icon

Benefity v práci

27. apr 2023

Caute. Ake benefity mate v praci? Nejake balicky na vyrocia, sviatky, vecere s vedenim, percenta z trzby, pracovne oblecenie, vylety, tabory pre deti ....

leskky
29. apr 2023

5 dní dovolenky naviac 😁🤦
Zn. Štátny zamestnanec

slniecko5
Autor odpoveď zmazal
lakebabe
29. apr 2023

Desať rokov Managerske miesto v korporate, benefitov na dve A4,najlepšie z toho bola kolektívna zmluva a odstupné v krásnych výškach, dovolenkové vouchery, vikendy v tatrách, príspevky finančné atď... potom som to zabalila, lebo ma to vycucalo😄 po pár rokoch pracujem pre konateľa ako jediný zamestnanec v SR on je cudzinec nie je tu, benefity žiadne, pracovná doba ani miesto práce žiadne 🤣 robím z domu kedy chcem, ako chcem ako potrebujem, zkade chcem, nikto sa do mňa nestará kde som, co som, iba firma musí šliapať. Pre mňa najlepši benefit na svete sloboda a voľnosť pohybu urobím si v utorok , zvyšok týždňa mam voľno a som len na telefóne. Niekedy si spomeniem na trinásty a štrnásty plat ale nemenila by som 😃

modraslamka
29. apr 2023

priatel: 10e poukazku pri narodeninach😁 vianocna kolekcia na mikulasa🤣

mira0611
29. apr 2023

Ahojte,
My mame 13.plat v decembri
Potom odmeny na zaklade splnenych cielov, co je asi 1,5krat plat.
Sem-tam home office, ale nemaju to prilis radi
Na vianoce dostaneme 200 eurovu poukazku do tesca, co je velmi dobre a nechcem vyzerat bezocivo, ci nevdacne, ale v januari strhnu z platu 80 euro po zdaneni.
Bohuzial, ani multisport karta, ani sick day, cestovne, ci dovolenkova poukazka. Ked je team buildig tak nas vzdy beru na nejake drahsie luxusnejsie miesta, ale nedovolia doplacat ani na deti.
Potom este 1 benefit lekarske vysetrenie kazdy druhy rok, ale potom an z toho platis dan a strhuju z platu urcitu ciastku.
Predtym, som v praci mala ako "benefit" stravne lisky. Takze v porovnanim stym, je to teraz lepsie.
Ako tu teraz citam Vase benefity, normalne rozmyslam, ze si idem freshnut zivotopis a hladat na profesii. 😁

mira0611
29. apr 2023

@anjelicek26 aj ja chcem 😭😭
Ja, absolutne nie som ziarliva, ale teraz som, ale len pozitivne. 😊
Gratulujem, si šikovná.

anjelicek26
29. apr 2023

@mira0611 je to velmi fajn,ale tak jasne stale treba aj pracovat😅 Ale to okolo toho Mi velmi vyhovuje.. doobeda som v kancelarii (mam to 12 minut) a na obed domov,nech obedujeme s detmi...

mira0611
29. apr 2023

@anjelicek26 ked zacal covid a home office, tak som to robila aj ja, len naopak,kvoli online hodinam
Do 12.00 som bola doma pracovala som a zaroven dohliadala, ci syn chodi na online hodiny.
A potom som sla do prace.

mergimar
29. apr 2023

@petamich prosim ta mohla by si byt konkretnejsia? Nemusis tu verejne ak nechces, zaujimalo by ma pre syna, ktory je este len na ss IT, ze na co sa oplati zamerat. Ked pojde na vysku, co si ma vybrat. Ja sa v tom vobec nevyznam. Ty vies urcite zhodnotit, co je take "in", v IT sfere, a co nie. Dakujem.

miskakyska
29. apr 2023

V dnešnej dobe zamestnávatelia ľudí zdierajú.. nieto ešte benefity rozdávajú, človek nedostane to, načo má nárok, nie ešte benefity...nenažranci.. česť výnimkám

kikuska_wedge
29. apr 2023

Nemam dovolenku, pracujem kazdy den aj vikendy, aj sviatky. Nemam ziadne priplatky, zo svojho maleho platu doplacam "na reziu". Jediny ale pre mna najpodstatnejsi benefit je, ze je to praca, popri ktorej sa mozem venovat rodine. A mam ju rada, levo robim nieco, co ma naozaj zmysel.

filili
29. apr 2023

Ženy, máte to úžasné, wau parádne benefity, ozaj. 👍 Vôbec si nemyslím, že je to vymyslené, ako niekto spomínal.. poznám ľudí, ktorí to majú podobné. U nás vo firme (stredne veľká "zahraničná" firma, práca za PC s VŠ vzdelaním), žiaľ, nič také..max.káva a jablká + ooobrovský "benefit", že si "môžem" prácu zobrať na víkend/na večer domov a môžem z domu zadarmo naháňať termíny 🤣🤣🤣(neráta sa to do prac.času, ale bežne takto u nás ľudia fungujú, aj počas OČR, PN a pod.). Teambuilding ako benefit neberiem, lebo účasť je povinná a ja by som radšej trávila piatkové popoludnie s rodinou. Asi je čas obzerať sa po novej práci..😁🙈

michbel
29. apr 2023

Ja som nic nevymyslela, este som zabudla na tie Team Buildings lebo ich nemam rada aj ked su cez pracovne dni. Ak nas daju napriklad do toho X Bionicu, alebo vo Viedni do nejakeho hotelu, daju nas 2-3 do izby co mne osobne prekaza lebo som v time jedina zena a este nepijem…
Ale super ze sa o tomto rozprava, aby ludia vedeli co mozu ocakavat.

eeffka
29. apr 2023

@michbel zeny musia mat extra izbu.

desgaire
29. apr 2023

@cyberk nerobis v adiente?

