icon

Alergia na kolegov

18. máj 2025

V nadväznosti na jednu moju súkromnu debatu sa chcem opýtat, či je to bežná vec alebo ojedinelá situácia,keď vaši spolupracovníci/klienti/ľudia v každodennom pracovnom kolobehu, vám idú tak na nervy,že ich nemôžete ani citit? Pritom ti ľudia vám nič špeciálne zle nerobia, len už za xy rokov máte tých rovnakých ksichtov dosť?

buberova
18. máj 2025

Mala som to tak s jednou kolegyňou, strašne ma iritovala. A nedokázala som sa cez to preniesť.. ale väčšinou som mala takéto pocity na všetkých keď som si jednoducho potrebovala zobrať dovolenku 🙂

janinah
18. máj 2025

V takom pripade by som sa zamyslela sama nad sebou a nieco s tym urobila.Ja neznasam ukecanych ludi ( musim nonstop nieco rozpravať aj ked niet o com) a viem sa im vyhybat ako sa len da.

autor
18. máj 2025

Ja som skôr myslela tak všeobecne,že už len po vstupe do areálu, keď vidíš tie isté ksichty z iných oddelení,je ti zle. Že nemáš chuť zdraviť tých ľudí,ale zároveň nemáš potrebu,aby oni zdravili teba. Máš chut len vykonať prácu a utekať preč.

1sally12
18. máj 2025

Áno presne! 😃 navyše sedím s dvomi čo sa im huba nezavrie za celý deň, preto mám každé ráno nechuť do tej kancelárie len vstúpiť🙏

danica2711
18. máj 2025

zmeň zamestnanie alebo si daj Zodac

mk1111111111
18. máj 2025
@danica2711

zmeň zamestnanie alebo si daj Zodac

tanika
18. máj 2025
@janinah

V takom pripade by som sa zamyslela sama nad sebou a nieco s tym urobila.Ja neznasam ukecanych ludi ( musim nonstop nieco rozpravať aj ked niet o com) a viem sa im vyhybat ako sa len da.

@janinah to je zaujímavé😉 ja som ukecaná s kazdym si mam čo povedať a teda nemam problem s ludmi ktory menej rozprávajú a su napr. mozno pre mňa nudný ale teda nevyhýbam sa im 🤷‍♀️😁 a teda nikto v mojom okoli nema ns mna alergiu skôr vzdy a všade chcú aby som prišla a išla s nimi na vikend ze je vzdy so mnou veselo ale to je asi tym ze sme si ako partia , aj v praci kolegynky ako sa povie sadli . A máme tsm aj nudných😆

janinah
18. máj 2025
@tanika

@janinah to je zaujímavé😉 ja som ukecaná s kazdym si mam čo povedať a teda nemam problem s ludmi ktory menej rozprávajú a su napr. mozno pre mňa nudný ale teda nevyhýbam sa im 🤷‍♀️😁 a teda nikto v mojom okoli nema ns mna alergiu skôr vzdy a všade chcú aby som prišla a išla s nimi na vikend ze je vzdy so mnou veselo ale to je asi tym ze sme si ako partia , aj v praci kolegynky ako sa povie sadli . A máme tsm aj nudných😆

@tanika niekedy ten koho považuješ za nudneho sa jednoducho nedostane k slovu,lebo ukecanci...

denkabemommy
18. máj 2025

nemohla som ani cítiť šéfa z bývalej práce a mám to tak dodnes, aj keď tam už nepracujem, keď ho stretnem, tak sa zo zdvorilosti len pozdravím a tvárim sa, že sa niekam veľmi ponáhľam 😂😂

alchemilkazltozelena
18. máj 2025

Koľko rokov robíš na Tom istom mieste?

dorotelka
18. máj 2025
@buberova

Mala som to tak s jednou kolegyňou, strašne ma iritovala. A nedokázala som sa cez to preniesť.. ale väčšinou som mala takéto pocity na všetkých keď som si jednoducho potrebovala zobrať dovolenku 🙂

@buberova ako si to nakoniec vyriešila?

tanika
18. máj 2025
@janinah

@tanika niekedy ten koho považuješ za nudneho sa jednoducho nedostane k slovu,lebo ukecanci...

