Aký typ práce by ste odmietli robiť?
Ahojte, táto otázka je smerovaná na tie z vás, ktoré pracujú a svojím príjmom prispievajú podstatne do domácnosti / čiže asi nie pre tie, ktoré nemusia pracovať, keďže manžel zarobí dostatočne /. Predstavte si, že by ste prišli o prácu a nevedeli by ste si nájsť prácu vo svojom obore, ale prácu by ste potrebovali. Aký typ práce by ste nikdy nerobili? Nemyslím nejaké sexuálne služby, ale reálny typ práce, ktorú by ste nezobrali ( upratovanie, práca za pokladňou, taxikár, kuriér, donáškar jedla, operátor vo výrobe a rôzne ). Čo by ste nikdy teda nezobrali?
@anonym_autor nikdy by som nešla do výroby za pás
@anonym_autor Vychovavatelka, druzinarka, ucitelka 😅... Ja by som pri tolkych detoch podla mna po dni skoncila na psychiatrii. Radsej pojdem triedit aj tie odpadky, tam je aspon ticho 🫣.
Ošetrovateľka v DSS. Všetko áno, ale toto nie.
@anonym_autor nikdy by som nešla do výroby za pás
@denkabemommy ale vo výrobe by si robila, len nie za pásom? Lebo dnes je už pásová výroba možno v potravinárskom segmente.. postupne sú také bunky, stanovištia, montujú sa káblové zväzky apd.
Čašníčku :D nevedela by som sa vôbec sústrediť na väčšie množstvo ľudí, pamätať si ich objednávky a nosiť jedla/nápoje
@anonym_autor nedokazala by som prebalovat dospelych. Uz som si to vyskusala u pribuzneho a teda mala som co robit aby som nezvracala, strasne ma napinalo. Len som si hovorila ze musim vydrzat a nedat nic najavo.
@denkabemommy ale vo výrobe by si robila, len nie za pásom? Lebo dnes je už pásová výroba možno v potravinárskom segmente.. postupne sú také bunky, stanovištia, montujú sa káblové zväzky apd.
@anonym_autor nie. Vôbec, v podstate asi nikde kde je viac zmenná prevádzka, dokonca ani krátky dlhy týždeň by som nešla robiť 😅🙈
obsluha fekálneho vozidla čo ťahá odpad zo žúmp a práca v čističke odpadových vôd
@anonym_autor bitúnok, v pitevni, v pohrebnej službe, Koroner.....
Čašníčku
neznasam hluk a rozmaznane deti -takze nic v skolstve ... v ziadnom pripade nie hydinarne alebo masokombinat , a tiez neprebalovala ludi - proste to by som nedala ... ale ak by som na to bola naozaj zle a musela by som zivot rodinu tak to skolstvo by som este zvazila ..zvysne nie ...
V mš a zš
a este utulky-kedze by tam hrozilo,ze si potajme budem bravat pracu domov
Opatrovateľka (viem čo to obnáša a to bolo len pri mojej starkej,nie preto,že by som ju nelubila,ale na psychiku veľmi ťažké),potom do policajného zboru, záchranár, hasič atď,v dnešnej nervoznej dobe,tiež ťažká práca,celkovo práca na psychické vypätie nie. To už naozaj radšej do bane.
Ucitelku. Mna by z tych rodicov d.blo😁
Čašníčku, lebo by som to nevedela a všetko by mi padalo. A za pokladňou by som mala riadny stres. Obdivujem obe tieto povolania.
@anonym_autor nerobila by som v call centre odchádzajúci hovor, otravovať ľudí, tak už radšej upratovačku
Nic, kde su mrtvoly, ci ludske ci zvieracie a fekalie
ja by som nikdy nepredavala ako "smejd". a nerada by som bola kamionistka. a, zial, uz asi nikdy nebudem lekarka
mäsiar, sudny lekar (to je trochu podobne :D na pitve som bola v skole a stacilo mi), sanitar (tie ukony som si uz tiez vyskusala a stacilo mi 🙂), casnik, telefonista (neviem komunikovat s ludmi)
@anonym_autor echcela by som robit v DSS alebo na psychiatrickom oddelení. Sranda, že keď som si nemohla nájsť prácu v školstve, tak som zobrala prácu v jasliach a niektorí ľudia mi hovorili, že prečo robím takú podradnu prácu. Akoby starostlivosť o malé deti bola pre ľudí s nízkym IQ.
@anonym_autor echcela by som robit v DSS alebo na psychiatrickom oddelení. Sranda, že keď som si nemohla nájsť prácu v školstve, tak som zobrala prácu v jasliach a niektorí ľudia mi hovorili, že prečo robím takú podradnu prácu. Akoby starostlivosť o malé deti bola pre ľudí s nízkym IQ.
@augustovkaa a este by som nechcela robit v kuchyni, otrocina
@anonym_autor čašníčki, smetiarku a za pásom...
Poisťováčku, fin.agentku, sprostredkovatelku a podobne otravovačky ludí cez telefon. Na margo opatrovatelstva ktore tu zaznelo, opatrovat pribuznych by som nerobila ani za nič, to je uplne ine ako cudzich v DSS, paradoxne, aj ked cinnosti su tie isté.... ale proste pri rodine to clovek vnima uplne horsie.
@anonym_autor kdeže je dnes iba pásová výroba? V potravinárskom priemysle ? A v KII, v Mobise, v Sungwoo, v Peugeote, vo Wolskvagene je prosím ťa čo?
Záležalo by ako nutne by som tú prácu potrebovala,
@anonym_autor kdeže je dnes iba pásová výroba? V potravinárskom priemysle ? A v KII, v Mobise, v Sungwoo, v Peugeote, vo Wolskvagene je prosím ťa čo?
@tulipanik12 veru ked pozeram v tv ako to tam funguje,vedla seba ludia postaveni a makaju ako stroje,ze ani na wc ist nemozu.Ako by pasova robota.
Tiez by som to nerobila,aj na ruky to musi byt zataz,stale drzat hore a montovat.
Inac neviem fakt,co by som nerobila.Moc by zalezalo aj na kolektive,kde mi neni dobre,odisla by som.

netriedila by som odpadky. v tych triedickach a asi by som nikdy nebola taxikarkou a rybarkou. a ani lekarkou lebo pohlad na krv...brrrrrr
co by som zial nedokazala, ani robit na paliative. obdivujem ludi, ktori sa casom obrnia.
to nie je praca pre kazdeho. o postihnutu osobu som sa starala, a dokazala to, ale paliativa. :(((((