icon

Boli by ste ochotné cestovať 50 km do práce?

7. apr 2024

Ahojte... koľko km ste ochotné cestovať do práce?
viem o celkom dobrej ponuke, len je potrebné cestovať 50 km ... 50 km tam - 50 naspäť.
Je to moc? sa bojím že veľmi rýchlo to vzdám z dôvodu únavy. Doma klasika - deti, manžel.

Strana
z5
ivangeline
7. apr 2024

Necestovala by som toľko. Keby bez deti alebo už omnoho staršie,tak by som zvážila na čas. 30 až 35 min je moje maximum.

dadka1997
7. apr 2024

Max polhodinka... lebo zober si ze z 50km cesty, je asi hodina soferovania +ak sa vyskytnu zapchy aj viac

egonsk
7. apr 2024

cestujem 2x denne 75km koli praci. Je to znacne vycerpavajuce casovo aj fyzicky, za vlast padne 500eur na benzin...

pribinak
7. apr 2024

Kopec ľudí napr v ba cestujú hodinu denne do práce a hodinu spat

Nepíšeš či pôjdeš autom, aká je mzda, či ideš autom vlakom ….

thereisabear
7. apr 2024

Tak je rozdiel ísť autobusmi a 3x prestupovať alebo sadnúť do auta a ísť po diaľnici...

lubkavargova1
7. apr 2024

Nuz prepocitaj si to financne...docasne je to fajn, dlhodobo nie...ja som tak 3 roky dochadzala 75 km tam a poobede 75 km naspat..nastastie vlakom, tak som si pospinkala a vo vlaku hodinka a pol furt tam a spat som vyuzila aj na studium, ale veci v praci...
Pocas toho som si aktivne hladala aj inu pracu a akonahle sa zadarilo v mieste bydliska hoci za mensiu mzdu, brala som to. teraz po 5 rokoch platovo som si prilepsila a je to naozaj rozdiel...ale skusenost do zivota, za co som vdacna (pozitivna skusenost)

1ryba
Odpoveď bola odstránená
mandzula
7. apr 2024

Zavisi od toho, ci ides autom alebo busom, ci vlakom, ci po dialnici alebo lokalke, pripadne ci mas aj moznost HO.
Ale tak vseobecne je to podla mna vela, lebo cas je na nezaplatenie.

lubkavargova1
7. apr 2024

Tiez musim povedat, ze si treba prebrat to doma, lebo rano o 5.00 hod som isla uz na vlak a domov som sa dostala o 18.00 hod...ja som slobodna a mam doma mamu a priatela co navarili, poriesili domacnost..ja jedine sobota/nedela som fungovala....keby, ze mam deti co riesia skolu, manzela....no uz by som do takeho nesla...jedine ze fakt sme financne na tom velmi zle...ale aj tak by som hladala stale blizsie pracu...

13uzivatelka11
7. apr 2024

Keď už máš deti tak nie. Veď s nimi ani nebudeš poriadne už podľa mňa.

simca06022011
7. apr 2024

Záleží koľko to trvá a ci sa to.financne oplatí, či to časovo vychádza.m. Jazdi sa aj viac kvoli praci..

pribinak
7. apr 2024

Aké veľké decka? Aká pracovný doba?

lasona
7. apr 2024

Pred detmi som cestovala 70 km...necelá hodina cesty, teraz už by sa mi nedalo..

doriiis
7. apr 2024

Dochádzame obaja s mužom 53 km tam a 53 km späť.Cele roky.Je to úplne v pohode

iinuska
7. apr 2024

Jednu cestu mam 117 km, a zvladam to. Otazne je, ci sa Ti to oplati po financnej stranke

panonia
7. apr 2024

Cestujem cca 70km.

autor
7. apr 2024

finančne aj áno, deti už väčšie idú si do školy samé - nepotrebujú nič. jedno dieťa by som brala cestou do školy a potom cestou domov by išla so mnou tiež.
cesta po hl. ceste - nie dialnica.
ďakujem vám všetkým.

koniarova
7. apr 2024

Cestujem denne 2x60 km.Dá sa to.

anita6666
7. apr 2024

Neexistuje! Je to číry nezmysel. Za mňa Max 10 minút peso.

1sally12
7. apr 2024

Cestujem tak každý deň.

bluka2
7. apr 2024

Ja som tak 3 roky chodila na štúdium 60 km… bez deti. Teraz s deťmi mávam vždy prácu do 10 minut na bicykli

sissy27
7. apr 2024

@anita6666 tak to vela stastia s hladanim prace, to si ani v BA nemas z coho velmi vyberat alebo teda najst pracu a kupit byvanie do 10min peso 😂

Autorka: 50km moze znamenat vselico, tam skor zalezi ake mas spoje alebo ci sa to oplati ak mas jazdit vlastnym autom. Mam kolegov co dochadzaju z TT do BA, co je cca tych 50km a nemaju s tym problem. Ja dochadzam 25km v ramci BA, autom pohoda, ale mhd by som to nedavala (cca 1,5hod jednym smerom).

slovakboy
7. apr 2024

Mal som kolegov, ktorí tak cestovali denno denne 30 rokov. Nie je to ľahké pre ženu. Oni už mali deti odrastené. 5 rokov to vpohode vydržíš. Možno aj 10. Ale dlhšie nie. Je to náročné. Do 45 minút to sa dá aj cely život ale vyše hodiny je už veľa ak to trvá dlhodobo veľa rokov.

daniela2202
7. apr 2024

Ak vlak, tak ok

kika2565
7. apr 2024

Ja cestujem Tv-Ke...

mamina7070
7. apr 2024

janse da sa to nedaj sa odradit

kaktusik007
7. apr 2024

skoro 9 rokov som dochadzala 135 km tam, 135 km spat.... zo zaciatku denne vlakom a mhd, potom nastal covid, homeoffice --- a potom uz len 2x tyzdenne autom....

je to na maslu 🤣

janulka1802
7. apr 2024

Za mňa je to veľa. Jedine, ak by som nemala inú možnosť.

luccija
7. apr 2024

@kaktusik007 každý deň vlak a MHD to koľko si cestovala?klobúk dole
50 km je veľa aspoň pre mňa, ale vidím, že som rozmaznana🙂keď chces skús odísť môžeš vždy

ankare
7. apr 2024

Nie.

Strana
z5