@janinah😆, ale tak to zase nie som takä 😁 len potom by sme si ako partia nerozumeli a nechodili všade spolu my si vzájomne vsetci fakt vyhovujeme aj veľa vravný a málo vravný 😁 ja neeozdelujem ľudí ci bohaty či chudobný , ci právnik alebo robotník, ( ja Uctovnicka s vlastnou firmou zapadnem všade. Hlavne preto ze pracujem s rôznymi ludmi . Tak sa nikomu nemôžem vyhýbať , ake u mna je to aj povahou som priateľská. 😉

buberova
18. máj 2025
@dorotelka

@buberova ako si to nakoniec vyriešila?

@dorotelka už pol roka tam nepracujem 😁😁 ale nie kvôli kolegyni.. ale to že s ňou už nie som je veľmi príjemný bonus 😁😁

larinka552
18. máj 2025

Nie je to uplne bezne ale stat sa moze. Ja ich mam tiet akurat dost a aj vsetkeho tam. Ale v mojom pripade ma viackrat skaredo podrazili, absolutne sa im neda verit. Zavist, falos, zakernost.

dorotelka
18. máj 2025
@buberova

@dorotelka už pol roka tam nepracujem 😁😁 ale nie kvôli kolegyni.. ale to že s ňou už nie som je veľmi príjemný bonus 😁😁

@buberova napísala som ti správu

dorotelka
18. máj 2025
@larinka552

Nie je to uplne bezne ale stat sa moze. Ja ich mam tiet akurat dost a aj vsetkeho tam. Ale v mojom pripade ma viackrat skaredo podrazili, absolutne sa im neda verit. Zavist, falos, zakernost.

@larinka552 to je také súčasné a časté. Hnus. 🤮

cacianka
18. máj 2025
@denkabemommy

nemohla som ani cítiť šéfa z bývalej práce a mám to tak dodnes, aj keď tam už nepracujem, keď ho stretnem, tak sa zo zdvorilosti len pozdravím a tvárim sa, že sa niekam veľmi ponáhľam 😂😂

@denkabemommy tiež tak mám, dvoch ex, ignorujem, nepozdravím, neodzdravim. Boli takí hnusni, až chrapunski, že mi nestoja ani za to

larinka552
18. máj 2025
@dorotelka

@larinka552 to je také súčasné a časté. Hnus. 🤮

@dorotelka ano, skoda reci... intrigy, ohovaranie, klamstva, podrazy a potom tam rob 😃👍

dorotelka
18. máj 2025
@larinka552

@dorotelka ano, skoda reci... intrigy, ohovaranie, klamstva, podrazy a potom tam rob 😃👍

@larinka552 prežívam také... už som na pokraji zrútenia

larinka552
18. máj 2025
@dorotelka

@larinka552 prežívam také... už som na pokraji zrútenia

@dorotelka kasli na nich, nestoji ti to za to, najdes si nieco lepsie, urcite.. 🙂😉

dorotelka
18. máj 2025
@larinka552

@dorotelka kasli na nich, nestoji ti to za to, najdes si nieco lepsie, urcite.. 🙂😉

@larinka552 kiežby...

clementisa
20. máj 2025

Áno mala som ten istý pocit že mi po rokoch išli kolegyne totálne na nervy tá faloš intrigy a ešte sa hrali na niečo čo vôbec nie sú

dorotelka
20. máj 2025
@clementisa

Áno mala som ten istý pocit že mi po rokoch išli kolegyne totálne na nervy tá faloš intrigy a ešte sa hrali na niečo čo vôbec nie sú

@clementisa presne