icon

Aký odbor medicíny vás fascinuje najviac?

5. nov 2025

Ahojte, len tak z nudy ma zaujima, keby mate byt lekar, aky odbor si vyberiete? Ktory odbor vas fascinuje aj ako pacientov, ze si poviete, ze by ste ho chceli vediet? U mna by to bola asi alergologia, pride mi to taky zaujimavy a kludny odbor.😃

Strana
z3
a0
5. nov 2025

@anonym_autor ja by som bola patológ, istota, že mi pacient neumrie 🤣 (Viem, že riešia aj živých).

kiki68
5. nov 2025

@anonym_autor za mna psychiatria a mozno neurologia

anonym_b26be1
5. nov 2025

Očný lekár... Prípadne kožný... Alebo potom všeobecný lekár pre dospelých... Za mlada ma patológia...

zuzana76
5. nov 2025

dermatovenerologia

eliaska101
5. nov 2025

Ja by som s ľuďmi pracovať určite nechcela 😀 Ak by som si mohla vybrať znovu, šla by som na veterinu 🙂 🐶❤

autor
5. nov 2025
@zuzana76

dermatovenerologia

Patologia mi pride taka, ze ak sa robi len za stolom s mikroskopom, tak este ok, ale mrtvych by som nezvladala.😨@a0

@kiki68 👍🏻to ano, zaujimave odbory.. mozog je velmi fascinujuci

@zuzana76 Cisto kozne znie tiez super, ale tie pohlavne ochorenia😬😬

autor
5. nov 2025
@eliaska101

Ja by som s ľuďmi pracovať určite nechcela 😀 Ak by som si mohla vybrať znovu, šla by som na veterinu 🙂 🐶❤

@eliaska101 🐶🐥🤍

rebellefleur
5. nov 2025

@anonym_autor neurologia 🙂

really8
5. nov 2025

@anonym_autor chirurgia

autor
5. nov 2025

Mne sa este celkovo paci aj interna medicina, pride mi, ze musia toho strasne vela vediet.. velmi siroky zaber..

zuzana76
5. nov 2025
@anonym_autor

Patologia mi pride taka, ze ak sa robi len za stolom s mikroskopom, tak este ok, ale mrtvych by som nezvladala.😨@a0

@anonym_autor myslim, ze oni su vsetci aj aj, alebo este by som bola trichologicka a z nemedicinskych odborov, co som realne chcela - klinicka logopedia

autor
5. nov 2025
@zuzana76

@anonym_autor myslim, ze oni su vsetci aj aj, alebo este by som bola trichologicka a z nemedicinskych odborov, co som realne chcela - klinicka logopedia

@zuzana76 to neviem, ale obdivujem. Ja youtube som akurat dopozerala rozhovor so sudnym lekarom, to je tiez pre laika zaujimavy odbor, lebo s hocicim sa stretnu, tiez toho vela musia vediet, ale ked hovoril, co vsetko zazil/videl, no robit by som to nesla🫣..

A logopedia znie super, tych je tiez malicko a su velmi potrebni.

simsalabim
5. nov 2025

Ocne, alergologia, nefrologia.

tanatoth
5. nov 2025

@anonym_autor psychiatria

huxy
5. nov 2025

Intenzívna medicína, fascinuje ma, ako vedia zachraňovať životy

a0
5. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja práve tých mŕtvych, nekecali by mi do roboty😅. Ja som veľmi dlho rozmýšľala aj nad kriminalistikou alebo antropologiou. Mŕtvoly ani ich časti tela kade tade mi nevadia, práve naopak fascinuje ma to. Minule som sa smiala, že by som bola aj dobrý sériový vrah, len teda svedomie ma nepustí 😂.

lubhomira
5. nov 2025

Neurológia 🙂

sissy27
5. nov 2025

@anonym_autor súdne lekárstvo, plastická a rekonštrukčná chirurgia, urgentná medicína, možno anesteziológia

patka06
5. nov 2025

urgentná medicína

katarinaba
5. nov 2025

Ja by som chcela byt veterinarnym doktorom 😀 ale ak teda tym "ludskym" tak asi patologiu a nasledne pracu len s mrtvymi 😀 😀 😀 a nemyslim to len ako zart, ze nic nepokazim (co je vsak z mojho pohladu velmi dolezite 😀 ) ale aj preto, ze vseobecne praca so zivymi ludmi je narocna. Bez ohladu na profesiu. Cize nieco, kde by som mala co najmensi kontakt s ludmi.
Ak by to malo byt rozsirene na zdravotnicvto ako take - ze nie len nejaky ten doktor - lekar, tak mna by bavila praca niekde v labaku - skumavky, vanicky, mikroskopy a podobne.

anonym_6d071c
5. nov 2025

plastika a rekonstrukcna chirurgia. vyberat si je pekne ale dostat sa len tak na niektore odbory je skor nemozne.

anonym_f98853
5. nov 2025

Ahoj,keby som mohla byť lekárkou, vyberiem si odbor praktického lekára-"obvoďáka". Je to lekár prvého kontaktu,ktorý má človeka vnímať komplexne, vedieť ho vypočuť, vyliečiť alebo nasmerovať k ďalšej liečbe. To by ma bavilo a dávalo by mi to zmysel.

liv1
5. nov 2025
@a0

@anonym_autor ja by som bola patológ, istota, že mi pacient neumrie 🤣 (Viem, že riešia aj živých).

@a0 riesia aj zivych? Fakt?

janai1
5. nov 2025
@liv1

@a0 riesia aj zivych? Fakt?

@liv1 samozrejme, patológovia vyhodnocujú odobraté vzorky počas operácii, zákrokov

husky25
5. nov 2025

@anonym_autor patológia , tam nemám už čo po..kašlať 🙈

20erika07
5. nov 2025

Chirurgia, patológia. Kým som bola dieťa som chcela byť viac chirurgičkou, vekom skôr tá patológia.

tim23
5. nov 2025

Kardiológ

qrstxyz
5. nov 2025

Súdne lekárstvo alebo psychiatria

4stanka4
5. nov 2025

Neonatológia

vroni
5. nov 2025

Keď by som z nejakého dôvodu musela byť lekár, tak maximálne anestéziológ.

Strana
z3