😄

iwesska
29. apr 2023

Pre mna je najvacsi bonus,ze nemam sefa,aj ked ho mam a sedime cely den v 1 kancelarii😁 V preklade, nechodim do prace v strese,lebo vychadzame spolu ako kamarati. Nikdy som ho nepocula kricat ci niekomu nieco vycitat. Nikdy nehlada vinnika,ale riesenie. Stale je pozitivne naladeny a vytvara prijemnu atmosferu. Nepovysuje sa nad nas,ale je jeden z nas. Kiez by bol v kazdej praci takyto sef❤️

cyberk
29. apr 2023

@desgaire nie nie :D

nikiki29
29. apr 2023

V mojej práci snáď ani benefit neprichádza do úvahy 🙈 jedine teda kávu (kapsule) máme k dispozícii…

btus
29. apr 2023

u nás 100 E pri narodení dieťata, 100 E k svadbe, 100 E pri nástupe dieťaťa do 1. ročníka, 270 E za rok na šport, wellnes, kino - je na každom na čo to využije, 30 e raz ročne na záver roka s kolegami, Som rada že teambildingy a večere s vedením nemáme. Tpo by som nebrala ako bonus ale ako trest.

minutka
29. apr 2023

Minule jeden znamy menil pracu a spomenul naj benefit: pevna linka 😁

vinkel
29. apr 2023

Benefit- že som jednou nohou v base.

caroline_
29. apr 2023

@vinkel to znie zaujímavo

evuska32
29. apr 2023

Robila som v SK firme kolektiv 40 ludi....kava a pitný režim zdarma, 13. a 14. plat, mzda sa vzdy v januari valorizovala. Okrem toho nas vzdy šéf na MDŽ, Valentina a Deň matiek bral ma firemný obed. Uplne rodinna atmosféra.... a 1x ročne sme vrámci pracovnej doby chodili na hory....2x do roka sme mávali firemný guláš. Bolo to fajn...

momoqui
30. apr 2023

@majlo1234 ja pracujem vo firme slovenskej a mame tam omnoho lepsie benefity ako sme mali v korporate. Teambuilding alebo veceru nepocitam. Vysmesny bonus pri svadbe a narodeni dietata. Vsetko mi prislo take na “zalepenie oci” ale v realite nic hmatatelne
Pre mna je momentalne najvacsi benefit to ze mam flexi pracovny cas a pracu ktora ma bavi + ostatne z horeuvedenho

mamina7070
30. apr 2023

5 dni dovolenky navyse par dni HO do mesiaca odmeny za projekty verejna sprava

majlo1234
30. apr 2023

@momoqui akoze ja ako benefit v uvodzovkach hlvne vnimam dobry plat a flexibilnu pracovnu dobu, pripadne neobmedzeny home office, tie ostatne veci su naozaj na utisenie plebsu. Ale od kamaratov pocuvam, ake su podmienky v niektorych slovenskych firmach a nestiham sa divit, ze si casto zamestnancov absolutne nevazia, ani platovo, ani podmienkami a strasne ma to prekvapuje, nakolko som nikdy v takej firme nerobila a som asi rozmaznana podmienky v nadnarodnych

silvia31
30. apr 2023

Oficiálne asi žiadne také, max zľava na servis auta, prezutie.. neoficiálne, že mám super šéfa, síce plat mi nemohol zdvihnúť ani po 2r práce.. ale namiesto PN či OČR môžem mať homeoffice, môžem si ísť po malú do škôlky aj na obed a mať ju v práci.. skončiť skôr, síce sa pipame na dochádzku, ale ani raz nič nekontroloval a nemal problém, či som tam sedela 8.5h denne .. keď treba som pokojne dlhšie, či prídem skôr. Pre deti mikulášske balíčky, akcie, k MDZ či narodeninám ma vždy poteší kyticou, bonbonierou, obedom. Máme kamarátsky vzťah, s čím môže, to sa snaží mi pomôcť a vybaviť skrz kontakty.. asi som tam naozaj len kvôli tomu, lebo z toho platu fakt človek neprežije.

katka708
30. apr 2023

Kým som robila vo fin.instituciach mala som nárok: ročné odmeny, zľava z úroku na hypotéku, leasing, uver, niekoľko stoviek v rámci Benefitu,.... Pre mňa top ta hypotéka.....

Teraz som na živnosť v stredne veľkej firme a okrem toho ze ma to baví, som skôr doma a mam trojnásobný plat, beriem ako benefit: preplatenie benzínu, v rámci pravidelnej porady nejaka grilovacka, teambuilding (aj v zahraničí) a sloboda v pracovnej náplní pokiaľ plnim plány....

betka444
30. apr 2023

Kvartálne odmeny, home office, flexibilný pracovný čas, 5 dní dovolenky navyše, 3 dni voľna navyše počas vianočných sviatkov, príspevok do 3. piliera, služobný mobil a notebook aj na súkromné účely, príspevok pri narodení dieťaťa, príspevok pri príležitosti svadby, odmena za darovanie krvi, odmena pri životných jubileách a odpracovaných rokoch 15 a viac, Multisport karta

momoqui
Autor odpoveď zmazal