Benefity v práci
Caute. Ake benefity mate v praci? Nejake balicky na vyrocia, sviatky, vecere s vedenim, percenta z trzby, pracovne oblecenie, vylety, tabory pre deti ....
Moj benefit, ze praca ma bavi, mam uzastnu veducu, cik pauzu alebo obednu prestavku si mozem spravit kedykolvek( nemam striktne od-do) a 5dni nad ramec dovolenky ,dobry prac.cas aby som s najmladsiou stihala rano a po obede do skolky. A z casu na cas financna odmena k vyplate.
Viac dní dovolenky ako je bežné a vyhovujúca prac.doba, že stíham riešiť deti ráno aj poobede (nie vždy,ale väčšinu roka je to tak).
V našej práci sú benefity : otvorené vzťahy na pracovisku, ak sa pohádate s manželom/ženou doma, tak u nás sa vždy nájde niekto, kto vás vypočuje a doslova vysexuje problém z hlavy😂 stačí počkať po práci, alebo ísť do skladu na ,, inventúru,, 😅
Vela toho, urcite sa na vsetko nespomenem.
- medzinarodna firma bez presudkov a rasizmu (pre mna krucialne)
- 4 dni dovolenky +
- sick days (fakticky bez limitu, ale max 3 v kuse)
- 10 dni platena PN-ka (v podstate dostanem viac ako keby som pracovala)
- sabbatical (rozne formy)
- vianocny bonus
- nadstandardna zdravotna prehliadka (3 rozne kliniky, baliky, cena by bola okolo 500€)
- 500€ na rozne zdravotne vysetrenia - aj zubara (predlozim ucet)
- Multisport karta
- psycholog 24/7
- masaze kazdy mesiac - v firme
- nejake vouchery na zdravotne centra, relax, masaze…
- kava, caj, aj ranajky/obed raz mesacne
- nieco na dovolenku
- home office
- flexibilny cas
- 70 eur/2 roky na sukromny monitor
- telefon na sukromne pouzivanie
- peniaze na rozne vyrocia - napriklad 5 rokov v firme, svadba, narodenie dietata, smrt atd…
- 3.pillar 2,5% z platu
- skolenia
atd atd
Mohli by ste napisat aj oblast v ktorom pracujete,co mate taketo benefity, lebo normalne zasnem😳
V súčasnej praci mame kvartalny bonus 60e akoze veeeelmi motivujuce 😄🙈 ale videla som aj v pracovnej ponuke ze možnosť byt hrdý na svoju prácu 😁
@katkazocele ty tym proste žiješ, všade kde sa pozrieš tak sa j*****buuu.🙈
@autorka záleží od povahy prace, veľkosti firmy a pod. Keď si sama sú pre teba prioritou peniaze a možno vstupenka do fitka, keď máš deti možno voľnejšie pracovna doba, dní naviac, to ze ta nedr.. za to, ze si tvoje dieya dovolilo ochorieť a ty si zase s nim bola doma a pod.
Inak v ponukách som videla uz aj taky "benefit" ze samostatná kancelária 🤣🙈👌
@katkazocele ty musis mat smutny zivot, ked vsade vidis iba neveru, to uz je inak podla mna nejaka seriozna diagnoza, minimalne nejaka obsedantna porucha
žiadne
@lienka.7 tak v ére open space je taká vlastná kancelária fakt bonus
Ja robim pre zahranicnu firmu na sk. Benefity NULA, to ze mi platia zakonom povinne stravne je pre nich nadramec 🤦 plat samozrejme slovensky , zeby ste si nemysleli
14 dni volno navyse, narodeninovy obed+ poukazka na nakup, moznost prespat v nájom hoteli zdarma s ranajkami (ale len určite terminy), 50%zlava v nasej restauracii, 50%zlava na pobyt v inych hoteloch, tisice inych zliav v roznych obchodoch a sluzbach (doteraz som nič z toho nevyuzila). Minulý rok sme dostali 1000e Bonus, tento rok akcie firmy(dostali ich úplne vsetci zamestnanci). 1x za mesiac spoločnosť posedenie pri kave a kolacoch, inak celodenna strava, kava,dzusy....4x do roka shiatsu masaz, 13.a 14.plat ale to je zo zákona tusim(nie som na sk). Možno je toho ešte ovela viac ale bud to beriem ako samozrejmost alebo nevyuzivam 😃
Bežné benefity štátneho zamestnanca.
@katkazocele kokso to kde je ta sodoma gomora?? 🫣😲
@michbel zaujimal by ma nazov firmy, mozes prosim do ss?
@petamich Len som sarkasticky napísala odpoveď na danú otázku. Len ľudia s vyšším IQ, dokážu chápať sarkazmus a čierny humor.😉 Neboj, to že nie si ty v danej skupine nevadí, za to sa hanbiť nemusíš 😇
@frinty Chceš ísť k nám pracovať? 😂
@katkazocele o vysku mojho IQ ty sa nemusis vobec obavat, ak ty mas byt prikladom cloveka s vyssim IQ, tak dakujem pekne 🙂 a ani jednu z nas, ktore registrujeme tvoje prispevky tu nemusis presviedcat, ze ti islo o sarkazmus a cierny humor ale dobry pokus, ocenujem kreativitu
@katkazocele ach, teba by uz tiez mal asi niekto poriadne pretiahnut. Mozno by to pomohlo a prestala by si nonstop mysliet na sex inych. Vsak to uz ani chlapi tolko na to nemyslia ako ty. V dobrom to naozaj myslim, nie sarkasticky alebo ako cierny humor, lebo neviem uz fakt, ci im zavidis, alebo je to uz ozaj chorobny prejav...
@ajdika Len preto , že som upozornila na ten nešvár zadaných tak mi chýba sex? Takže keď sa budem srandu, že politici kradnú naše peniaze, tak mi tiež chýbajú peniaze podľa tvojej logiky, závidím politikom a mám šúchať nohami a nepísať že niekto spreneveril milióny z eurofondov 😕
Dovolenkovy a vianocny bonus, kazdy mesiac 30€/osobu Team Event, k dispozicii stale kava napoje tona sladkosti a cerstve ovocie na pracovisku zadarmo.80 percent Home Office kto chce. Ziaden predpisany pracovny cas,mozem robit aj o tretej rano,keby sa Mi chce.. akykolvek dlha pauza uprostred...vela vela skoleni na vyber kazdy mesiac.. top vybava pre domaci Home office...fitko firemne v ramci budovy vratane trenera.. a ano, to ze Ma praca bavi,vsetci Si tykame a podobne veci je tiez fajn.
@katkazocele prosim ta, nestrapnuj sa dakymi porovnavackami, to je bezpredmetne, prikladov na porovnanie xy inych veci by bolo dalsich milion.
Ved ty nonstop vkuse riesis sex v kazdej moznej teme. O tom pisem a na to som reagovala. Ked sa pasujes za tu s vysokym IQ, tak by si to mala pochopit.
Home office,flexi pracovna doba,telefon s pausalom,notebook,timbuildingy,supervizia,pracovne obedy,odmeny,niektore vyhody aj pre clenov rodiny,kava v office,skolenia a kurzy,a i.

Nič..ani to čo podľa zákona máme mať..bohužiaľ