník, mohli by sme Vám pomôcť
@monica1404 My tiez budujeme ale online. To odporucam aj vam babeny, moc sa nevizate na kamennu predajnu a neberte hlavne pozicky na tie enormne naklady. My sme napr zacali na eshope cez eshop-rychlo.sk... naklady 12 eur mesacne a plus na reklamu.. oblecko mame cez dropshipping, co je metoda, ze dane oblecko ani nemusite mat u seba doma alebo na sklade, no niekto u vas objedna a oblecko mu preposle priamo dodavatel a vy mate marzu - proviziu. Zase sa tym skrtnu naklady. Takze ja odporucam tuto cestu 😎

@monica1404 Tak to je, ak nepodnikas online, musis sa obracat, padat od unavy a navyse sa ochudobnujes o zisk. Eshop 12 eur, nie 1500 za najom pobocky a cielis na xy tisic zakazniciek a nie na 15 ludi, ktori denne pridu do prevadzky. Viem o com hovorim totizto, bola som v rovnakej pozicii..

Dobry den chcem sa opytat ci by ste mi poradili v podnikani ako by sme sa mohli s kontaktovat Dakujem