Alergia na kolegov
V nadväznosti na jednu moju súkromnu debatu sa chcem opýtat, či je to bežná vec alebo ojedinelá situácia,keď vaši spolupracovníci/klienti/ľudia v každodennom pracovnom kolobehu, vám idú tak na nervy,že ich nemôžete ani citit? Pritom ti ľudia vám nič špeciálne zle nerobia, len už za xy rokov máte tých rovnakých ksichtov dosť?
V takom pripade by som sa zamyslela sama nad sebou a nieco s tym urobila.Ja neznasam ukecanych ludi ( musim nonstop nieco rozpravať aj ked niet o com) a viem sa im vyhybat ako sa len da.
Ja som skôr myslela tak všeobecne,že už len po vstupe do areálu, keď vidíš tie isté ksichty z iných oddelení,je ti zle. Že nemáš chuť zdraviť tých ľudí,ale zároveň nemáš potrebu,aby oni zdravili teba. Máš chut len vykonať prácu a utekať preč.
Áno presne! 😃 navyše sedím s dvomi čo sa im huba nezavrie za celý deň, preto mám každé ráno nechuť do tej kancelárie len vstúpiť🙏
zmeň zamestnanie alebo si daj Zodac
V takom pripade by som sa zamyslela sama nad sebou a nieco s tym urobila.Ja neznasam ukecanych ludi ( musim nonstop nieco rozpravať aj ked niet o com) a viem sa im vyhybat ako sa len da.
@janinah to je zaujímavé😉 ja som ukecaná s kazdym si mam čo povedať a teda nemam problem s ludmi ktory menej rozprávajú a su napr. mozno pre mňa nudný ale teda nevyhýbam sa im 🤷♀️😁 a teda nikto v mojom okoli nema ns mna alergiu skôr vzdy a všade chcú aby som prišla a išla s nimi na vikend ze je vzdy so mnou veselo ale to je asi tym ze sme si ako partia , aj v praci kolegynky ako sa povie sadli . A máme tsm aj nudných😆
@janinah to je zaujímavé😉 ja som ukecaná s kazdym si mam čo povedať a teda nemam problem s ludmi ktory menej rozprávajú a su napr. mozno pre mňa nudný ale teda nevyhýbam sa im 🤷♀️😁 a teda nikto v mojom okoli nema ns mna alergiu skôr vzdy a všade chcú aby som prišla a išla s nimi na vikend ze je vzdy so mnou veselo ale to je asi tym ze sme si ako partia , aj v praci kolegynky ako sa povie sadli . A máme tsm aj nudných😆
@tanika niekedy ten koho považuješ za nudneho sa jednoducho nedostane k slovu,lebo ukecanci...
nemohla som ani cítiť šéfa z bývalej práce a mám to tak dodnes, aj keď tam už nepracujem, keď ho stretnem, tak sa zo zdvorilosti len pozdravím a tvárim sa, že sa niekam veľmi ponáhľam 😂😂
Koľko rokov robíš na Tom istom mieste?
@tanika niekedy ten koho považuješ za nudneho sa jednoducho nedostane k slovu,lebo ukecanci...
@janinah😆, ale tak to zase nie som takä 😁 len potom by sme si ako partia nerozumeli a nechodili všade spolu my si vzájomne vsetci fakt vyhovujeme aj veľa vravný a málo vravný 😁 ja neeozdelujem ľudí ci bohaty či chudobný , ci právnik alebo robotník, ( ja Uctovnicka s vlastnou firmou zapadnem všade. Hlavne preto ze pracujem s rôznymi ludmi . Tak sa nikomu nemôžem vyhýbať , ake u mna je to aj povahou som priateľská. 😉
Nie je to uplne bezne ale stat sa moze. Ja ich mam tiet akurat dost a aj vsetkeho tam. Ale v mojom pripade ma viackrat skaredo podrazili, absolutne sa im neda verit. Zavist, falos, zakernost.
Nie je to uplne bezne ale stat sa moze. Ja ich mam tiet akurat dost a aj vsetkeho tam. Ale v mojom pripade ma viackrat skaredo podrazili, absolutne sa im neda verit. Zavist, falos, zakernost.
@larinka552 to je také súčasné a časté. Hnus. 🤮
nemohla som ani cítiť šéfa z bývalej práce a mám to tak dodnes, aj keď tam už nepracujem, keď ho stretnem, tak sa zo zdvorilosti len pozdravím a tvárim sa, že sa niekam veľmi ponáhľam 😂😂
@denkabemommy tiež tak mám, dvoch ex, ignorujem, nepozdravím, neodzdravim. Boli takí hnusni, až chrapunski, že mi nestoja ani za to
@larinka552 to je také súčasné a časté. Hnus. 🤮
@dorotelka ano, skoda reci... intrigy, ohovaranie, klamstva, podrazy a potom tam rob 😃👍
@dorotelka ano, skoda reci... intrigy, ohovaranie, klamstva, podrazy a potom tam rob 😃👍
@larinka552 prežívam také... už som na pokraji zrútenia
@larinka552 prežívam také... už som na pokraji zrútenia
@dorotelka kasli na nich, nestoji ti to za to, najdes si nieco lepsie, urcite.. 🙂😉
@dorotelka kasli na nich, nestoji ti to za to, najdes si nieco lepsie, urcite.. 🙂😉
@larinka552 kiežby...
Áno mala som ten istý pocit že mi po rokoch išli kolegyne totálne na nervy tá faloš intrigy a ešte sa hrali na niečo čo vôbec nie sú
Áno mala som ten istý pocit že mi po rokoch išli kolegyne totálne na nervy tá faloš intrigy a ešte sa hrali na niečo čo vôbec nie sú
@clementisa presne

Mala som to tak s jednou kolegyňou, strašne ma iritovala. A nedokázala som sa cez to preniesť.. ale väčšinou som mala takéto pocity na všetkých keď som si jednoducho potrebovala zobrať dovolenku 🙂